Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kakšno je vreme v Zadru 9.6.2005 10:29:06
|
|
|
|
india
|
Vreme je vsako jutro lepo na TV, na hrvaškem programu imaš tiste slide, pa točno vidiš,kako je v katerem kraju.
|
|
|
|
kakšno je vreme v Zadru 9.6.2005 11:02:02
|
|
|
|
Urška*
|
Joj, Moyca, kako je v Biogradu fajn!:bravo: Mi smo hodli tja ko sma še ble s sestro male, in si vedno želim še tja. Samo nikoli ne nanese, da bi zdaj lahko šli.:( Uživajte maksimalno.:rozica: LP:)
|
|
|
|
kakšno je vreme v Zadru 9.6.2005 11:55:02
|
|
|
|
Gina
|
Mojca, danes je šel moj v Split in mi zjutraj poslal sms iz Zadra, da tam piha orkanska burja in da vozi kot polž. Zdaj je očitno ok, ker ni nič več pisal o vremenu.
|
|
|
|
kakšno je vreme v Zadru 9.6.2005 11:57:34
|
|
|
|
Gina
|
Aja, pa saj tam je lepo vreme. Ta vikend smo šli mi kampe dol do Šibenika gledat, pa je bil tam tak lep sonček, ko smo nazaj vozili, pa je bilo pri nas vse mokro. Tako da ne sklepat po našem vremenu. Pa voda je toliko topla, da se je naš enoletnik notri namakal pa ven ni hotel. Pa vsi ostali člani družine tudi, razen mene, ki sem zeloooo zmrznjene sorte.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?