timoteja
|
Draga moja, itak da te bodo vsi napadali, najbolj tisti, ki niso nikoli kadili in "občutili odvisnosti" od kajenja. Sama sem dala to skoz in nehala kaditi januarja 2007. Menim, da v kolikor si pred nosečnostjo skladila npr. škatilico cigaret, sedaj pa naenkrat 0, je to šok za organizem, in ne vem kako to dobro oz. slabo vpliva na plod oz. zarodek. Definitivno je smotrno skaditi one cigarete z 0,1 mg (ultra lahke), je sigurno boljše kot npr. rdeči marlboro. Sicer pa me zanima, kako škodljivo pa je, če se del dneva (npr. v službi), ko greš na kavico, kaj pojest, na obisku gibaš v zakajenih prostorih?? In tretjič, so ženske oz. pari, ki živijo zelo zdravo, brez cigaret, svinjskega mesa (ha ha), brez sekssa in brez ne vem česa še, pa imajo otroci kakšne prirojene napake ali bolezni. Pa ne misliti, da zagovarjam kajenje, ampak te samo razumem, zato pa ko se ti ful zalušta, si privošči enega unega ultra lahkega, potegni dva tri dime, ga vrzi proč pa je. Predvsem lepo in polno optimizma nosečnost ti želim.
|