|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kajenje v nosečnosti
21.11.2005 19:23:49   
Alisa
Ali je katera kadila v času nosečnosti in kako ste se nekatere odvadile, jaz od kar sem yvedela za nosečnost ne kadim, sam sem zelo živčna ker mi skoz nekaj manka. Lahko da imam to sm v glavi.
Pomagajte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kajenje v nosečnosti
21.11.2005 19:30:50   
KMALU
ko bos spet zivcna pomisli na bitjece v tebi pa se bos kmalu pomirila..

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2005 19:32:45   
bobek05
Preberi tole pa si boš mogoče premislila:

http://novice.najportal.com/wmview.php?ArtID=746

http://neplodnost.info/forum/viewtopic.php?t=154&view=previous

http://www.mama.si/index.php?menu=A009

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2005 19:35:56   
anajmad
Jst  sem pred nosečnostjo kadila.Ne veliko,ampak kr.Ko sem zanosila,sem nehala.Tako je bilo do zdej v vsaki moji nosečnosti.Lani sem mislila,da bom čisto prenehala,ampak ko mi je umrl Vid,nisem mogla zdržati in takrat po pogrebu sem pokadila tudi do dve škatli na dan.Potem sem sčasoma začela zmanjševati,ker sem se zavedno odločila še za enga otročka.Upam,da zdej res ne bi več prižgala.
Poznam pa ene par,ki so v nosečnosti kadile normalno.Otročki so bili za spoznanje malo lažji.Če te premami,vzami raje en čigum in ga mal prežveči.Meni je vsaj od začetka tako pomagal.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2005 19:40:55   
soncicaT
Anajmad kako lepo punčko imaš ti..user posted image

Glede kajenja...vedite, da vse pride do otročka...

lp

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2005 19:52:41   
KODA
Obakrat ko sem zanosila sem takoj ,ko sem zvedela,da sem noseča nehala kaditi.Samo spomnila sem se na user posted image ,ko se mi je zaluštal cigaret.Ko sem pa nehala dojiti,sem pa nazaj začela kadit.
Zdaj pa nisem noseča,pa ne kadim že 4 mesece.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2005 20:13:09   
Anonimen
Jst sem pred nosečnostjo kadila.Ne veliko,ampak kr.Ko sem zanosila,sem nehala

enako. sem vedno pomislila na user posted image

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2005 20:17:39   
KMALU
naj malo podebatiram... user posted image

Necesa ne razumem.
OK, zenske kadijo, ker jim pac pase. Potem zanosijo in vecina neha. Zdrzijo 9 mesecev in nato po porodu oz po prenehanju dojenja spet zacnejo. ZAKAJ? Tudi ce ne kadite v prisotnosti otroka, ampak samo na balkonu in ko malega ni zraven, vam roke smrdijo kot kuga. Rok kadilca se ne da umit ali namazat s kremo in da potem vonj kar zgine.. Jaz ne bi mogla otrocka prijemat s takimi rokami, ga hranit...
Ljudi ki v prisotnosti malih otrok kadijo, preziram 100 na uro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2005 20:25:07   
Marogica
Jaz sem v obeh nosečnostih kadila. Torej kadila v tem smilsu, da sem, ko je telo rabilo nikotin(odvisnost pač) potegnila 3-4 dime in ugasnila. Tako sem skadila nekje 5-7 cigaretov na dan.
Oba otroka sta bila(in sta še) popolnoma zdrava, pri porodu sta imela normalno težo in velikost.
To, kar praviš, da se to dogaja v glavi, je jasno. Vsaka zasvojenost se dogaja v glavi. Se tega zavedam.
Ker se vsake toliko pojavi podobna debata in kreganje ter dokazovanje, se tukaj v to debato ne mislim več vključevati, lahko pa mi pišeš privat (Z.S), če te še kaj v zvezi s tem zanima

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.11.2005 8:02:02   
Lorena
Tudi jaz prižgem kje kakšnega, ampak res ko mi zapaše.

Takoj na začetku, ko sem izvedela zauser posted image , nisem kadila približno 3 tedne (prej strastna kadilka), potem sem kje kakšnega, potem so mi zopet smrdeli do kakšnega 12.,13,tedna, sedaj sem v 22.tednu in občasno še kdaj prižgem.
V povprečju recimo cigaret/dan, in še to samo ko mi fajn zapaše in samo do polovice.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.11.2005 8:10:39   
l4ur4
Prav tako midva, prej sva kadila kar povprečno, recimo okoli škatlice na dan, sedaj sva pa dozo občutno zmanjšala, oz. delava na tem da prenehava, jaz tam okoli 3 / dan, ona pa samo kakšnega. Kar tako na hitro ne gre, če si "odvisen". Vsaj doma v stanovanju sva popolnoma nehala, tako da če že moram, počnem to med službo :)

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.11.2005 13:00:15   
KMALU
ne morem napisat drugega kot: svasta...user posted image user posted image

(odgovor članu l4ur4)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?