|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj zapakirati za porod?
26.2.2005 14:50:01   
bobek05
Vsem :nosecka: en lep pozdrav,

Če je tu gori katera, ki je že mamica ali pa je tik pred tem, da bo to postala, bi bila zelo vesela, če bi mi znala vsetovati, KAJ vse zapakiraš za v bolnico? Razen otroških cotik, ne vem kaj vse bi še lahko bilo...

Saj imam še čas, ampak dobro je biti pripravljen, ko pride čas..

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj zapakirati za porod?
26.2.2005 14:57:58   
Jančika_
Malo pobrskaj, o tem je bilo kar precej govora.

Kaj bom jaz naslednjič vzela s sabo: osnovno kozmetiko, labelo, fen, kremo Lanolin Multimam in kakšne kisle bonbone. Pa nogavičke.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj zapakirati za porod?
26.2.2005 15:21:47   
Zea
poleg ostalega že napisanega - V Lj porodnišnici:
:racka:Vzemi še en kup spodnjic (pa ne preveč lepih), ker ti drugače dajo take mrežice, da vložke gor držijo.
:racka:modrček za dojenje
:racka:blazinice za iztekanje mleka
:racka:mobilni telefon + kartice
:racka:kakšen CD, če vam bo med ali po porodu (3 ure v porodni sobi) pasalo poslušati glasbo, najbolje tisto, ki si jo poslušala med nosečnostjo, da jo bo otrok spoznal in se tudi tako pomiril
:racka:svoje copate
:racka:vložke

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj zapakirati za porod?
26.2.2005 15:31:15   
Anonimen
-labello
-polnilec za telefon :)
-copate, ki preživijo poplavo v kopalnici:)
-kaj za pojest (piškoti itd.)

:)

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj zapakirati za porod?
26.2.2005 15:35:44   
Petra P.
Meni so zraven naštetega zelo prav prišle rokavičke za tamelega. Se je rodil s krampeljci in je bil že prvi dan ves porajsan po obrazu, kot bi bil iz kake bitke :):):)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj zapakirati za porod?
26.2.2005 15:47:05   
Mina1
Zate:

- copate
- fen in glavnik (če bo CR boš notri 6 oz. 7 dni)
- prsne blazinice
- modrček za dojenje
- mobi
- zobna ščetka in pasta
- gel za tuširanje, šampon...
- bepantene za bradavice
- papirnati robčki
- vazelin
- vso dokumentacijo za porod( materinska, vse papirje..., poročni list oz. vloga za priznanje očetovstva, potrjena zdr. kartica etc)

P.S. mrežaste hlačke so sicer grozne, so pa idealne, če imaš CR, tako da jih kar imej, ko boš spet doma, boš že lahko skakala naokoli v lepših;))

Za:duda: pa si že sama naštela vse.

Sej bo, boš videla, drugače pa imaj dosti tam, ali pa ti katera kaj posodi, če si pozabila.

Drži se in

pa-pa Mina1, na frišno iz porodnišnice;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj zapakirati za porod?
26.2.2005 17:41:11   
mika
Zakaj so pa vam bile mrežaste hlačke tako grozne:ups:?
jaz sem jih še doma uporabljala. Meni so pasale, ker sem bila zunaj fejst šivana.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj zapakirati za porod?
26.2.2005 17:42:09   
Jančika_
Meni so bile tudi fajn. Pa nobenih preblemov s fleki na perilu. Sem jih tudi še doma uporabljala.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj zapakirati za porod?
26.2.2005 17:54:46   
špelin@
Meni so tiste mrežaste "gate" za enkratno uporabo pustile čez noč na riti krasen mrežast vzorec (med ležanjem), da me je vse srbelo. Jaz osebno jih ne maram ;) Bodo šle z mano v porodnišnico kar moje orenk hlačke 9nebesa

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kaj zapakirati za porod?
26.2.2005 18:08:14   
babylove
Vodo v razpršilcu - za osvežitev v porodni sobi. Od tistega dihanja namreč dobiš suha usta, vode pa ti ne dajo povsod za pit in je menda celo boljše, da ne piješ.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kaj zapakirati za porod?
26.2.2005 23:10:08   
andrejaz
V porodnišnici Jesenice pa ne dobiš niti mrežastih spodnjih hlačk, tako da če jih želiš imeti jih moraš prinesti s sabo (ali bombažne ali pa mrežaste).

Ker sem imela CR so mi bile boljše mrežaste, ker mi niso pritiskale na rez.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kaj zapakirati za porod?
27.2.2005 10:19:38   
malika
Meni so bile tiste mrežaste gatice tudi prav super, pa še tak "fino" so v kao boksarce narejene in nikamor ne lezejo in nič ne tiščijo. jaz sem si tam še ene dvojne sposodila in potem sem jih kar nekaj časa še doma nosila -so bile boljše od teh mojih navadnih.
Drugače pa kot so že punce napisale:
-modrc za dojenje
-krema za bradavice(lanolin,avent)
-obvezno svoje copate
-labela (in ostali pribor za os. higieno)
-kakšen list papirja in pisalo
-nekaj malega za pojest in popit
-črpalka za mleko(ponekod jih dobiš, ponekod ne-jaz sem trpela muke, ker je nisem dobila in zaradi tega fasala še vročino, tako da gre obvezno z mano)
-dudica za bebeka
-če imaš daljše lase elastika ali kaj pač uporabljaš

Mogoče se še kaj spomnim.
Drugače pa si še doma skrajšaj nohte in očisti lak.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kaj zapakirati za porod?
27.2.2005 13:16:11   
Zea
Tiste mrežaste gatice v Lj (vsaj tiste, ki sem jih jaz dobila) niso bile kot boksarice ampak so bile le na enem delu skupaj prišite, tako, da je meni vse okoli lezlo - skratka neprijetno.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kaj zapakirati za porod?
27.2.2005 13:31:30   
Jančika_
Potem so pa to neke drugačne. Moje so tudi kot boksarice (jih imam na žalost ravno na sebi) in zelo udobne.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kaj zapakirati za porod?
27.2.2005 17:01:06   
Anonimen
:pujs:-pribor za osebno higieno (milo, zobna krtačka, zobna pasta, glavnik, kremo in vazelin za tiste ki jih moti suh zrak)

:pujs:-nederček za dojenje (prsne blazinice)

:pujs:-copati in spalno srajco (oboje se dobi tudiv porodnišnici. Če vzamete svoje copate potem naj imajo debel podplat)

:pujs:-spodnje hlačke (za odhod domov. Če pride nosečnica v copatih potem je potrebno vzeti tudi čevlje)

:pujs:-mobitel,polnilec

:pujs:-kaj za prigriznit;)

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Celulit
darja72

ne (6%)

malo (29%)

kar nekaj (35%)

veliko (18%)

ogromno (12%)

Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!