yania
|
Jaz imam zdaj v nosečnosti od Loccitana neko kremo, belo, piše baby and mamy masage, mislim da tako piše...je pa karitejevo maslo in še ene naravne zadeve..ti povem: suuuuupeeerrr....sem v 31.tednu in kožo imam super, cel trebuh...res...je kar mastna...zvečer se stuširaš in namažeš cel trebuh, okrog pasu in stegna, pa tudi ni treba vsak dan...res je fina in jo priporočajo tudi po porodu, da se koža skupaj spravi....jaz sem se v 1. mazala z neko kremo sanosan, ali kaj je že bila, v Baby centru sem jo kupila, z nekim pšeničnim oljem,,,mah, tisto so kreme...dišijo...pa ni ne vem kaj mastna koža...no dobila sem sicer eno samo strijo od popka gor, na mestu kjer sem imela uhanček v popku, pred , mi je počila koža za en cm...zdaj v 2. pa se bojim, da se še bolj tam ne raztrga, ko je res vse napeto...zaenkrat je še uredu, sem pa v 31.tednu.. Na splošno velja, da je važno da kožo navlažiš, oz.da je neka mastna zadeva....uporabljam pa tudi mandljevo olje za tuširat, tudi od Loccitana...res da so te zadeve kar drage, ampak se izplača malo več rizkirat...tuš. .olje imaš za ene 2 meseca sigurno, kremo pa za 4 mesece, če se na dva dni mažeš.,,,
|