Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj za obletnico poroke? 21.7.2006 13:17:59
|
|
|
|
Geja
|
saj lahko romantično večerjo pri svečkah pripraviš kar sama doma... tako bo še bolje... Geja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.7.2006 14:00:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj za obletnico poroke? 21.7.2006 14:03:08
|
|
|
|
KIRA
|
z večerjico bomo še vidl. moram razmislit - kajmam sploh pri hiši. tist s slikco je pa že en začetek. mogoče mu bom nardila darilni bon za posteljne užitke po njegovi želji. ali pa kaj podobnega. rada bi nekaj takega nardila, da bi vidu, da sem se potrudla.
|
|
|
|
RE: kaj za obletnico poroke? 21.7.2006 15:00:56
|
|
|
|
Gina
|
Odvisno kakšne sorte je tvoj. Moj npr. mi pogosto kar tako, brez veze pošlje kakšno kartico - za rojstni dan pa vedno. Meni je to ful lepo, sploh ker itak ne pričakuješ od nekoga, s komer živiš, da ti bo nekaj po pošti poslal. Potem velikokrat, spet kar tako, kliče po mobiju pa mi kaj lepega pove. Ne bi bil nič nenavadnega, če ne bi bila oba v stanovanju tisti čas, samo vsak v drugi sobi. To komot narediš vsaj za to, da ga zvabiš tja, kjer imaš presenečenje zanj, da ga usmeriš. Velikokrat mi naredi presenečenje na računalniku. Kakšno originalno slikico najde, pa kakšno navodilo je zraven, kam kliknit in tam vedno kaj lepega piše. Lahko se spomniš lepih dogodkov, ki so se vama zgodili v teh letih, kar sta skupaj, pa jih povežeš v celoto - napišeš (zaradi česa ti je bilo lepo in ti je še) in opremiš s slikcami - lahko vse narediš na pc, pa mu tam presenečenje narediš. Lahko mu poslikaš kakšno navadno belo majčko, pa kaj lepega zraven napišeš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Pod eno strehoMichonne RRS kom živite?
S partnerjem in otroci (
61%)
Z otroci (
3%)
S partnerjem, otroci in svojimi starši (
25%)
S partnerjem, otroci in njegovimi starši (
11%)
Število vseh glasov: 36Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!