Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
kateri šampon ali kaj drugega bi pomagalo pri hirejši rasti las?
Frizerka mi je spredaj porezala fru fru do pol čela in zgleda za bruhat. Proti koncu meseca pa imam pomemben sestanek v službi in kako naj grem tja taka kot neki hipi.
Frizerka mi je spredaj porezala fru fru do pol čela in zgleda za bruhat. Proti koncu meseca pa imam pomemben sestanek v službi in kako naj grem tja taka kot neki hipi.
Ne boš verjela kako fru fru hitro zraste. Stavim, da si boš sama rezala do konca mesca.
Vedno,kosem imela fru-fru, so mi zelo hitro zrasli lasje, v 14 dneh kar precej. Ko sem se naveličala te frizure, me je frizer ostrigel tako, da sem imela postrani fru-fru in sem bila takoj drugačna. Sama sebi všeč.
prej sem mela na stran in sem hotla da je malo na stran vrezan. frizerka pa mi ga je vrezala postopoma in imam nekatere lase na sredini čela (dolžino)- pa še štrlijo mi na vse strani, ker jih je tudi stanjšala. najbolj pa sem jezna nase ker sem sploh rekla naj mi gre rezat spredaj. . je prej čist ok zgledalo.
zdaj sem si spela s špangico, samo ne vem kako mi to paše, ker imam visoko čelo
Ti posodim vsebino svoje glave? Lasje mi rastejo z neverjetno hitrostjo. Dobro gnojilo pač.
Ti posodim vsebino svoje glave? Lasje mi rastejo z neverjetno hitrostjo. Dobro gnojilo pač.