Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj vzeti v porodnišnico? 15.3.2004 11:17:15
|
|
|
|
Mina1
|
No, jaz sem s seboj vzela namesto torbe kar nessesery (mi je prijateljica povedala) in sem notri imela pač tiste nujne zadeve kot so: papiranti robčki, gel za tuširanje, vazalin, body milk in te stvari za nego. Ker sem bila jaz notri 13 dni (carski rez), pa še malček se je okužil z mojo vodo in sva bila zaradi tega namesto 7 dni notri 13 dni - potem sem rabila še šampon, pa fen in vse to. Sproti so mi starši in moj nosili vse potrebno. Ne pretiravaj s torbo, ne preveliko, ker je ne boš imela kam dati. Aja, pa ne pozabi na vse papirje, ki jih moraš imeti s sabo!!! Aja, pa copate, ampak takšne, da če se boš tuširala in bo voda nanje prišla, da ne boš mokra, ker mi smo imeli konstantno poplavo v kopalnici. Tam itak dobiš grdo spalno srajco, mrežaste hlačke in njihove vložke, tako da...... pa-pa
|
|
|
|
kaj vzeti v porodnišnico? 15.3.2004 17:07:40
|
|
|
|
Teni_
|
Za otočka ne rabiš nič, ker vse dobiš tam, rabiš samo stvari za dojenčka za pot domov! LP Mojca
|
|
|
|
kaj vzeti v porodnišnico? 22.3.2004 13:11:00
|
|
|
|
nancy
|
Omenila si papirje, ki jih rabiš s sabo. Kaj poleg materinske knjižice pa še rabiš?
|
|
|
|
kaj vzeti v porodnišnico? 22.3.2004 13:13:26
|
|
|
|
Mina1
|
Če si poročena, potem poročni list, pa tisto, kar so ti dali pri G, napotnico za porod, pa še en papir ti dajo, pa zdajle ne vem točno. Vse, kar ti dajo, vzami s sabo. Več ni nikoli preveč pa-pa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
imenaklara2007katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?tiana (
14%)
lana (
38%)
neža (
46%)
vanesa (
2%)
Število vseh glasov: 129Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!