Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj vzeti s seboj v bolnico 18.8.2007 12:12:10
|
|
|
|
stunfek
|
Jaz mislim, da npr. lahko vzameš svoje copate in haljo. tudi če bi prišla brez vsega je cool, dobiš stvari tam :)
|
|
RE: kaj vzeti s seboj v bolnico 18.8.2007 13:32:48
|
|
|
|
Goldy
|
Jaz sem bila lani v CE. S seboj sem imala svoje copate in tudi haljo (a menda zato, ker sem bila v nadstandardni sobi). V bolnici sem bila 5 dni, a samo zato, ker so mi operacijo zaradi nekih drugih težav z drugo bolnico prestavili prestavili. Takrat sem ugotovila, da sem lahko brez hrane tudi 52 ur. Potem sem bila pa 14 dni doma. Prve dni sem bila res bolj tako tako, tudi jedla nisem veliko. Bila sem napihnjena (od neke modre tekočine s katero ti preverjalo prehodnostjajcevodov), bolelo me je. Odvisno je, kaj ti najdejo, se pravi koliko si prerezana in... Moram pa pohvalit sestre in zdravnike. Vsi so bili prijazni! LP
|
|
|
|
RE: kaj vzeti s seboj v bolnico 18.8.2007 14:33:26
|
|
|
|
tinkamiška
|
Tudi jst sm bila na histero in laparo v CE(sicer je že dve leti od tega, pa vseeno, kej dosti se že ni spremenilo). S sabo sem imela svoje copate in nogavice, ker me rado zebe v noge, pa za brat sem si vzela, ker je čakanje res zoprno in pozabiš na lakoto. Sem bila pa tudi jst v nadstandardni sobi, pa to s tem kaj lahko vzameš s sabo nima nobene zveze, po mojem. Bi pa jst v vsakem primeru imela njihovo spalno srajco in plašč, ker sem krvavela po operaciji in bi svoje stvari umazala, pa saj so tiste splane srajce in plašči udobni po takem postopku, ko je fino, da te nič ne veže. Za domov si pa vzami trenerko, ker boš imela napihnjen trebuh, sem bila kot v 3. mesecu nosečnosti, ni šans, da bi zaprla svoje hlače. Vzami si kakšno kremo za roke in pa vazalin za ustnice, boš imela verjento zelo suhe... V bolnici sem bila 6 dni, ker so mi vmes prestavili operacijo zaradi nujnih primerov. Doma pa potem še 14 dni. Je fino, če ti takrat lahko kdo kakšno kosilo skuha, ker moraš res mirovat. Vsaj en teden, potem si že veliko bolj okretna Meni je bilo po narkozi slabo, drugače pa se je vse hitro zacelilo. Po postopku sem morala počakat na prvo M, potem sva pa lahko šla takoj v akcijo. Se pravi, sem zanosila v tretjem ciklosu po operaciji Kr pogumno Tinka
|
|
RE: kaj vzeti s seboj v bolnico 18.8.2007 18:12:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Copate, pižamo, knjigo, kakšno revijo, toaletni bribor. Pa polnilec za telefon. Napotnico, kartica zdr. zavarovanja.
|
|
|
|
RE: kaj vzeti s seboj v bolnico 18.8.2007 19:03:09
|
|
|
|
*ajetam*
|
knjigo ali revije! nujno! drugače ti bo dolgčas... jest sem bila na hsg in nisem razmišljala o tem, da bi vzela revijo, pa mi je bilo pol dolgčas
|
|
|
|
RE: kaj vzeti s seboj v bolnico 18.8.2007 21:42:29
|
|
|
|
Nasy
|
jaz nisem nič vzela s sabo, sem šla isti dan domov, ker sem itak dokaj blizu KC doma. Po operaciji (pregrada) sem pa bruhala, grozno mi je bilo slabo. Dolgčas mi ni bilo, ker je bil moj tam z mano, ko sem čakala, če sploh bom na vrsti, potem so me pa na hitro vzeli, me oblekli in smo šli..potem pa itak počivaš, jaz sem imela fajn cimro, sva malo klepetali.
|
|
RE: kaj vzeti s seboj v bolnico 20.8.2007 21:01:30
|
|
|
|
oktavija
|
Hvala vsem za nasvete in odgovore, zdaj pa odhajam v upanju, da se bo vse dobro izteklo in da vam bom kmalu pisala kako sem dobila rezultat z in da sem končno tudi jaz . Se kaj oglasim ko pridem iz bolnice. Pa pa !
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?