|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj vse potrebujem???
2.8.2006 17:13:04   
Anonimen
Živjo!
Mene pa zanima, ker gresta otroka septembra v vrtec, kaj vse potrebujem. Npr. nahrbtnik za oblačila ki jih bosta za rezervo imela sabo, pa copatke že imamo-potrebujem še kaj kar morajo otroci nesti v vrtec? V koliko vrtcih nosite sabo tudi plenice in kremico za ritko???
Pa še nekaj. Mi imamo prvi uvodni dan v vrtci zadnjega avgusta in na isti dan imamo sistematski pregled za vrtec-ali lahko naknadno prinesem izvide-ker sem prosila za datum prej pa ga ne dobim, ker imajo sistematske samo takrat.
Kaj se da storiti če otroka ni v vrtcu cel teden-mi gremo namreč od 2-9.9. na morje se da kaj znižat plačilo???
Hvala-papa
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj vse potrebujem???
2.8.2006 17:59:55   
suzy007
Jaz ti vem povedat samo to, da v Kopru moraš plenice in kremico sama prinesti. Vsak otrok ima svojo omarico, v kateri imaš vse spravljeno. Otroci v jaslih imajo pri nas "službena oblačila". Se pravi, da dajo oni oblačila - t.j. za vse enako. Vendar je to samo v jaslih. Kasneje ima vsak svja oblačila.
To je vse, kar vem od tega, kar te zanima. Tudi moja gre septembra prvič v vrtec. Po eni strani  komaj čakam, ker bi rada videla, da je moja pikica čimveč v družbi drugih otrok, ker sicer nima veliko prilik za druženje z vrstniki. Bojim pa se, da mi bo preveč hudouser posted image , ko bo jokala in se drla kot zveruser posted image , ko jo bom pustila tam. Vem da bo tako, ker je zelo občutljiva in zadržana punčka.

Veliko sreče pri uvajanju ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2006 9:21:06   
Tina26
Hojla
Tudi naša Nika gre septembra v vrtec in moram prinesti s sabo plenice in kremico, pa seveda kaj za preoblečt. Ravno tako naj bi s sabo prinesli dudo in flašo pa kakšno ninico če jo ima - da jim bo lažje.
Glede zdravniškega spričevala pokliči v vrtec in jim povej kakšna je situacija pa pomoje ne bodo komplicirali - vsaj pri nas pomoje nebi.
Glede plačila pa je baje tako (tudi mi gremo v sepembru še na dopust) da ti znižajo samo stroške prehrane (isto velja kadar je otrok bolan, če jim sporočiš zjutraj do 8h). To pomeni samo nekaj sto tolarjev na dan.
Evo to je vse kar ti jaz lahko pomagam, septembra pa mogoče kdaj še kaj več, ko se bo začelo uvajanje - me je že zdaj strah kaj bo.
L.P. Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2006 9:25:40   
Anonimen
Za vsa ta vprašanja se obrni na vrtec, ker je to povsod malo drugače urejeno.

Kaj dosti znižati vrtca zaradi tistega tedna morja ne boš mogla. Pozna se samo kakšnega jurja pri prehrani.

(odgovor članu Tina26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2006 11:54:46   
iva01
nik ima vesno s seboj: oblekice za preoblečt če se zmoči ali zapaca in copatke,aha pa dudo in flaško, pleničke pa dobijo v vrtcu, uporabljajo Lumpi plenice men so rekli da imajo oni takšne in so te v ceno vštete če pa hočem imet katere druge pa naj sama prinesem in mi tega nebojo všteli v ceno, ampak so čist dobre,včasih si vzame še kakšno ighračko s seboj.
To da va pa en teden nebo pa vpliva samo na hrano če se ne motim samo nisem sigurna, najbolje je da greš kr vprašat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2006 15:10:28   
Anonimen
Kakšno zdravniško potrdilo je to? Dajte kaj več o tem napisat, hvala!

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.8.2006 15:18:14   
Anonimen
Moj sin gre tudi septembra prvič v vrtec in se trenutno ne ubadam s takšnimi vprašanji ,saj je še čas.
preden bo vstopil v vrtec bomo imeli sestanek na katerem vzgojiteljice povedo kaj mora imeti otrok  s sabo.
tako ali tako prvi teden si TI TAM Z OTROKOM samo par uric,in iz dneva v dan krajšaš čas tam z njim,da se navadi
Anonimna brez potrdila otrok ne more vstopiti v vrtec
To potrdilo ne sme biti starejše kot en teden,vsaj tako so meni povedali.Pokličeš k pediatru in poveš,da bo otrok z tem in tem mesecem vstopil v vrtec in da potrebuješ potrdilo.pediater ti bo dal datum kdaj morate prit.prinesti bo treba blato od otroka itd itd

(odgovor članu suzy007)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?