Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj vse lahko doživimo... 8.1.2005 20:19:48
|
|
|
|
gala
|
Mi pravi moj najdražji: ''A veš, sem zadnjič hranil našo Miško pa sem se spomnil na en vic'': Je Bog ustvaril zemljo, potem pa je moral ustvariti še bitja. Pa najprej naredi osla in mu reče: ''Ti boš živel v hlevu, ljudje te bodo hranili, v zameno za to pa jim boš moral služiti in garati celo življenje. Darujem ti 30 let.'' Pa pravi osel: ''Pri takšnem življenju jih imam 20 dovolj.'' In Bog mu da 20 let življenja. Nato ustvari psa in mu reče: '' Ti boš človekov najboljši prijatelj, on pa te bo redil in hranil z ostanki. V zameno za to ga boš čuval, vendar bo tvoje življenje omejeno na določen prostor ali verigo. Darujem ti 30 let.'' ''Pri takem življenju jih imam 10 dovolj, ''pravi pes. In tako dobi 10 let življenja. Bog ustvari tudi opico in ji reče: ''Ti se boš celo življenje podila po drevesih ter brila norce sama iz sebe. Dam ti 60 let.'' ''Za britje norcev jih imam dovolj le 40,''pravi opica, in toliko jih tudi dobi. Potem pa Bog ustvari človeka in mu reče: Ti boš celo življenje sam svoj gospodar, živali pa ti bodo služile. Dam ti 20 let.'' Seveda človek ni bil zadovoljen, zato prosi Boga, če bi mu dal še leta, ki jih osel, pes in opica niso hotele. Rečeno-storjeno. In res: Prvih 20 let smo gospodarji svojega življenja, nato 20 let garamo kot osli, potem imamo otroke in za njimi 20 let jemo vse ostanke, ko pridejo vnuki, se pa spakujemo ter delamo norca sami iz sebe za en sam nasmeh. In potem pravi Moj: ''Ko Miška ni hotla pojesti do konca, sem pojedel jaz, potem pa pride h nama še dedi, ki je plesal in se zviral po dnevni, da se je tamala nasmejala. Očitno je vic resničen!'':)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2005 20:23:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
kaj vse lahko doživimo... 8.1.2005 21:32:45
|
|
|
|
TaRe*
|
Ta je pa dobra...boh,če ni res?:zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?