|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj vse jemo
30.3.2008 23:32:48   
SANAYA
Naš fantek je star 7 mesecev in mu počasi dodajam že skoraj vse: goveja juha, pustom meso, testenine, riž, krompir, korenček, kruh, sadja(brez jagod, sliv,...),zanima me če je to že prehitro, sicer pa nisem do zdaj opazila po hrani nobenih izpuščajev, driske, bruhanja, zelo uživauser posted image v hrani. Vendar pa še vedno jemo 4 krat na dan še mleko.
Hvala za nasvete

Sanaya
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj vse jemo
30.3.2008 23:58:03   
sandra85
na to vprašanje boš tukaj dobila 100 različnih odgovorovuser posted image
js meni, ne komplicirat in če si mu že vse to dala in ni imel nobene reakcije, pol ne vidim problema. js mu dajam tudi slive (sicer bolj redko), kislo smetano, ananasovo hipp kašico, grah je že 1x jedel, ..pa baje tega sploh še nebi smeli (no, zdaj ima tut moj 7 mesecev in že lahko)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu SANAYA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.