|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj vse doživiš
1.3.2006 14:59:22   
JANAG
Zjutraj se peljem v vrtec z mojim user posted image  .Nakar en avto pred mano ustav in na cesto skoč en mulc. Nato pa ta mulc začne kar tepst po avtu pa skakat, pa metat nahrbtnik v avto, brcat, grozit...Skratka, sem se ustrašla ko user posted image ! Hitro se zaklenem v avto in že ta tipson pred moj avto. Ta mi vrže direkt torbo v avto in nekaj brca gume, pa še dobro da mu torba odleti na drugo stran ceste, da jaz lahko odpelem,. Sem mislila, da me bo konc, da bo še kaj hujšega naredu. Pa še user posted image  se mi začne ful jokat v avtu, revček. No komajda odpelem s kraja pa v ogledalu vidm, da se spralja tip še na tretji avto...Mislim user posted image  kaj huduser posted image  sem mu naredila??

Me je pa tko paf, da sploh nisem ustavla nekje v bližini, ampak šele pri vrtcu. Kaj bi naredili vi??

...Mislim, jasno se
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj vse doživiš
1.3.2006 15:29:54   
Anonimen
Ne morem verjet! Jaz bi se tudi usrala...

Sicer pa ne pričakuj prav veliko odgovorov. Žalostno pa je, da če bi le to napisala ktera druga (mislim od tistih ta najbolj gobčnih), bi bilo zdajle že kakih 100 odgovorov.

Verjamem, da si se ustrašila, le, da je bilo potem vse vredu. Lep dan!

(odgovor članu JANAG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2006 15:32:57   
pety78
Katastrofa! user posted image
Zakaj pa nisi po gasu stopila, da bi ga prestrašla? Jaz verjetno bi, sicer pa bi po moje tudi zapaničarla, tako da kake pametne poteze tisti trenutek ne bi bilo v moji glavi.

Samo da se je vse vredu izteklo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2006 15:43:21   
Anonimen
Groza! Kolk pa je bil star ta mulc, a že odrasel al kaj? Ali je on vozil tisti avto pred teboj al je kar od nekod priletel? Malo sem zmedena, nisem dobro razumela vsega.

Če je to odrasel smrkavc, bi se jaz tudi ustrašila, ne vem, kaj bi naredila. Prekleti bedak nori! Pa bogi tvoj pikec, da se je  tako moral ustrašiti.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2006 16:06:24   
lelaval
Jaz bi stopila ven in mu zagrozila, da mu bom uhe navila (saj mu jih ne bi samo prestrašila bi ga pa - vsaj upa, ker danes je mularija nesramna ).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu JANAG)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2006 16:15:36   
mačica
user posted image Jaz sem imela podobno izkušnjo v petek ko sem se peljala iz službe... na enem avtobusnem parkirišču stojita dva avta z avstrijskimi tablicami. Pa ob cesti dva človela mahata da naj ustavim...jest dobra duša dem sevede pomislila na to da ne vesta kam morta it al kej podobnega... odprem okno pa me vpraša tip če govorim angleško čeprav mi je bilo takoj jasno da ni avstrijec ampak...ne bom rekla da ne bom koga užalila. Začne mi razlagat da je brez bencina pa da nima dnarja ( vmes pa so njegove oči na moji torbici ) in ko je fertik začne vlečt iz žepa zlate verižice... sam spelala sem hitro in za mano sem vidla da sta vstavljala vse živo... od šoka sem se vstavla šele po 2 km in poklicala policijo in ti so poslali patruljo... kako se odvilo potem ne vem in nočem vedet!
Moj nasvet, v takem primeru kar pokliči na 113 saj zato so tam in brez da jim nekdo ne pove ne morejo ukrepat,
lp,mačicauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2006 16:39:27   
Anonimen
Groza!!!Mene bi kap.Vrjetno bi probala čimprej pobegnit,pa poklicat policijo.Ta norc se je vrjetno skregal s starši in ker je bil na koga jezen,se je znašal še na vas.Za znoret,kaj vse danes ne doživiš!!!user posted image

(odgovor članu mačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.3.2006 16:39:28   
anitaz
ja,groza kaj vse se dogaja user posted image user posted image

(odgovor članu mačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.3.2006 17:00:26   
urbancek
Odvisno kakšne volje bi bila in koliko velik bi bil mulc, ampak mislim, da bi jaz stopila ven in mu take napela, da bi se on usral, pa še s policijo bi mu zagrozila.

Svašta, kaj vse si upajo, doma ga pa ta stari po vsej verjetnosti še pohvalijo.

Samo, da se je dobro izšlo.

Lp

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.3.2006 17:05:04   
CatJa
Mulc zmešani! Mene bi blo najbolj strah za tamalga.

Svašta.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu JANAG)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.3.2006 17:49:19   
cmokec
Dobro si reagirala, da si se zaklenila. jaz se v tistem trenutku nebi znala zaklent. Bi se pa ful ustrašla in ga preklela, kasneje bi se mi pa smilil, da je tak. Verjetno so vsi hudi na njega, pomaga mu pa nihče. Ampak, da ne bo pomote, jaz ga nebi upala ogovort, ko najbolj nori.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
1.3.2006 17:56:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu JANAG)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.3.2006 19:23:07   
StBarbara
svašta user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.3.2006 20:38:00   
tanaja*
IZVIRNO SPOROČILO: mačica

user posted image Jaz sem imela podobno izkušnjo v petek ko sem se peljala iz službe... na enem avtobusnem parkirišču stojita dva avta z avstrijskimi tablicami. Pa ob cesti dva človela mahata da naj ustavim...jest dobra duša dem sevede pomislila na to da ne vesta kam morta it al kej podobnega... odprem okno pa me vpraša tip če govorim angleško čeprav mi je bilo takoj jasno da ni avstrijec ampak...ne bom rekla da ne bom koga užalila. Začne mi razlagat da je brez bencina pa da nima dnarja ( vmes pa so njegove oči na moji torbici ) in ko je fertik začne vlečt iz žepa zlate verižice... sam spelala sem hitro in za mano sem vidla da sta vstavljala vse živo... od šoka sem se vstavla šele po 2 km in poklicala policijo in ti so poslali patruljo... kako se odvilo potem ne vem in nočem vedet!
Moj nasvet, v takem primeru kar pokliči na 113 saj zato so tam in brez da jim nekdo ne pove ne morejo ukrepat,
lp,mačicauser posted image

Ej, isto se je meni zgodil jesen, samo da so imeli francoske tablice in, da mi je reku da nima denar za bencin do Turčijeuser posted image . Bil je pa skor sigurn Turek al pa kej tacga. Vsaj na pogled. No, sam jst sem mu dala jurja, pol mi je pa še tamalo prekrižu in reku, da sem dobra gospa in da mi želi vse najboljše v življenju s hčerkicouser posted image .

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu mačica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.3.2006 23:02:55   
superfly
mačica, tanaja, to kar opisujeta vedve je pri nas na štajerskem že kar vsakdan. načeloma gre za romunske državljane, ki natvezijo raznorazne zgodbice in prodajajo "lažno" zlato, da bi si kao pridobili sredstva za popravilo avtomobila ali vrnitev domov. res groza, na naših radisjkih postajah skoraj vsak dan opozarjajo na kakšno tovrstno zasedo kje ob cesti. Jaz sem enkrat v takem primeru celo klicala policijo in so mi razložili, da so s problemom seznanjeni in da jih dnevno preganjajo, kaj več pa jim ne morejo storiti. žal. no, jaz sem se naučila, da če sem sama v avtu nikor ne ustavljam in odpiram vrat ali oken neznancem. nikoli ne veš.

lps

< Sporočilo je popravil superfly -- 1.3.2006 23:04:54 >

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.3.2006 6:42:11   
Anonimen
Dobr, neki je, da si mela otroka v avtu, ampak če praviš da je bil mulc, to pomeni, če je bil star ene 12 let, bi mu "eno okrog ušes pripeljala", če pa je bil starejši "mulc" (<18) pa bi tud jaz odpeljala.
Sam neki mi nijasno, on je začel brcati najprej v tisti avto, iz katerega je izstopil??? user posted image

(odgovor članu superfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
2.3.2006 7:09:09   
JANAG
Ta mulc je bil star okoli kaj vem 17, 18 let. Je pa kar prletu pred avto, ki je vozil pred mano.
Ne, se ne bi upala jet ven iz avta niti slučajno ne. V avtu pred mano je bil voznik star okoli 40 let in če se on ni upu ven in nič naredit, kaj naj bi jaz naredila z otrokom v avtu?
Pa da se slučajno res kaj rečem, bi se sigurno še name kaj spravil- s pestmi jasno

No naslednjič bom res poklicala nekje na varnem policijo. V tistem šoku sploh nisem na to pomislila. Sam me pa res zanima kaj bi naredil: popisali in izpustili kot je že običajna praksa. Pol pa bodi varen?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.3.2006 7:24:41   
L&F&B
Mislim, da je v takih primerih prioritetno poskrbeti za svojo in malčkovo varnost. Potem pa ukrepati, če imaš možnost. Dobro, da nisi stopila ven, saj včasih človek res ne ve, kdaj in koliko se lahko drugemu strga in je najbolje izogniti se. Bi blo pa fajn, ja, če bi poklicala tudi policijo...

(odgovor članu JANAG)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.3.2006 7:43:04   
MarijaPo
jest bi tud pobegnila cim bi mogla

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.3.2006 8:24:00   
soncece24
JAz mislim, da si super reagirala, jaz bi verjetno bla v takem šoku, da niti gasa ne bi našla.... danes nisi nikjer več varen...

Midva sva enkrat na morju ob plaži (po cesti) peljala v koloni,čisto počasi,  pa pride mimo ena skupina turistov (ne vem kake narodnosti) med katerimi je bil en mali (okoli 3, 4 leta) z neko vrečko v roki,noter je mel neke smeti al kaj, pa začne hladno z vrečko nama po havbi tolčt... svašta, skoraj se mi je vtrgalo: šipo dol, se derem ko zmešana na njegovo mati, ki je vse to mirno gledala, ga primla za roko in so hladno odšetali dalje. Se je nardila ko da me ne vidi in ne sliši.... folk je vsekan, če mene kaj vprašaš. Če ne bi bla v koloni bi stopla ven pa babi eno primazala okoli uhe, tak sem bla jezna.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.3.2006 12:03:43   
ZARA

O, grozno. Sam eni so resno utrgani, ej...mene bi kap!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu JANAG)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.3.2006 17:58:15   
mačica
superfly, tega tu nismo navajeni še in zgleda da so zavohal priložnost... zdej vem da je dobrota - sirota!
lp,mačica

(odgovor članu superfly)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?