Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 23.2.2008 20:53:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Že leta več nič.
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 23.2.2008 21:01:10
|
|
|
|
vesel
|
men bi osebno dvignilo pritisk sumljivi sms-i na moževem mobilniku. Upam,da jih nkol nam našla!
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 23.2.2008 21:01:29
|
|
|
|
metuLJchy
|
Že leta več nič. to je pa lepo
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 23.2.2008 21:02:18
|
|
|
|
BlackyMouse
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesel men bi osebno dvignilo pritisk sumljivi sms-i na moževem mobilniku. Upam,da jih nkol nam našla! enako.pa nism ljubosumne sorte.
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 23.2.2008 21:43:05
|
|
|
|
taja27
|
men bi osebno dvignilo pritisk sumljivi sms-i na moževem mobilniku. Upam,da jih nkol nam našla! temu se lahko izogneš, če jih ne iščeš!
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 23.2.2008 21:45:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaksna lusna bejba ki gre mimo... . Pa kaksna lusna sodelavka... Pa ce se z zensko pogovarja vec kot 45 ekund... V bistvu kar veliko stvari....
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 23.2.2008 21:47:17
|
|
|
|
taja27
|
Kaksna lusna bejba ki gre mimo... . Pa kaksna lusna sodelavka... Pa ce se z zensko pogovarja vec kot 45 ekund... V bistvu kar veliko stvari.... ma, si se hecala!
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 23.2.2008 21:48:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaksna lusna bejba ki gre mimo... . Pa kaksna lusna sodelavka... Pa ce se z zensko pogovarja vec kot 45 ekund... V bistvu kar veliko stvari.... ma, si se hecala! Ne; danes sem se odlocila, da bom ljubosumna :).
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 23.2.2008 21:53:55
|
|
|
|
taja27
|
Ne; danes sem se odlocila, da bom ljubosumna :). potem pa nabavi ovratnico in povodec ... pa pot pod noge ...
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 23.2.2008 21:55:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne; danes sem se odlocila, da bom ljubosumna :). potem pa nabavi ovratnico in povodec ... pa pot pod noge ... Tezka bo...ne shajam dobro s psi.. Ampak resno. Res bom ljubosumna. Da vidim, kaksen uzitek je v tem. Verjetno prinasa doloceno veselje....Kaj mislis?
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 23.2.2008 22:08:43
|
|
|
|
taja27
|
Ampak resno. Res bom ljubosumna. Da vidim, kaksen uzitek je v tem. Verjetno prinasa doloceno veselje....Kaj mislis? Ne vem no ... jst nism staknila tega virusa ... baje, da je kr hudo, če je ljubosumje bolestno ... jst si sploh ne morem predstavljati sebe, da bi vzela njegov telefon in ga čekirala ... ta čas raje naredim kaj zase, da sm zadovoljna ... moj može me obožuje, ko sm zadovoljna ...
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 23.2.2008 23:47:57
|
|
|
|
baguSka
|
Jaz sem pa vedno ljubosumna.. seveda do zdrave pameti.
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 24.2.2008 12:26:26
|
|
|
|
lenika
|
Nisem ljubosumna po naravi. Bila bi pa, če bi mi dal za to povod, oziroma, če bi počenjal stvari, ki bi se mi zdele sumljive (če bi se začel drugače obnašat, skrivaj telefoniral, več hodil ven,...).
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 24.2.2008 12:28:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ne; danes sem se odlocila, da bom ljubosumna :). potem pa nabavi ovratnico in povodec ... pa pot pod noge ... Tezka bo...ne shajam dobro s psi.. Ampak resno. Res bom ljubosumna. Da vidim, kaksen uzitek je v tem. Verjetno prinasa doloceno veselje....Kaj mislis? Če v resnici nisi ljubosumna se ne moreš delat in videt kakšen užitek je to.Ti boš se le pretvarjala kar ni isto,kot,če bi bila.
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 24.2.2008 12:46:01
|
|
|
|
mika
|
Ampak resno. Res bom ljubosumna. Da vidim, kaksen uzitek je v tem. Verjetno prinasa doloceno veselje....Kaj mislis? pa res prinaša neko čudno zadovoljstvo . jaz sem mojega začela najedat po enem letu in je trajalo kakšni dve leti. sam nisem sem bala, da bi me prevaral. mene sta šli na živce njegovi dve bivši, ki sta ga začeli klicat po enem letu najine zveze, če je še vedno z mano, ena je nesla darilo za njegov r.d. k njegovi babici z voščilnico nekaj v tem stilu...da nekaj gre, nekaj pride, eno pa vedno ostane. to mi je dvignilo dekl do plafona in sem postala pasja v bistvu sem se počutila...kako naj napišem ....'kaj si pa ona misli, da je, da mene lahko odrine vstran od mojega ....vještica in tako kot je jelica napisala, me že leta več nič ne gane. dokler mi daje to kar si želim in je zelo pozoren do mene, nimam nobenih skrbi.
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 24.2.2008 13:04:54
|
|
|
|
taly82
|
Tudi jaz nisem ljubosumen tip po naravi.. Me pa motilo, če se katera vpričo mene "slinila" po njemu, sploh če sva z to punco bile v konfliktih.. ampak to je bilo včasih, ko smo še ven hodili
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 24.2.2008 13:46:42
|
|
|
|
Kaliope
|
meni se pa zdi, da sem dokaj ljubosumna, a mi moj še ni dal nobenega povoda, za kak izbruh ... tak da ne vem, ka bi me/me bo spravilo s tira ...
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 24.2.2008 14:02:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Js mam tudi izbruhe ljubosumja. Včasih oz. po besedah mojega dragega vedno brez povoda, kar ima prav. Mi pa paše, ko sili v mene, ko se mulam.
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 24.2.2008 14:18:06
|
|
|
|
Anonimen
|
dovolj sem samozavestna, da nisem ljubosumna. Res pa je, da se niti ne trudi me spravljat v ljubosumje. Če pa misli kadarkoli kaj s katero imet, bo pa itak on izgubil mene, ne jz njega.
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 24.2.2008 14:27:57
|
|
|
|
nasmejani
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesel men bi osebno dvignilo pritisk sumljivi sms-i na moževem mobilniku. Upam,da jih nkol nam našla! Ak ji neboš nikoli iskala, verjami mi da ji neboš ni najdla.
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 24.2.2008 14:33:14
|
|
|
|
nasmejani
|
Lepo je ko ni ljubosumni. Vidm da eni pa še nevejo kaj je bit ljubosumen. Ko prebiram temo kaj bi naredili ak bi jo njen varal, je vidit da so vse ljubosumne. Ko pišejo o srečnem zakoni pa spet vsi neizmerno srečni in ljubeči. V časi pomislim da sem že v raju.
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 24.2.2008 20:28:03
|
|
|
|
lotoska
|
Ja nasmejani, forumi niso realni. Kdaj si pa ti ljubosumen, nič nisi povedal o tem...
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 25.2.2008 8:03:56
|
|
|
|
m76
|
Nič, ker mi je že dolgo časa čisto vseeno.
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 25.2.2008 9:32:48
|
|
|
|
jagoda77
|
meni gre bolj kot ne na živce, če kakšna punčara zanalašč rine v mojga, pa da sem še zraven. Ok sej ji moj pove ta svoje pa vse, samo še vseeno, tisto zanalašč, kot je gleda in čaka kaj boš naredila, a boš mirno reagirala ali boš šla do nje, pa ji dala eno okrog ušeš. Ja tudi to se dogaja, pa ne delajo to 15 letnice, ampak 30 letnice še toliko slabše, ko bi človek mislu, da imajo ženske pri teh letih kej več pameti ma sej sem vedno mirna, samo v sebi... grrrr...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?