Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj vam je bolj pomembno 15.9.2006 14:01:40
|
|
|
|
Sita
|
A misliš velikost v višino? Ne, ta mi ni pomembna, lahko je mali ali veliki. Tehnika? Lahko je tehnično izobražen, ja, to je kar pomembno. Je bolj praktično. Položaj? Všeč mi je v kateremkoli položaju: stoječem, sedečem, ležečem, pa tudi na glavi. Vzburi me že, če je poleg mene, kar je pa velik problem. Sva neločljiva. Kdo bo pa kaj služil za preživetje, se oba sprašujeva. Da me objame po sexu, če mi je pomembno? Nisem še doživela, da bi se po sexu ne stisnil k meni, tko da ne vem. To mi je samoumevno.
|
|
RE: kaj vam je bolj pomembno 15.9.2006 14:06:58
|
|
|
|
Zahi
|
Men je pomembno, da me moja že tko pogleda.. da vem.. to me vzburi.. kaj se pa pred sexom, med in pol dogaja.. je pa vse spontano... so pa kakšne poze boljše.. kakšne slabše.. spet so pa odvisne od momenta in razpoloženja skratka.. spontanost velja!!
|
|
|
|
RE: kaj vam je bolj pomembno 15.9.2006 14:08:04
|
|
|
|
srki
|
Vse je pomembno !
|
|
|
|
RE: kaj vam je bolj pomembno 16.9.2006 6:35:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so še ostali samo spomini in fantaziranje o tem kako bi lahko bilo. Za začetek bi bilo dovolj, ko bi svojo ženico videl zopet nasmejano kot nekdaj, polno energije, sreče in svobode. Da vam ne rečem kaj vse me vzburja. Tako lepa je, pa vseeno... Kot da sva svetlobno leto narazen
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?