Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj urejaš po porodu na CSD 14.11.2007 16:11:07
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, rada bi bila pripravljena, kaj me čaka po porodu! Otroški dodatek, vendar ne prej,dokler ne dobim rojstni list, a ni tako? Kaj pa glede davčne? A to dobiš po pošti, al greš iskat na UE? Kaj pa tisti del porodniške, ki sledi po 105 dneh? Ne prej kot mesec dni pred iztekom teh 105 dni, je tako? Katere papirje pa je treba predložiti? A se še kaj drugega rihta? Sem se spomnila,da je treba otroka zavarovat? List iz ZZZS sem že uredila, ga moram pa delodajalcu dat, kdaj pa? A kar takoj, ali čakam rojstni list? Hvala vam!
|
|
RE: kaj urejaš po porodu na CSD 14.11.2007 17:24:52
|
|
|
|
Alisa
|
Na CSD urediš za otroške doklade, porodniško, ter če nista poročena o očetovstvu. Za zavarovanje otroka daš na podjetju, ko dobiš rojstni list. Za davčno pa sva midva šla na občino in uredila, za darilo ki ga dobiš ob rojstvu otroka od občine, za stalno prebivališče otroka in osebno. Pa po vsej verjetnosti si si že izbrala paket kot darilo ob rojstvu od države, to se tudi uredi na csd. Jaz sem vse papirje s seboj nosila, je pa na strani CSD napisano katere papirje rabiš.
|
| Stran: [1] |
Dekliško ime na črko KUnnaaKatero izmed naštetih ime za deklico vam je najbolj všeč?Karmen (
46%)
Katrin (
29%)
Kamila (
8%)
Klementina (
18%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!