|
RE: kaj svetujete,testi so negattivni za kml,... 25.7.2010 22:04:49
|
|
|
|
naja78
|
živ biga,nisem prej mogla. tudi jaz se opogumljam,klinc saj nimam kaj za zgubit. sem tako kot ti pojedla kajzarco,in košček sira,navalila na rižev sladoled s čokolado,kao grenko,jem sosedovo pecivo-kruh,vso zelenjavo,poizkušam sojine izdelke,riževe piškote od medexa,ki naj bi bilo lahko tam kaj v sledovih,jem bonbone(berem dekleracijo),pršut-pečen,kuhan,suh,.....vse soke,......gazerane pijače,...tako da se je moja dieta kar malo razširila,ni vač tako skopa. jem malnarja,nič več ne pečemo kruh,...... zdele meljem sezamove ploščice z medom. no in sem ugotovila glih 2 dni nazaj PIKICE. ......ni bilo od vročine.te poznam,meni izgledajo drugače.koža je postala suha na ramenih,kolenih,rokah,.....PA SMO TAM.tako da nadaljujem čez en teden spet ponovno provokacijo,ker imamo pregled . stari smo 4 mesece,bomo 28. alergologinja nam je rekla,da ni zadržkov za uživanje vse mešane prehrane.ku.....c,pa poglej to. pa še to je rekla,da tak mali dojenček nikoli ne razvije zelo burne reakcije na hrano in naj se ne bojim,naj poizkusim. tako da vidiš .....sumim da je to TO. jaz ga bom pri 6 mesecih še 1x dala testirat.da vidimo,če bi že kaj pokazalo.kar dodajam že 1x na dan alernovo in potem jo bomo sploh še bolj rabili. mah klinc je to.
|
|
|