klara22
|
Pozdravljene. Pravkar sem se včlanila, in še to bolj kot pomoč sestri, ker ona nima računalnika. Stvar pa je taka: z partnerjem živita v izvenzakonski skuponosti, imata dve cortani punčki (šest let in dve leti). Ona se je preselila k njemu. On, gospod, dela v kraju, kjer živita, zato se mora ona v službo voziti, cca 50 km v eno smer. V glavnem vsake toliko se mu je trgalo, ampak zdej pa to postaja že prav problem- ker to dela pred otroki- se vrže po tleh, joka, da ne more naprej..... po drugi strani pa sestro psihično maltretira, da je njen IQ ni omembe vreden, kaj ima, koliko ima/nima,- se je že naredilo, da jo je grobo porinil na kavč. Ona se kolikor tolikor zdržuje, zavoljo otrok, ker se punčki bojita in se jokata- normalno- zdej ko to pišem, gre tudi meni na jok- mislm, da obstaja tak sh.... od človeka, ne morem verjet- na zunaj se kaže kot lep, pameten- npr. imata prepir, njemu zazvoni telefon, in se čisto spremeni, kar teče od njega od cukra, FUJ. Denarja ima on dosti, ampak je požrt. Ona, za tisto malo plačo, ki jo dobi, zapravi za trgovino (planice, razno razne dodatke, ker je tamala skoz neki bolančkana,itd,itd.....) on gre gospod 1x/tedensko z njo in še to v torek, ko v določeni trgovini zbiraš točke, pa še takrat kupi reči, ki jih on potrebuje- - adijo pamet. Bi bila zelo vesela, če katera ve kako do brezplačne, oz. ne zasoljene pravne pomoči na to temo- ker ona bi že šla od njega, ampak kam??? Nazaj domov res, v zelo skrajni sili, ampak res skrajni- Po moji logiki bi ji moral on zrihtati stanovanje, pol naj pa on ostane tam, kjer je in naj se j....(soryy, ampak sem tako jezna). Ok, bom zdej nehala. Hvala, in lep pozdrav
|