|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj storiti??
7.3.2006 13:39:05   
Anonimen
Pozdravcek,vem da je ze veliko podobnih tem,pa vseeno,..potrebujem nasvet..in sicer v vezi z svojimuser posted image ,skupaj sva dobra 4leta...imava 6mescev starega otrokain kaj me muci? vse je bilo ok,ko pasem bila na koncu nosecnosti,se je zacelo,..nic vec se ni hotel cartat z mano,nobenih poljubov vec,nobenih besed da me ima rad,....skratka vse kar je povezano z neznostjo in ljubeznijo,je izginilo,...zdaj se pogovarjava le se okoli otroka,okoli vsakdanjih stvari,..njemu je to vsenormalno,ko sem mu povedala,da to rabim je molcal,...o tem sploh ne zeli govoriti,...jaz pa rabil njegovo ljubezen,dotike,...ne vem vec kaj naj storim,...ko sem omenila,da bova z otrokom sla,mi je rekel,da lahko kar sama grem...razmisljam,da bi sla v stanovanje,po drugi strani pa bi rada resila najino vezo,ze zaradi otroka,...ne vem a sem res jst tako zahtevna,kot mi on to pravi,...kaj bive naredile na mojem mestu??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj storiti??
7.3.2006 13:46:59   
Bubamaraa
Po moje je najbolj, da se najprej pogovorita..Mu poveš kaj čutiš, kaj pogrešaš in naj ti pove razlog, zakaj se je spremenil, da kljub temu ti še vedno potrebuješ tople besede, objeme....Če pa tako ne gre, pa začni razmišljati o drugi smeri...Samo jaz bi najprej probala se pogovorit in bi mal vztrajala že zaradi otroka....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2006 13:52:33   
Anonimen
sej sem se hotela pogovoriti,pa vedno samo molci,ce pa ze kaj rece,se pa razpizdi inpotem greven jezo hladit,...ne vema naj mu se narisem kolk ga rabim,mislis da se bo spremenil,...tudi do sexa mu sploh ni vec...kot da ne obstajam... 

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2006 13:59:44   
lory05
Jaz bom rekla tako, iz izkušenj. Če bi hotel razumet, bi že, če si mu razložila.
Če je tiho in gre raje ven jezo hladit, bi se vprašala, le kam jo gre ohladit.

Drugo pa, mislim, da če se tip tako spremeni, se sigurno ne brez razloga. Brez nič ni nič. Mogoče ima drugo?!

Če pravi, da kar pojdi, ko rečeš, da boš šla, mogoče čaka, da izgubiš živce in greš, zato te ignorira. Mogoče bi mu potem naredila uslugo.

Jaz ti tudi povem, da pri nekaterih egoistih (beri moških) noben pogovor ne pomaga in ne dosežeš nič, ker enostavno ne razumejo nič drugega in nobenega drugega kot sebe.
Upam, da boš rešila situacijo.

Za vsako ceno pa spet ne bi hotela biti s takim tipom, jaz bi že hotela rešiti zvezo, samo zakaj pa bi jo reševala, če njemu to nič ne pomeni. Za dobro zvezo se morata truditi oba. Če pa bi njemu bil interes rešit problem, bi to do zdaj najbrž že vedela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2006 14:07:30   
Anonimen
hvala,ti lory05,si mi zelo pomagala.....lep pozdrav

(odgovor članu lory05)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2006 14:10:38   
lory05
Povedala sem ti iz svojih izkušenj. Tudi jaz sem se spraševala, kaj naj naredim. Zakaj jaz? Zakaj mi ne pomaga tudi on, če mu je kaj do tega, da rešiva, kar imava.

Želim ti vso srečo, pa sporoči, ko se boš odločila, kaj boš rešila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2006 14:14:34   
mala

V vsakem primeru bosta morala nekako razčistiti na kateri točki sta v vajinem odnosu, po tvoji razlagi je možno da teuser posted image ne ljubi več, če ne bi se trudil in nekako probal rešiti vajino zvezo-probaj se nekako v miru pogovort z njim in povej da tako pač ne moreš naprej, slej ko prej se bo tudi njemu odprlo in tudi on ne bo mogel večno tiščati svojih skrivnosti v sebi-res ti želim,da bi se vse dobro končalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2006 14:19:08   
Anonimen
Vrž ga čez vrata...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2006 14:29:15   
Anonimen
Opa Tjazy to pa ti ni podobno.....al jeuser posted image  Si me prav razočaral....user posted image

No pa da se vrnemo k bistvu...saj sploh ne vem kaj bi povedala...

Kaj pa če on doživlja moško poporodno depresijo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2006 14:42:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Si me prav razočaral....user posted image

Spet nisi zadovoljna.. user posted image  Nekatere je pa res tezko zadovoljit.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.3.2006 16:46:55   
Bubamaraa
Če pa resnično ne gre, pol pa ga pusti....Lory05 ti je lepo napisala....Če ne gre pač ne gre...Če veš da si vse poskusilapa ni bilo nič bolje, potem samo pejt stran....

Upam da boš vse fajn zrihtala...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.3.2006 16:57:05   
Anonimen
Tjazy! zakaj naj ga vrzem cez vrata?? lahko razlozis?? moram pa povedat,da bom moralacez vrata jaz z sinkom,...sva pri njemu...mislis da bi morala iti??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.3.2006 18:44:11   
bombonček
Odločiti se boš morala sama samo pomisli,če si pripravljena celo žiljenje živeti z nekom v takšnih razmerah.Je res,da je težko a čez čas ti bo odleglo boš videla.Sama pa najbolje veš,veliko sreče ti želim,stori pa to kar bo najbolje za vaju s sinkom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.3.2006 18:57:07   
*Karmen*
No, dedca, ki bi samo sedel zraven tebe in govoril o službi, pa res lahko dobiš za vsakim vogalom! Ti in tvoj sonček pa si prav gotovo zaslužita kaj več. Konec debate!!!

Tjazy, mogoče pa le nisi hladen kot skala user posted image !!!

(odgovor članu bombonček)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.3.2006 19:24:45   
daddy
   Je bil pripravljen na otroka? Je možno, da se zaradi otroka počuti odrinjenega? Ga je strah očetovstva?
  Talk to him, ne sprašuj nas. Poglej mu v dušo in boš vedela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.3.2006 20:38:53   
spacey
Po tistem kar si napisala, jaz mislim da ima drugo. Žal. user posted image Čim prej razčisti nejasnosti z njim in potem se odloči kaj je najboljše zate in za sinka.

Pa srečno!

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.3.2006 23:05:47   
Marogica
Vidva sta pa oba malo zmedena in ne vesta točno pri čem sta oz. kaj pomeni, če je otrok enkrat tu. To kar opisuješ, me pač spominja na neprespane noči in vajino utrujenost in iz tega se rodijo takšna nesoglasja in nerazumevanja, pa tudi zmanšana želja po bližini. Ne razumem, da kar groziš, da boš z otrokom šla. Kaj pa bi rada s tem dosegla? Njegovo nežnost, ljubezen? To je izsiljevanje in njegova reakcija je odgovor na to izsiljevanje.
Mislim, da morata biti kar mlada, zato vama kakšen pogovr, kaj si od skupne prihodnsti želita, ne bi škodil. Vendar pa pogovor in ne izsiljevanje

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.3.2006 8:10:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tjazy! zakaj naj ga vrzem cez vrata?? lahko razlozis?? moram pa povedat,da bom moralacez vrata jaz z sinkom,...sva pri njemu...mislis da bi morala iti??

Ne, ne upostevej tega kar sem napisal.. Sem mislil da kaj beres forum in to je bila samo zafrkancija.. ker kao je to edina moznost da so nekateri tukaj zadovoljni.. Malo si preberi ostale teme.. pa ti bo jasno..

Vse kar je povezano z ljubeznijo in neznostjo je izginilo... Jaz bi se cudil, ce se to ne bi zgodilo.. ker ce gres po vecinski formuli.. se to prej ali slej zgodi.. tko da si lahko oddahnes.. ker je vse v najlepsem redu.. torej v povprecju..

V resnici ni izginilo.. ampak sloh se se nikoli ni pojavilo.. razen v obdobju osvajanja je bilo mogoce prisotnega nekaj malega tega.. ampak takrat je prisotno tudi prevec halucinacij, da bi zaznala kaj je resnicno in kaj namisljeno.. ker obicjano gre za druge zadeve..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
8.3.2006 8:14:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zigkar
Tjazy, mogoče pa le nisi hladen kot skala user posted image !!!

Ejjj.. ne morem verjet.. A mi res ploskas, ker sem to rekel.. ?!?!? user posted image user posted image user posted image

Pa kajje z vami ljudje.. Cloveku svetujes naj resuje po mirni poti in si vse po vrsti.. samo clovek ne... pol pa mu svetujes vojno.. pa dobis aplavs?!? user posted image

In ker sem to rekel nisem hladen kot skala? user posted image user posted image  Pravijo, da upanje umre zadnje.. ampak umre..

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
8.3.2006 20:52:28   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Vse kar je povezano z ljubeznijo in neznostjo je izginilo... Jaz bi se cudil, ce se to ne bi zgodilo.. ker ce gres po vecinski formuli.. se to prej ali slej zgodi.. tko da si lahko oddahnes.. ker je vse v najlepsem redu.. torej v povprecju..

V resnici ni izginilo.. ampak sloh se se nikoli ni pojavilo.. razen v obdobju osvajanja je bilo mogoce prisotnega nekaj malega tega.. ampak takrat je prisotno tudi prevec halucinacij, da bi zaznala kaj je resnicno in kaj namisljeno.. ker obicjano gre za druge zadeve..

Ne vem zdaj točno, a si hotel povedati to, da nežnost in ljubezen izgineta v sivini vsakdana, ali si hotel povedati, da v vsakdanjiku pač ljudje ne najdemo med vsemi obveznostmi več toliko časa drug za drugega ali kaj? Jaz mislim, da ni nujno, da izgineta. Jaz sem to v svojem prvem zakonu zelo pogrešala in prva stvar, ki sem jo na kom iskala, je bilo to, da se rad in veliko crklja. In to imam. Logično pa je, da človek ne more imeti toliko tega, kot ko je še sam in brez kakih strašnih obveznosti. Ampak so pa velike razlike med moškimi, kakor tudi med ženskami, kolikšne količine tega kdo rabi in zna ali hoče dajat.

Je pa tako, da na silo kaj takega itak ne moreš dobit, dobiš lahko samo pod pogojem, da ti nudiš svojemu tisto, kar on rabi + da je zadovoljen sam s sabo. Ko bo zadovoljen s svojim življenjem, bo pa zmogel še tebi kaj nudit. Torej je daleč najbolje gledat v tej smeri, kaj mu manjka in kako mu lahko pomagaš, da bo srečen. Dokler ne bo, mu bo dol viselo za crkljanje, če ni tak tip, da bi tudi on to toliko rabil kot ti.  Ne zmore ti tega nudit, dokler ni hepi, je brez veze si delat utvare, da ti mora. Ker v resnici je ljubezen tudi to, da imaš nekoga rad, tudi če ti ne nudi vedno vsega, pa ljubezen je tudi to, da ti njemu nudiš tisto, kar on rabi in ne samo tisto, kar ti misliš, da naj bi on rabil, če bi bil ti on. Ljubezen je tudi razumeti nekoga, ko je v slabi koži, utrujen cele mesece in pod pritiskom obveznosti, ko si hkrati ti enako mnogo utrujen in ne takrat dajat nekomu ultimate. Vsaka veza ima težke čase včasih. Ampak tako je življenje, ni vedno rožnato, včasih je sivo, včasih pa modro, včasih pa tudi roza.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.3.2006 16:37:43   
Sofi
Vsekakor se je treba pogovorit s partnerjem...dialog.
Ker moški se kljub temu, da si otročka želijo in mislijo, da so nanj pripravljeni, zavedajo, da od te točke ne bodo več prvi na sporedu pri svojih izbrankah, ampak komaj drugi... in to jih lahko precej zmedeuser posted image . Pa je res, tudi oni doživljajo spremembe in se soočajo s strahovi, saj obračajo list življenja.
In bolj ko se nosečnost bliža kraju, bolj jih stiska, pogosto ne upajo seksati zaradi strahu, da ne poškodujejo otrokauser posted image  ali sprožijo poroda - malce neumno, ampak zato jih ni potrebno obsojati.
In ko se pridruži dojenček, je vse tako novo in utrujeno, da se ta faza nek čas še nadaljuje. Mogoče je tvoj partner poln nekih strahov, ki ti jih ne zna ali ne upa zaupati, morda te ne želi dodatno obremenjevati...ne vem.

Ampak ne sklepaj na slepo in ne sklepaj prehitro. Vzamita si čas in se pogovorita, ker mogoče bi bilo prehitro razdreti družino in bi po nepotrebnem trpeli vsi trije. KER KOVČKE LAHKO ŠE VEDNO POBEREŠ in greš, težje se je vračati.

Tudi moške je treba poskušat razumet, saj so pod svojo močno fasado pravtako krhki, včasih še bolj kot me.

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?