Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Vse kar je povezano z ljubeznijo in neznostjo je izginilo... Jaz bi se cudil, ce se to ne bi zgodilo.. ker ce gres po vecinski formuli.. se to prej ali slej zgodi.. tko da si lahko oddahnes.. ker je vse v najlepsem redu.. torej v povprecju.. V resnici ni izginilo.. ampak sloh se se nikoli ni pojavilo.. razen v obdobju osvajanja je bilo mogoce prisotnega nekaj malega tega.. ampak takrat je prisotno tudi prevec halucinacij, da bi zaznala kaj je resnicno in kaj namisljeno.. ker obicjano gre za druge zadeve.. Ne vem zdaj točno, a si hotel povedati to, da nežnost in ljubezen izgineta v sivini vsakdana, ali si hotel povedati, da v vsakdanjiku pač ljudje ne najdemo med vsemi obveznostmi več toliko časa drug za drugega ali kaj? Jaz mislim, da ni nujno, da izgineta. Jaz sem to v svojem prvem zakonu zelo pogrešala in prva stvar, ki sem jo na kom iskala, je bilo to, da se rad in veliko crklja. In to imam. Logično pa je, da človek ne more imeti toliko tega, kot ko je še sam in brez kakih strašnih obveznosti. Ampak so pa velike razlike med moškimi, kakor tudi med ženskami, kolikšne količine tega kdo rabi in zna ali hoče dajat. Je pa tako, da na silo kaj takega itak ne moreš dobit, dobiš lahko samo pod pogojem, da ti nudiš svojemu tisto, kar on rabi + da je zadovoljen sam s sabo. Ko bo zadovoljen s svojim življenjem, bo pa zmogel še tebi kaj nudit. Torej je daleč najbolje gledat v tej smeri, kaj mu manjka in kako mu lahko pomagaš, da bo srečen. Dokler ne bo, mu bo dol viselo za crkljanje, če ni tak tip, da bi tudi on to toliko rabil kot ti. Ne zmore ti tega nudit, dokler ni hepi, je brez veze si delat utvare, da ti mora. Ker v resnici je ljubezen tudi to, da imaš nekoga rad, tudi če ti ne nudi vedno vsega, pa ljubezen je tudi to, da ti njemu nudiš tisto, kar on rabi in ne samo tisto, kar ti misliš, da naj bi on rabil, če bi bil ti on. Ljubezen je tudi razumeti nekoga, ko je v slabi koži, utrujen cele mesece in pod pritiskom obveznosti, ko si hkrati ti enako mnogo utrujen in ne takrat dajat nekomu ultimate. Vsaka veza ima težke čase včasih. Ampak tako je življenje, ni vedno rožnato, včasih je sivo, včasih pa modro, včasih pa tudi roza.
|