Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Mene pa zanima v kaj se oblečete ponoči ko greste spat? Ko sem rodila sem si kupila tri pižame, ki so čist mim (ne vem kaj sem gledala). Ena je taka za staro mamo, dve pa imajo neki otročji potisk (kužki in zajčki) ! Najraje nosim dvodelne bombažne pidžame (majica z dolgimi rokavi in dolge hlače). Hočem povedat, da nikjer ne najdem kakšne lepe pidžame zase! Vse so preveč čipkaste al pa potiskane z otročjimi motivi! Kje v naši mali Sloveniji naj kupim lepo pidžamo, da mi ne bo mož rekel, da sem ko pubertetnica!
Normalnih, lepigh pižam je pa ja ko smetja. JA kam pa ti hodiš? V ariela, mogoče baby center po pižame? Aja, pa h&m ima tudi oddelek za odrasle, ne samo otroke.
Seveda najdeš lepe pižame za odrasle - le na oddelek za odrasle moraš stopit. Jaz imam pozimi frotirasto - me zebe , drugače pa svileno, poleti pa pižamo na naramnice ali s kratkimi rokavi - odvisno od vroćine
Drugače pa poglej malo po trgovinah, verjetno se bo našlo kaj lepega, za tvoj okus seveda.
Normalnih, lepigh pižam je pa ja ko smetja. JA kam pa ti hodiš? V ariela, mogoče baby center po pižame? Aja, pa h&m ima tudi oddelek za odrasle, ne samo otroke.
Si se vprašala, da nimajo vsi istega okusa? Ni rečeno, da če je tebi lepo, je njej tudi
Tukaj se ne gre za okus. Si sploh prebrala kaj je napisala avtorica? Da ima same OTROŠKE pižame(mož ji pravi pubertetnica ) in da si želi lepih, ženskih pižam. Sem ji napisala kje jih najde.Torej? Kaj ti zdaj ne šteka? Šaš litl čajld.
Pozimi sem obvezno v pižamci, nč kej privlačno dve številki prevelika pa še majca zatlačena globoko v hlače,ki pridejo vse do jošk, da so ledvičke na toplem!
Zame kak beby dol ne pride v poštev, ker bi ga do zjutraj imela zarolanga pod pazduhami . Najraje bi imela tako kot moj sine - pajaca sam brez nogic, sem že razmišljala, da bi si ga dala naredit!
Za pozimi imam dve luštni pižami od Benettona, za poleti sem si pa nabavila take bolj lahke pižame, ki imajo majčke brez rokavov in kapri hlače, pri La Redoute.
Jaz poleti doma, pri lubiju pa čez celo leto spim v navadni preveliki majici s kratkimi rokavi. Kakšna reklamna, samo da je tenka in da ne tišči. Doma pa pozimi spim v frotirasti pižami, pa še nogavice na nogah, ker imam čez cel dan okno odprto v spalnici zaradi alergije na pršice.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.