Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj so to za ene kocke? 3.11.2008 11:09:27
|
|
|
|
crci06
|
V šari iz naše mladosti sem našla nekaj ostankov tehle kock ali sestavnih delov, zdaj so pa spet aktualne. Naj bi se skozi luknjice skupaj šraufalo, samo žal noben šrauf ni ostal cel Ena sama uboga polovička, brez matice Če se da kje dokupit kakšen mini komplet, da ima vsaj nekaj vijakov ( sem se namučila za tale prevod šraufa ) bi bila zelo vesela, če mi ga pomagate najti.. ali pa,če se doma kateri valja, pa nam odstopi, proda, zamenja... Teme pa nisem uvrstila med "Otroci", ker se bojim, da so te koncke že preveč zastarele, da ste starši starejših otrok pogosteje tukaj, kot tam. Če kdo misli drugače, naj me prestavi. Hvala za ideje, kje to dobit LP
|
|
|
|
RE: kaj so to za ene kocke? 3.11.2008 11:35:06
|
|
|
|
Rožica I
|
Meccano ali po domače mehano. Kupili pred parimi leti v Baby- centru .
|
|
RE: kaj so to za ene kocke? 3.11.2008 12:46:18
|
|
|
|
Naja30
|
Videla zadnjič v mullerju.
|
|
|
|
RE: kaj so to za ene kocke? 3.11.2008 14:58:34
|
|
|
|
crci06
|
Jaz sem pa vse mogoče kataloge pregledala, vključno z mullerjevim katalogom igrač, pa tega nisem nikjer zasledila in sem mislila, da je že OUT. No, dobro, hvala, bom pogledala še bolj natančno po trgovinah. Če pa katera najde 3 odvečne vijake, bom pa še bolj vesela. Jih odkupim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?