|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj sledi?
14.8.2008 23:49:40   
n@omi
pozdravljene! prosim ce mi lahko napisete kaj mislite kaj me čaka. trenutno cakam rezultat 2.spermiograma, ki ga bo mož imel drugi teden. Prvi ni bil najboljši (spermo smo prinesli od doma) - tako je rekel ginekolog. Rekel je tudi, da ce ne bo 2. v redu, da se bomo morali pogovoriti. Ali je s tem mislil umetno oploditev? Jaz sem pa imela HSG in je vse ok. Zanima me tudi če moram preden grem na umetno oploditev na laparo in h... al grem lahko direkt na UO?
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj sledi?
15.8.2008 8:05:44   
september1
n@omi tudi moj je imel prvič slab spermiogram zato je moral po treh mesesih ponovit,ampak rezultat nič boljši,zato ga je zdaj poslala še tretjič(da ugotovijo če je seme dovolj dobro za IUI).V MB imajo postopek tak da najprej na IUI-če je seme seveda primerno, potem pa te dajo na čakalno listo za IVF ali ICSI. 

držim pesti da bo pr vama 2.spermiogram bp

pa javi kako je šlo.

(odgovor članu n@omi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj sledi?
15.8.2008 21:45:43   
n@omi
september1 hvala za info. ko bo kaj novega se oglasim.
vsem želim, da čimprej zagledate user posted image !

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?