Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj si naj privoščim za 30 let;) 2.3.2010 11:14:54
|
|
|
|
Naja31
|
A sama, s partnerjem, prijateljicami? Jaz bi npr. shopping vikend v Parizu ali Londonu s prijateljicami. Ali izlet v Benetke z možem, samo to je bolj za neko obletnico.
|
|
|
|
RE: kaj si naj privoščim za 30 let;) 2.3.2010 12:09:37
|
|
|
|
donat
|
ne jaz bi sama šla, pa noben šoping ne pride v poštev ker sem vsak dan v trgovini
|
|
|
|
RE: kaj si naj privoščim za 30 let;) 2.3.2010 12:19:23
|
|
|
|
Felicita
|
kako celodnevno razvajanje v kakem spa-ju? odvisno tut od financ...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kaj si naj privoščim za 30 let;) 2.3.2010 12:23:13
|
|
|
|
ajataja
|
Jaz sem si lani maja privoščila za svojih 30 kar poroko tako da kaj drugega ti ne znam svetovat
|
|
|
|
RE: kaj si naj privoščim za 30 let;) 2.3.2010 21:04:03
|
|
|
|
josephine27
|
jaz si bom najverjetneje potovanje, če bo šlo vse po načrtih le da ne bo trajalo le dva dni. vse je odvisno od tega kaj imaš rada in kaj rada počneš.
|
RE: kaj si naj privoščim za 30 let;) 3.3.2010 8:04:15
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jaz sem svojih 30.let skupaj z možem štiri dni preživela na slovenski obali in bilo je naravnost krasno. LP mojca
|
|
RE: kaj si naj privoščim za 30 let;) 3.3.2010 14:35:14
|
|
|
|
water lily
|
Moj se neki hvali da mi bo plačal potovanje v izrael pa jordanijo Ker je to moja dolgoletna želja. Bomo vidl kk bo....mamo še en let časa Drugač pa privošči si nekaj kar si že dolgo želiš pa vedno prestavljaš. Zihr je kkšna taka stvar. Moj je recimo za 30.roj. dan dobil skok z padalom ....je bla tud njegova dolgoletna želja. Ni treba da je glih kkšno potovanje al kaj. Nekaj pač kar si želiš.
< Sporočilo je popravil water lily -- 3.3.2010 14:36:02 >
|
|
|
|
RE: kaj si naj privoščim za 30 let;) 3.3.2010 15:55:44
|
|
|
|
hrchy
|
huh, jaz sem imela super poceni priloznost in sem si privoscila Juzno Afriko, ampak to je malo predalec za dva dni. Mojega sem pa peljala na Madeiro. Letos sem dobila vikend v icehotelu. Za cez vikend bi sla pa v Barcelono ali Rim. Sicer pa odvisno, kdaj imas RD pa kaj ti je vsec. Jaz bi bila izredno zadovoljna s kaksno dejavnostjo - npr. en dan kanjoninga, prespat v nebesih in drug dan skok v tandemu. Al pa seakayaking za dva dni. Kaj takega.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 idej, v katere muzeje z otrokomKer smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Na družinski izlet z vlakomSe je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?