Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj se vse da narediti doma? 17.1.2012 13:31:05
|
|
|
|
Paštetka
|
jaz delam jušne rezance, široke rezance, testo za lasanjo.. Zadnjič sem dodala ravno še korenček v testo in so bili vrhunski. Potem sladoled, vročo čokolado, sirup za kašelj iz smrekovih vršičkov, torte, odkar imam recept za tisto maso za preoblečt torto
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 17.1.2012 13:33:34 >
|
|
|
|
RE: kaj se vse da narediti doma? 17.1.2012 13:34:08
|
|
|
|
pebs
|
Ja, jušne rezance al pa kakšne testanine se pa že neki časa spravljam delat,pa mi kr ne rata. Sladoled pa tud jest doma delam, se ful hiter nardi, pa še dobr je.
|
|
|
|
RE: kaj se vse da narediti doma? 17.1.2012 15:17:17
|
|
|
|
stračatela
|
kako pa narediš pralni prašek?
|
|
|
|
RE: kaj se vse da narediti doma? 17.1.2012 15:27:47
|
|
|
|
mini86
|
js se bom drugo leto spravla delat sok iz grozdja.. drgač pa razno vlaganje za zelenjavo in sadje..domača mezga..limonin liker, teranov liker-je fajn ko pridejo obiski domači jeger je tud mmmmmnjami.. js bi ful kej vlagala pa nč ne jem/o
|
|
RE: kaj se vse da narediti doma? 17.1.2012 15:34:55
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka jaz delam jušne rezance, široke rezance, testo za lasanjo.. Zadnjič sem dodala ravno še korenček v testo in so bili vrhunski. Potem sladoled, vročo čokolado, sirup za kašelj iz smrekovih vršičkov, torte, odkar imam recept za tisto maso za preoblečt torto napišeš prosim? hvala
|
|
|
|
RE: kaj se vse da narediti doma? 17.1.2012 16:01:21
|
|
|
|
stračatela
|
super,bom probala.kako dolgo pa je obstojen ta prašek? drgače pa jaz delam vložene kumarce,paprikin namaz ,marmelade,sokove sem tud probala enkrat pa ni najboolj ratal
|
|
|
|
RE: kaj se vse da narediti doma? 17.1.2012 16:15:01
|
|
|
|
pebs
|
Prašek je kr dolg obstojen, pomoje,no, mi ga že kr kmal porabmo, ga dam mal več,kot kupljenga. Rata pa tak trd po nekaj urah, tko da ga jest s kuholnico premešam, preden ga uporabim. Men je fajn no, pa tak naraven . Vložene kumarce bom pa letos v prve nardila.
|
|
|
|
RE: kaj se vse da narediti doma? 17.1.2012 16:53:36
|
|
|
|
pelin
|
a je treba met za tale home made prašek prav tole milo, ki je navedeno tam zgoraj ali se lahko uporabi tudi kakšnega takega kot je npr. Palmolive ali kaj podobnega...Že dlje časa se ga namreč spravljam " skuhat", pa se mi vedno zatakne pri tem milu, ker ga nimam pri roki...oz. ga takrat ko sem v DM pozabim kupit...
|
|
|
|
RE: kaj se vse da narediti doma? 17.1.2012 17:00:27
|
|
|
|
pebs
|
Jest še nikol nism delala s temu milam, ker ga v dm niso mel oz. jim je zmanjkal. Tko da sm se kr navadla in grem u mulerja, pa vzamem kr enga rastlinskega (125g).
|
|
|
|
RE: kaj se vse da narediti doma? 17.1.2012 17:12:00
|
|
|
|
pelin
|
aha..hvala...stvar se mi zdi zanimiva in se jo bom zagotovo spravila naredit, še posebej, ker me pri vseh teh naših praških najbolj odbija ta agresiven umeten vonj...oz. se mi zdi, da imajo mila veliko bolj prijetnega ...
|
|
|
|
RE: kaj se vse da narediti doma? 17.1.2012 17:59:13
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka jaz delam jušne rezance, široke rezance, testo za lasanjo.. Zadnjič sem dodala ravno še korenček v testo in so bili vrhunski. Potem sladoled, vročo čokolado, sirup za kašelj iz smrekovih vršičkov, torte, odkar imam recept za tisto maso za preoblečt torto napišeš prosim? hvala http://www.ringaraja.net/forum/Ticina_masa/m_5823516/tm.htm Tukaj najdeš vse
|
|
|
|
RE: kaj se vse da narediti doma? 17.1.2012 17:59:47
|
|
|
|
tajtaja
|
Katera eterična olja dajete zraven? Ta, ki so za izparilnike???
|
|
RE: kaj se vse da narediti doma? 17.1.2012 18:14:53
|
|
|
|
pebs
|
Jest ne dam nobenga.
|
|
|
|
RE: kaj se vse da narediti doma? 17.1.2012 18:20:25
|
|
|
|
PinaNina
|
Testenine, tale mi je super ratal. Marmelade delam, če dobim sadje. Zelenjavo ustrezno pospravim- skrinja ali vlaganje v kozarce. Bom pa letos imela baje marelice, ve katera kako jih posušiti brez aparata za sušenje ali krušne peči. Nakateri delajo domačo vegeto, razna olja z dodtki. Piškote na zalogo.
|
|
|
|
RE: kaj se vse da narediti doma? 17.1.2012 20:03:18
|
|
|
|
tajtaja
|
Perete s tem tudi belo perilo in ostane belo?
|
|
RE: kaj se vse da narediti doma? 17.1.2012 20:10:49
|
|
|
|
pebs
|
Sej sm prej že neki pisala o tem, sam vidm, sm tolk čudn link prilepla, da se nč ne vidi . Jest belih cunj ne perem, ker ne odstranjuje tok dobr madeže. Se pa kupi pralna soda, k se lahko doda med perilo, da odstrani tud trdovratne madeže. Jest belo perilo, al pa zasvinjano perilo perem s kupljenim, ostalo (temno, pisano) pa z domačim.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2012 22:04:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2012 22:16:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kaj se vse da narediti doma? 18.1.2012 23:04:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: pebs Se pa kupi pralna soda... jz sm cel doktorat nardila iz te pralne sode na kratko (se mi ne da iskat) - pralna soda je po ucinku 2x mocnejsa od navadne, jedilne sode: ampak ravno zato, ker je 2x bolj bazicna, znajo njeni morebitni ostanki na perilu draziti kozo. kar se ucinkovitosti tice, je torej enako, ce dodate dvojno dozno jedilne sode namesto ene doze pralne: le da bo to za vaso kozo prijetneje Koliko pa je sploh ena doza sode? Koliko daš ti?
|
|
|
|
RE: kaj se vse da narediti doma? 19.1.2012 9:45:09
|
|
|
|
Paštetka
|
zdaj sem se spomnila, še fiziološko delamo doma
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2012 11:56:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2012 11:58:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kaj se vse da narediti doma? 19.1.2012 12:01:45
|
|
|
|
pebs
|
hehe - prisegam na kis a to ga daš zraven praška?
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.