|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj se dogaja v mojem telesu?
16.2.2009 21:06:20   
spelci22
punce pozdrav,
ker ste mi že velikokrat uspešno svetovale se na vas obračam z naslednjim vprašanjem....
danes so se začeli krči kot da bom dobilauser posted image ampak ni mi jasno kako, saj je 11 dni prehitra-mogla bi jo dobiti 27.2
zjutraj sem si tudi merila bt, ki je bila 37 C, ampak vsakič ko sem šla na stranišče sem imela rahlo rjavkast papir-kot vsakič preduser posted image
ali katera ve kaj bi lahko bilo? ker pod stresom nisem in nič kaj podobnega....tudi sem prvi mesec čist skulirana kar se tičeuser posted image se ne obremenjujem ali bo ali ne pač bo ko bo.....

poljubček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj se dogaja v mojem telesu?
16.2.2009 21:07:22   
Jančika_
Meni se tole zdi kot ovulacija.

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2009 21:12:21   
spelci22
ovulacija ni ker sem jo imela 12 in 13-vem pa zato,ker sem si kupila kasete za ovulacijo....ker me je zanimalo ali jo sploh imam...tako da...razen če jo imam še enkrat....ali je to sploh možno?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2009 21:14:26   
Jančika_
Bojda je možno. Moja ovulacija zgleda tako, kot si zgoraj opisala, edino krvavela sem samo enkrat samkrat med njo, drugače pa krči kot pri M. Jaz imam O ponavadi šele nekje 18. dan ciklusa.

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2009 21:31:26   
Bojana82
spelci22, če mene vprašaš je to ovulacija!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2009 21:32:22   
spelci22
no, tukaj se pa vsak dan naučim nekaj novega...tudi to nisem vedela da je možno med ovulacijo krvaveti....zanimivo...sploh pa to da jo lahko imam 2x v ciklusu...očitno še ne poznam svojega telesa....

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2009 23:09:30   
Inana
Špelči, lahko je tudi vgnezditvena, ampak raje ne razmišljaj o tem ... čez 11 dni boš točno vedela, kaj je, do takrat pa poskusi odmislit ... veeeeem, da je težko, ampak vse drugo lahko samo škodi potencialni user posted image ... tko da možgančke na off in počakat ... Oz. nič čakat, zaposlit se z drugimi stvarmi, to je najboljše, ker če ne gre čas mimo tebe, ne da bi se sploh zavedla. Vem, da je to najbolj krut nasvet, ki ti ga lahko kdo da (tudi zame), ampak tako je ... Je pa res, da sem bila jaz popolnoma enaka, ampak po nekaj neuspelih ciklih (upam, da jih bo pri tebi čim manj), ugotoviš, da so znaki za user posted image in user posted image tako zelo podobni in da je škoda tistih trenutkov "čakanja", ko bi se lahko bolj s srcem posvetil čemu drugemu ... Vem pa, da je to grozno težko, saj ljudje smo v tej kapitalistični družbi večinoma naravnani tako, da ko si nekaj zaželimo, to zelo kmalu tudi dobimo. Pri projekt naraščaj pa ni vedno tako in zato še bolj boli, nas še bolj žre in stvar se potencira, možnosti za user posted image pa se zmanjšujejo ...
Ah, en monologec (predvsem zame), Špeliči, ti pa iz tega ponucaj, kar ti najbolj ustreza, verjetno ti bo najbolj prav prišla tista optimistična varianta iz prvega stavka. Pa srečno!

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2009 15:41:59   
spelci22
tudi sama sem pomislila na to ampak najprej so bili vsi znaki da je user posted image tu....danes pa kot da ni nič...ne vem...lahko da je res bila vgnezditvena, sama se s tem ne bom obremenjevala ker potem bom preveč razočarana....samo zanimalo me je kaj je lahko vse narobe....ampak saj veste upanje umre zadnje...resnično se trudim, da dam touser posted image na off ampak včasih mi pa misli le ugrejo....takšne pač smo....

pozdravček in čimvečuser posted image user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2009 23:20:47   
sassy0
Pri meni je bila vgnezditvena krvavitev cca 2-3 dni pred menstruacijo. Sem mislila, da je že prišla, pa je potem ni bilo. Ker jajčece potrebuje cca 12 dni, da se vgnezdi. Tako da če si imlea ovulacijo tam okoli 13 je to skoraj nemogoče, je pa res, da se včasih dogajajo tudi čudeži user posted image

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.2.2009 12:32:57   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: sassy0

Pri meni je bila vgnezditvena krvavitev cca 2-3 dni pred menstruacijo. Sem mislila, da je že prišla, pa je potem ni bilo. Ker jajčece potrebuje cca 12 dni, da se vgnezdi. Tako da če si imlea ovulacijo tam okoli 13 je to skoraj nemogoče, je pa res, da se včasih dogajajo tudi čudeži user posted image

A da toliko dni potrebuje? Potem pa mogoče zato ne zanosim, ker pri meni med O in M mine manj kot 12 dni user posted image Kje si dobila to informacijo, ker me res zanima? Pušenjak je večkrat napisal, da potrebuje oplojen jajček 6 do 9 dni, da se vgnezdi, tako da potem lutealna faza manj kot 12 dni in več kot 9 naj ne bi bila problem. Ma, če pa je res 12 dni do vgnezditve, potem pa nimam možnosti, ker mi prej začne sluznica propadat user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 18.2.2009 12:33:50 >

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.2.2009 21:51:01   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: giotti
Pušenjak je večkrat napisal, da potrebuje oplojen jajček 6 do 9 dni, da se vgnezdi, tako da potem lutealna faza manj kot 12 dni in več kot 9 naj ne bi bila problem. Ma, če pa je res 12 dni do vgnezditve, potem pa nimam možnosti, ker mi prej začne sluznica propadat user posted image

Jaz sem tudi tako razumela in moja lutealna faza je dolga 9-14 dni; do zdaj sem zanosila 5x, tako da to je zgleda dovolj dolgo. Sem pa na netu zasledila tudi podatek, da jajčece potrebuje za vgnezditev 7-10 dni. No, edinkrat, ko sem imela vgnezditveno kravitev, je ta bila 2 dni pred (ne)pričakovano M.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.2.2009 12:03:00   
giotti
O, hvala Jančika, da si povedala svojo izkušnjo! Saj sem tudi jaz zanosila enkrat, je pa bila ta vgnezditvena krvavitev na dan, ko naj bi M prišla, potem pa je bilo par dni brez krvavitve, dokler se niso začeli krvavi izcedki... in zdaj kar malo povezujem vse skupaj... da mogoče tisto sploh ni bila vgnezditvena, ampak že začetek propadanja rumenega telesca, hkrati pa se je hotela razvijat nosečnost.... Kako pa so pri tebi potakali splavi?? So bili zgodnji in so se začeli z izcedki? Ker mogoče pa je kakšna povezava...

Upam, da se bo javila tudi ta punca, ki je napisala to informacijo o 12-ih dneh, ker me res mede, ko ne vem, ali je zadaj strokovni članek ali kar neke govorice... saj sicer verjamem Pušenjaku, vendar tudi ne vse...

< Sporočilo je popravil giotti -- 19.2.2009 12:04:24 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.2.2009 12:08:40   
giotti

IZVIRNO SPOROČILO: spelci22

tudi sama sem pomislila na to ampak najprej so bili vsi znaki da je user posted image tu....danes pa kot da ni nič...ne vem...lahko da je res bila vgnezditvena, sama se s tem ne bom obremenjevala ker potem bom preveč razočarana....samo zanimalo me je kaj je lahko vse narobe....ampak saj veste upanje umre zadnje...resnično se trudim, da dam touser posted image na off ampak včasih mi pa misli le ugrejo....takšne pač smo....

pozdravček in čimvečuser posted image user posted image

spelci22
, če je res bila vgnezditvena, lahko danes že narediš test First sign. Kajti po vgnezditvi začne nosečniški hormon beta HCG strmo naraščati in že čez 2, 3 dni po vgnezditvi je test pozitiven. To sem ti napisala, če si slučajno nestrpna ali si ali nisi user posted image
Pa srečno user posted image

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.2.2009 13:55:18   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: giotti
Kako pa so pri tebi potakali splavi?? So bili zgodnji in so se začeli z izcedki? Ker mogoče pa je kakšna povezava...

Vsakič je bilo drugače - prvič sem pri 9 tednih začela malo krvaveti, po enem tednu se je ulilo v kosih in je bilo konec (prej je srček še bil). Drugič se je samo vse naenkrat ulilo pri 8 tednih, tretjič pa je šlo za odmrtje ploda pri 9 tednih, brez krvavitve. Kasneje so mi našli in odstranili pregrado, ki je bila čez pol maternice, tako da je moj problem verjetno izviral od tu. Upamuser posted image .

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.2.2009 15:44:38   
spelci22
Sem nestrpna giotti,ampak si nočem dajat lažnega upanja, ker trenutno čutim toliko sprememb v telesu in zunaj njega, da ne vem čemu bi jih lahko pripisala....vem da je veliko vmes tudi znakov user posted image kot so utrujenost, nenehno spanje, lulanje, omotica, ščipanje spodaj-ki ga prej ni bilo-bilo je šravfanje, mozolji, BOLEČE joškice in še in še....ampak dokler ne pride dan d si ne mislim delat utvar...sem se glede tega postavla na realna tla....tk da hvala ti vseeno...sj veš da želja je ogromna sam realnost je pa potem čisto nekaj drugega....je preveliko razočaranje ko vidiš samo eno črtico....

poljubček punčke moje

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.2.2009 10:52:34   
giotti
Jančika, tole pa zgleda, da je res zelo očitna povezava. Pregrada čez pol maternice pa tudi ni nedolžna stvar, res ne... samo ni mi jasno, kako se je moglo kar 3x zgodit, preden so to našli. Meni je na urgenci po splavu prav gledala, če imam kako pregrado, v smislu, da na to najprej pomislijo po slavu. Pa dobro, razumem, da prvič mogoče še ne, ampak ko se ti zgodi že 2., da se še vedno na to ne pomisli...
Ah, nimaš kaj, vsak nosi svoj rukzak, ki se mu reče usoda user posted image
Želim ti, da se bo vse dobro izteklo naslednjič, ko zanosiš!! user posted image   Je pa fino vedet, da ni težav s samo zanositvijo, to tudi nekaj pomeni!

spelci22, ne pozabi na nas, čakamo razplet zgodbe. Pa naj se zgodi vse, kakor je najbolj prav user posted image

Srečno vsem user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 20.2.2009 10:55:35 >

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.2.2009 13:03:18   
spelci22
Seveda giotti, da vam bom vse poročala, ampak res mislim, da nima smisla prej delat test kot pa naslednji teden-ker danes teden naj bi dobilauser posted image

Bomo videli mogoče pa le zagledam magičniuser posted image ...vam sporočim....

poljubček Špelči

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.2.2009 13:19:40   
Jančika_
Giotti, prav usmerjeno iskali mi pregrade niso, so mi pa delali nešteto UZjev, pa se ni nič videlo. Še dan pred operacijo ni bilo nič videti - šele ko so bili notri, so jo našli. Not so mi šli pa šarit zaradi čisto drugih stvari - po zadnji abraziji sem imela grozljivo boleče M in samo kapljico krvi, pa so sumili na Ashermanov sindrom, zlepljenje maternice ali pa vsaj zarastline, kar je dokaj pogost zaplet po abraziji. Tega potem niso našli, ampak bolečin pa tudi ni več. V bistvu ni čisto jasno, kaj se je dogajalouser posted image .

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.2.2009 10:20:37   
spelci22
Jančika RR sploh ne morem vrjet, da se kaj takega ob vseh teh aparaturah in znanju lahko še dogaja... Resnično sem šokirana....Js itak vem, da moram zamenjati ginekologa ko bom enkratuser posted image ker kaj drugega ko pa PAP mi še ni delau in mu tut ne zaupam da se najbol spozna na to...Tk da...Vso srečo za naprej pupike in naj se vam prikaže magični user posted image čimprej...

poljubček

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.2.2009 11:06:28   
spelci22
Pa gremo spet v nove boje....user posted image  

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?