Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj rabim za spremembo naslova?? 15.11.2006 12:21:00
|
|
|
|
Disney
|
Na občini dobiš soglasni list,ga izpolneš in daš podpisat staršem od tvojega oz. na tistega,ki je hiša pisana.
|
|
|
|
RE: kaj rabim za spremembo naslova?? 15.11.2006 12:30:22
|
|
|
|
sazi
|
Jaz sem soglasje napisala sama (v maminem imenu seveda). Spodaj podpisana ta in ta, rojena bla bla, stanujoča bla bla, dovoljujem prijavo stalnega bivališča na naslovu tem in tem osebi tej in tej rojeni bla bla. Za prijavo stalnega bivališča je bilo to dovolj, za začasno pa sem morala prinesti še kupoprodajno pogodbo iz katere je bilo razvidno, da je mama res lastnica - nisem pa dojela fore, zakaj tega za stalno bivališče ni bilo potrebno (na isti UE).
|
|
|
|
RE: kaj rabim za spremembo naslova?? 15.11.2006 12:34:51
|
|
|
|
Valentina
|
Mi smo to kar doma na A4 napisal nekaj v tem stilu... X y , rojen ****, stanujoč **** dovoljujem, da (tvoje ime) prijavi stalno prebivališče..... Na UE sem ji samo dala to soglasje in ni nč komplicirala... men je blo pa tud ok, ker mi mi blo treba dvakrat it. Pozorna bodi na to, da se strinjajo vsi ki so lastniki bajte, drgač bi ti lahk mogoče kaj zatežila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.11.2006 15:17:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj rabim za spremembo naslova?? 15.11.2006 23:10:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Učash na Občini zatežijo, da mora bit soglasje notarsko overjeno. Kva pa vem. Je kr najbolš, da gre lastnik nepremičnine zravn tja pa osebno pove, da se strinja, pa bo. Jst sm pa najemnica in ko sm prjavljala bivališče zase in za mulce, ni blo treba, da je biu gazda zravn, ker sm mela overjeno in registrirano najemno pogodbo in na podlagi tega pač morajo prjavt. Nimajo kej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?