|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj proti strijam?
4.8.2005 8:17:03   
mojca*
pozdravljene, ob vsej poplavi ponudb raznih krem, mazil, olj proti strijam v nosečnosti katerih cene se gibljejo od 500,00 do 4000,00, sem včeraj buljila v DM-u in na koncu ničesar kupila ker nisem vedela, kaj.
Prosim, svetujte mi, trebušček je že napet, zadnji čas da ga začnem mazat, eni priporočajo to drugi ono, ve boste že vedele, ko ste ( bile ) v isti situaciji kot jaz... mogoče bi raje kako olje kot kremo...s čimmanj konzervansov...
hvala vsem!

lep deževen pozdrav, :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj proti strijam?
4.8.2005 8:21:37   
Badeja

Jaz sem na začetku uporabljala Aventovo olje proti strijam, zdaj pa imam olje Weleda, ki se kupi v DM- u in je baje najbolj naravno med vsemi. Mislim da stane 3000 sit.

:muca:

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj proti strijam?
4.8.2005 8:22:57   
BaGSi
jaz imam tudi od Welede...

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj proti strijam?
4.8.2005 8:27:42   
pi
Jaz imam trenutno Aventovo olje proti strijam, prej pa sem imela od Welede. Aventovo mi je bolj všeč zato ker se hitreje vpije in meni osebno lepše diši.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj proti strijam?
4.8.2005 8:29:14   
radovednica_
ojla

mene pa zanima kdaj ste ce začele mazat?

lepo :nosecka: vam želim

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj proti strijam?
4.8.2005 8:32:49   
sazi
Jaz se po principu "nikoli ni preveč zgodaj" mažem že skoraj od začetka nosečnosti - ozirom to "večerno" delo prepuščam svojemu možu, pa še zabavno je.
Uporabljam pa kremo proti strijam Sanosan. Moja sestra jo je odnesla brez strij (sem pa mnenja, da je vse zelo odvisno že od same kože)

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj proti strijam?
4.8.2005 8:36:18   
tina104
Jaz se mažem kar z navadnim oljem za telo od DM, no zdaj mi ga je zmanjkalo, pa se mažem z otroškim oljem babylove. Zaenkrat še nimam strij (sem v 38. tednu) (že trkam :) ). Trebuh se mi je pa sicer ful povečal. Mažem se že skoraj od začetka - no, tam nekje od 10. tedna. Od začetka se nisem mazala vsak dan, ker mi je bilo ful neprijetno ob tem, zdaj pa vsak dan. Res pa je, da so to olje ful "zaje" v oblačila - tudi po pranju imam včasih občutek, da še vedno voham olje. Ampak samo da ne bo strij :)-

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj proti strijam?
4.8.2005 8:46:35   
ZARA
Pomoje je rešitev proti strijam samo prožna koža...jst sem se mazala redno, pa sem vseeno imela totalno strijast trebuh!
Probaj z olivnim oljem kupljenim v lekaarni..
lp

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj proti strijam?
4.8.2005 9:11:16   
žlička
1. dejstvo je, da je odvisno od kože, koliko je "elastična". je ravno včeraj babica v mat. šoli rekla, da je sedaj mnogo manj oz. skoraj nič razpokanih trebuhov, kot včasih (pred 30 leti) ko je prišla vsaka s strijami rodit

2. jaz vsak dan po tuširanju uporabljam Vishy, 1x tedensko pa mandeljevo olje, kaj bo prinesel čas, bomo pa videli

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kaj proti strijam?
4.8.2005 9:13:23   
mojca*
žlička, kje si kupila mandljevo olje?
sem zadnjič v lekarni vprašala, pa me je tako čudno gledala...potem mi je ponudila jojobino.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kaj proti strijam?
4.8.2005 9:22:51   
Pia67
Živjo!

Jaz se mažem kar z otroškim oljem Bubchen (z ognjičem) od vsega začetka. Mažem se samo zvečer pred spanjem (vmasiram ga v kožo trebuha, prsi in zadnjice), saj se olje resnično zaje v oblačila. Očitno je pikici to všeč, saj veselo sodeluje in lovi moje gibe s pritiskanjem. No, morda se meni samo tako zdi.
Zaenkrat v 34. tednu nimam strij (pobožno trkam). Je pa res vse odvisno od genetike...

Pia

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kaj proti strijam?
4.8.2005 9:27:02   
monči
se strinjam z Zaro!odvisno kok maš elastično kožo. Jaz sem se začela mazat v tretjem mesecu in to s karitejevim maslom od L'Occitanne, ki je povrhu še ful drag. In na koncu rezultat strije!:hudicek::((:(( in to kolk!sem žalostna! pa niti enega dneva nisem spustila, da se ne bi namazala!:grrr
Pa poskusi se čim manj zrediti, jaz sem šla kake 8 kg čez mejo, tko da tut to pripomore k strijam

lp pa čim manj strij
monči

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kaj proti strijam?
4.8.2005 9:44:03   
sezam
Tud jest mislm, da je največ odvisno od tvoje kože. Sem se mazala z Aventovo kremo, pa njihovim oljem, pa samo z olivnim oljem, na koncu še z Vishy-jevo kremo. In rezultat? Polno strij!!:hudicek::((:((
Ko sem v porodnišnici čakala, da mi sprožijo porod, je bla z mano cimra, ki je pričakovala dvojčke. Imela je res ogromen trebuh - za 2 moja, pa sem ga že jest velik mela. Pa ni imela nobene stirje. :grrr: Tko da tud ni važen kok se zrediš.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kaj proti strijam?
4.8.2005 10:50:56   
soncka
OJ
jaz se trenutno z eno kremo iz dm (taka roza velika tuba) se mi pa dela en domač zvarek na okenski polici. V mandljevo olje sem dala namakat za 14 dni ognjič (z vrta) v eno dozo pa sivko.
naj bi bilo dobr. bomo videli:)
lp

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kaj proti strijam?
4.8.2005 10:58:42   
Talči
Jaz sem ves čas uporabljala Schwangerschaftscreme od Milupe, ki jo dobiš v DM za ca 900 SIT in moram reči, da do danes nisem dobila še nobene strije. Na srečo.
Upam, da me zdaj na koncu ne bo kakšna doletela...
Res pa je, da je vse odvisno od elastičnosti kože. Lahko imaš čisto poceni ali pa ultra drago kremo, pa če tvoja koža ni dovolj elastična, ne bo nič pomagalo.
Ne maži si samo trebuščka, ampak tudi rit in zgornji del stegen in na prsi ne pozabi.
LP
Talči

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kaj proti strijam?
4.8.2005 11:21:21   
žlička
mojca, mandeljnovo olje sem kupila že pred leti, se mi zdi da v DM, drugače pa bi ga morali imeti v kakšnih drogerijah

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kaj proti strijam?
4.8.2005 11:39:49   
Grascakinja
Jaz sem se vso nosečnost, od kar sem izvedela, da sem noseča (5t) mazala z vsem možnim. Do 17 dni pred rokom oz. 12 dni pred porodom, ko se mi je beba spustila, je bilo vse kul, niti ene strije. Na tisti usodni dan sem jih pa pridelala kar precej na spodnjem delu trebuha in padla v depresijo/obup/nejevernost/you-name-it... Tako da: MAŽI SE - ABSOLUTNO, ČIM BOLJ MASTNO IN VSE, AMPAK NE PRIČAKUJ OD TEGA NOBENGA EFEKTA...Mogoče ti pa vseeno rata...

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kaj proti strijam?
4.8.2005 11:55:04   
Meceno
No, jaz sem ena tistih ki se nisem preveč zredila, ampak sem trebušček nosila čisto spredaj oz bi lahko skoraj Leviske št. 26 nosila,... saj sem ga tudi visoko in na špic :((
:((predvsem zato, ker sem se mazala non stop, zapravila denar, nič pa ni pomagalo .

Sedaj po porodu je pa to tako grdo videti, saj imam povešen trebušček oz odvečno kožo,...bogi popek še kar na špic ven visi :)-,...ampak danes je mnogo bolje kar se kože tiče ,...STRIJE pa BOG POMAGAJ !!!
Saj pravim,... koža se že spravlja v red ( 5.8. bo en mesec po porodu ) in danes je že skoraj tako kot sem bila :nosecka: v 19.tednu .

Drage punce,... mažite se! ,... Saj mogoče je meni tudi po svoje pomagalo ( kaj pa vem no :zmeden: , če bi bilo lahko slapše !)

Katera znamka ??? NI VAŽNO, RES JE VSE ODISNO OD KOŽE

Želim vam res iz srca,... :nosecka: brez strij,... saj če se sedaj pogledam v ogledalo se vidim totalno iznakaženo in upam da to ne bo vplivalo nap. pri moji samozavesti ali celo v intimnih trenutkih

Je pa zato moja Tara vsaj zdrava in lepa :duda:, ki mi bo vsaj v pogum kot velik +

Držite se

Lp Meceno

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kaj proti strijam?
4.8.2005 14:36:43   
Andy13
Zvečer se namažem z lekarniškim mandljevim oljem, ki se počasi vpije v kožo. Namažem si prsi in trebuh, pa okrog riti, po stegnih pa kakšno hranljivo kremo ali lotion. Zjutraj pa se namažem s kremo proti strijam, ki sem jo kupila v eni zelični trgovini v Trstu (trenutno se ne spomnim imena). Naslednji nakup pa bo Rilastil - ravno tako v IT (menda je zelo OK).
No, moja koža je zelo neelastična in sem si strije že nakopala s hujšanjem pred leti, vendar sedaj ne bi rada kakšne nove.
No, bomo videli kako bo. Vsem:miska::miska::miska:

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kaj proti strijam?
5.8.2005 9:48:25   
Kofi
Mandljevo olje dobiš tudi v Šparu npr. Od te naše firme, kaj je že - Afrodita al nekaj takega. Je ful dobro. Lepo diši in se hitro vpije. Pa bušija ti tak fajn gladkega naredi. Jaz se že celo življenje se mi zdi mažem, ker imam suho kožo.Tko da drugod po telesu uporabljam kar navadne losione in mleka za telo. Vsake tolko si na bedra dam kremo proti celulitu (kar od Dove) - ne kupujem dragih krem, ker se mi zdi, da je vse odvisno od kože in volje do mazanja in masiranja. In res je tako.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?