Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj predlagate - kateri obrok uvesti kot nasl... 19.8.2009 8:12:36
|
|
|
|
soncica01
|
dajte prosim nasvet, moja punčka bo čez 2 tedna stara 7 mesecev, ima pa takšno hranjenje - ob 06.30 - AM 230 ml ob 09.00 - sadje ob 12.00 - zelenjava + krompir/riž/ajdova kaša/prosena kaša/ sedaj uvajamo pirine testenice in seveda zraven tega 3x na teden malo mesa ob 15.00 - AM 230 ml ob 18.00 - AM 230 ml takšen je pri nas sistem hranjenja. Naj povem, da ne spije vedno 230 ml, večinoma pa. Sedaj me pa zanima, kateri obrok bi naslednji zamenjala z gosto hrano in kaj bi ta gosta hrana bila? Kaj priporočate? S svojo slabšo polovico (hehe) razmišljava, zato sem dala tudi to temo. On predlaga eno, jaz drugo, pa me zanima, kaj ve, ki ste že v tem, predlagate? Oba bova vesela vaših odgovorov. Vnaprej vsem hvala.
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 19.8.2009 17:17:48 >
|
|
|
|
RE: kaj predlagate? 19.8.2009 8:16:45
|
|
|
|
Anonimen
|
večerjo - kako mlečno kašico - mlečni riž,polento, proseno kašo, ajdovo kašo, če si že dala gluten, lohk gres, drgač še mal počakaš...seveda kuhano na vodi in zmešano z AD.mlekom, lohk vmešaš kako banano, rozine...
|
|
|
|
RE: kaj predlagate? 19.8.2009 8:32:36
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 večerjo - kako mlečno kašico - mlečni riž,polento, proseno kašo, ajdovo kašo, če si že dala gluten, lohk gres, drgač še mal počakaš...seveda kuhano na vodi in zmešano z AD.mlekom, lohk vmešaš kako banano, rozine... točno tako. Edino pri sadju zvečr ne pretiravaj in pazi, če bi jo ponoči kaj šraufalo. Lahko kupiš tudi mlečne kašice za lahko noč, ki jim dodaš samo toplo vodo in zmešaš.
|
|
|
|
RE: kaj predlagate? 19.8.2009 16:17:02
|
|
|
|
soncica01
|
hmm, hvala za odgovore. Moram povedat, da sem pričakovala drugače, ker jaz recimo ajdovo, pa proseno kašo, pa riž, dajem zraven kosila, ko je na jedilniku tudi meso in zelenjava. Za večerjo pa sem pričakovala, da bo nekaj bolj lahkotnega, pa ne vem, kaj bi ji lahko ponudila, zato me zanima kaj daste recimo okrog 18. ure skoraj 7 mesecev staremu otroku za jest?
|
|
|
|
RE: kaj predlagate? 19.8.2009 17:01:47
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncica01 hmm, hvala za odgovore. Moram povedat, da sem pričakovala drugače, ker jaz recimo ajdovo, pa proseno kašo, pa riž, dajem zraven kosila, ko je na jedilniku tudi meso in zelenjava. Za večerjo pa sem pričakovala, da bo nekaj bolj lahkotnega, pa ne vem, kaj bi ji lahko ponudila, zato me zanima kaj daste recimo okrog 18. ure skoraj 7 mesecev staremu otroku za jest? To kar sve obe napisale, mu dajem že cel čas od uvedbe večerje (18.00) pa bom še naprej (zdaj je star 9 mesecev, dobi še gres). Ne vem kaj bi ti lahkotnega? Kaj to ni lahkotno . Večerja bi naj bila mlečna in to je to.
|
|
|
|
RE: kaj predlagate? 19.8.2009 18:05:17
|
|
|
|
sanelaa
|
naš 9 m star ima okoli dveh, pol treh šele kosilo, okoli šestih, pol sedmih poje kakšno skutko, mlečni riž, jogurt s kosmiči..............okoli pol devetih, ko gre spat, poje pa še mlečno kašico. Riž, gris, polento.........
|
|
|
|
RE: kaj predlagate? 19.8.2009 21:02:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncica01 hmm, hvala za odgovore. Moram povedat, da sem pričakovala drugače, ker jaz recimo ajdovo, pa proseno kašo, pa riž, dajem zraven kosila, ko je na jedilniku tudi meso in zelenjava. Za večerjo pa sem pričakovala, da bo nekaj bolj lahkotnega, pa ne vem, kaj bi ji lahko ponudila, zato me zanima kaj daste recimo okrog 18. ure skoraj 7 mesecev staremu otroku za jest? ja sej s kosilom nima to nobene veze, to so mlečne kaše, niti ni neka huda znanost - če je mel ta kosilo rižoto, daj za večrjo polento, če je mel za kosilo ajdovo kašo, nared za večerjo mlečn riž itd.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.