|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj pravite......?
28.10.2006 18:48:22   
janusha
Prosim za vašo pomoč oziroma osebne izkušnje! Moj ciklus traja 28-29 dni, ko je bil 29. dan sem delala test (clear-blue) in je bil negativen, potem 32. dan baby-check tudi negativen, potem 36. dan tudi baby-check negativen, ker imam stalno neke krče tam doli, občutek kot da jo bom glihkar dobila oziroma, da se mi je glihkar vsulo in potem pridem na wc pa nič, sem šla 37. dan h ginekologu, ker sem imela januarja konizacijo in me je malo panika, da se ne dogaja kaj v tej smeri, a mi je gin. rekla da je moj zadnji izvid brisa ok in da je s tem v zvezi vse kul, a ni znala povedati kaj več kot to, da naj počakam še teden dni in se nato naročim na ulrtrazvok in mi dala napotnico na kateri piše če znam prav prebrati ...- sekundarna amenoreja - pregled.....     Ali mogoče katera ve kaj to pomeni, zanima me tudi, če se je mogoče kateri že kaj podobnega zgodilo, v smislu, da testi niso kazali user posted image  user posted image , pa je vseeno bila noseča. Načeloma kakih znakov nosečosti nimam, prsa me sploh nič ne bolijo, čeprav me preduser posted image  ponavadi vedno vsaj dan dva. Vse kar je, je to, da imam občasne krče kot da jo bom ravnokar dobila. Prosim za vaše mnjenje, ker se mi nekako zdi neverjetno, da bi bila noseča po treh negativnih testih, ali je to tudi mogoče???!  Sicer delava na tem in si ga želiva, a delava le en mesec in se mi zdi čudež da bi že kar prijelo - Ali je možno da je tudi psiha, čeprav nisem nekaj obsedena, normalno da pa čakam vsak dan ali bo ali ne?!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj pravite......?
28.10.2006 18:52:00   
rija
Kak to, da te G ni dala na kri za bhcguser posted image

(odgovor članu janusha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2006 18:57:16   
janusha
ne vem, tudi jaz sem mislila, da bom pri gin. zvedla vse kar me zanima, a žal sem se zmotla - zdej pa čakam pa čakam

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2006 19:04:28   
rija
Po moje sicer nisi noseča, pa vendar si daj pregledati kri

(odgovor članu janusha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2006 7:15:12   
mala zirafa
če se dobro spomnim iz šole, je amenoreja izostanek M.Zakaj sekundarna pa ne vem.Če so ti tetsi pokazali-, po mojem tudi nisi noseča, žal.Ne rečem da se 1 test zmoti, ampak vsi tri-?Držim pesti da se je kaj primlo.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2006 8:32:42   
delfinčica
Kopiram:
"Amenoreja pomeni izostanek menstruacije, ki je lahko prehoden, občasen ali stalen. Amenoreja ni samostojna bolezen, ampak simptom."

"Primarna amenoreja je odsotnost menarhe pri dekletu, staremu do 16 let, ki ima razvite sekundarne spolne znake.
Sekundarna amenoreja je odsotnost menstruacije v obdobju, daljšem od šest mesecev pri ženski, ki je že menstruirala."

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2006 20:40:17   
janusha
ja ste imele prav nisemuser posted image , danes po 14dnevih zamude sem dobilauser posted image . tko da v nove boje.

Joj punce eno vprašanje mogoče malo mimo, ampak ker vem da ste dobre vas prosim za nasvet - Moram opraviti zobni rentgen, saj to ne škoduje plodu kasneje, če recimo pa potem čez en dan zanosim??!!    Malo smešno ampak vseeno, upam da mi potrdite da imam prav!!!!!

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2006 4:44:24   
Anonimen
Janushauser posted image user posted image , in žal mi je, da je spet za tabo en britki teden z nedobrodošlo user posted image . Tko da res v nove boje, v nova muckanja, v nova zapeljevanja, v nove user posted image user posted image user posted image , v novo čakanje user posted image in naj se tokrat res zgodi user posted image

Drugače sme brala pušenjaka in le ta pravi, da naj ne bi bilo nič narobe, če bi šel pred O. Jaz sem to tako prakticirala, da sem vedno počakala rentgen da sem dobila user posted image in še v času user posted image , šla na slikanje. Mam pa srečo, ker mam zobarja na Aškerčevi in tam se ni treba naročat za slikanje, prideš in te poslika. Vseeno bi pa še na tvojem mestu tam povedala, da delate na otroku, da te še dodatno zaščiti

lp in vso srećo

(odgovor članu janusha)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2006 19:48:30   
janusha
hvala mišek13 za nasvet, točno tako sem tudi naredila, danes drugi danuser posted image  sem opravila rentgen, tko da zdej brez skrbi lahkouser posted image user posted image user posted image  pa upamo na najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janusha)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.11.2006 21:09:04   
pika79
Tudi jaz sem imela načeloma redne menstruacije sicer najkasneje do 34 dni, ampak vedno je takrat prišla, letos poleti pa je ni bilo okoli 50 dni, pa nisem bila noseča, testi so bili negativni, potem se je pa zlepa prikazala seveda na dopustu, pomojem tudi nisi noseča, drugače bi ti testi to 100 pokazali,.pa tudi nič ni narobe, pač zamuja,....pa pa

(odgovor članu janusha)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.11.2006 21:09:45   
pika79
ups sory nisem prebrala do konca,...

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?