|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj pomeni to?
28.9.2007 13:26:30   
Anonimen
sej ne vem, kam paše moje vprašanje..... v torek sem vzela zadnji KT (prekinila po 6 tabletku v zavitku), od včeraj zvečer imam pa bolečine in krvavi izcedek na vložku in papirju. zanima me sam, če je to normalno, k sem zaključila z KT, pa se zdej kej puca al kaj? al ker je telo navajen na hormon ki j v KT?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj pomeni to?
28.9.2007 13:29:39   
Erin
Normalno je ja...jaz sem tudi morala 2 leti nazaj nehati s KT po 5 dneh in je bilo isto...ni panike, telo misli da je čas za "pucanje" , izcedek bo kratek in slab...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2007 13:30:19   
Taula
Če te prav razumem nisi vzela do konca vzela tablet...21 al koliko jih je že, ampak samo 6 in zaključila z njimi?

Če prej končaš in jih ne poješ do konca se lahko pojavi krvavitev ja, to je normalno.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2007 13:32:33   
Anonimen
ja, sem zaključila z njimi - za nekaj časa, saj bomo kamlu začeli delati nauser posted image . bi blo verjetn bolje, da jih sploh ne bi začela, sm tko je. hvala za info., me ne bo več skrbelo.
lep dan! user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2007 17:01:44   
shelly
Ko sem prebrala tole se mi je porodilo eno vprašanje. Ali je potem ta krvavitev, ki se pojavi menstruacija ali "taprava" šele pride ob tistem času kot zmeraj? In to ni prava krvavitev ampak je nekaj vmes, ker je bilo pač prekinjeno jemanje tabletk. Vem pa tudi jaz, da je normalno da pride do te manjše krvavitve takoj ko prenehaš jemati tabletke oziroma zelo kmalu. Ni nič nevarno, me pa res zanima ali je to potem že menstruacija in se tako prestavi na drug datum.

lp 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2007 17:23:37   
Erin
Če sem si prav zapomnila mi je Gin takrat rekla da  to ni menstruacija ampak se samo maternica olušči oz spuca, prava menstruacija pa nastopi kasneje...če seveda jajčece ni oplojeno...
To ni menstruacija in se ne prestavi na drug datum...jaz sem imela kljub vmesni krvavitvi na isti dan M kot bi jo morala dobiti najprejuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2007 18:47:23   
shelly
Se mi je zdelo ja da je tako. Nisem pa bila sigurna, oziroma me je malo begalo toleuser posted image   hvala Teejaa za odgovor!

lp 

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2007 20:32:38   
shelly
Mi je še nekaj pršlo na misel. Tale tema mi da misliti user posted image  To pa zato ker tako ne maram teh tabletk na mene so imele vedno stranske učinke.

Kaj pa če na primer šele začneš jemati KT (je to tvoja prva škatlica) pa prenehaš čisto na koncu na primer, da ti jih samo še par ostane ali je potem tisto ki pride menstruacija ali ni? Ali prava spet pride že par dni za tem, ker je pač bilo že čisto na koncu škatlice? Mislim da se mi je to enkrat zgodilo ko sem šele začela jemati tabletke pa se ne spomnim dobro kako se je potem izšlo. Ali sem imela kar dve krvavitvi eno za drugo, ali je bila že prva tista prava pa je bila potem druga normalno čez 28 dni.

Katera ve kako je pa s tem?

lp  

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2007 20:47:32   
Anonimen
Vsaka menstruacija, katera priteče po koncu jemanja tabletk, NI PRAVA menstruacija.

(odgovor članu shelly)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2007 20:51:47   
pikapoka2
Shelly, tud jaz sem že imela tako situacijo nekoč, ko sem še jemala
KT. Ja in nimaš dve krvavitvi zaporedoma, ampak je tista prava,
naslednja pa pride normalno čez 28 dni.

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2007 21:00:47   
shelly
Zdaj sem pa spet zmedenauser posted image  Zakaj pa je potem v najinem primeru bila tista krvavitev takoj po prenehanju jemanja tista prava, nekatere pa imajo vmesne krvavitve? Je to odvisno koliko časa jemlješ KT? Verjetno so drugačne posledice če jih jemlješ samo en mesec ali pa več let.  

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.9.2007 21:26:04   
Anonimen
Poglej, krvavitev ko jemlješ tabletke, ni prava menstruacija. Je umetno sprožena krvavitev, ker takrat nimaš ovulacij.

(odgovor članu shelly)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.9.2007 21:38:09   
shelly
No to mi je jasno da je umetna krvavitev sem se malo narobe izrazilauser posted image  Samo zakaj je tako da imajo nekatere vmesno pa potem nastopi "glavna" krvavitev, jaz sem pa po moje res imela že takoj tisto "glavno" pa je potem naslednja menstruacija pršla čez 28 dni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.9.2007 21:43:17   
pikapoka2
no, tista taprava...
neumno sem se izrazila al kakorkoli že.
Hotela sem samo povedat, da sem jaz imela to krvavitev, ko nisem pojedla vseh KT , malo prej kot bi mogla biti sicer, naslednjo pa sem imela spet čez 28 dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.9.2007 21:45:40   
pikapoka2
no, malo sem bila počasna....
kot polž semuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
28.9.2007 21:52:43   
shelly
Hehe kot polž. V glavnem mislim, da je bilo pri meni enako kot pri tebi. Da je bila po prenahanju jemanja takoj krvavitev potem pa šele normalno čez 28 dni.

Kako pa je z zanositvijo potem na primer? Lahko zanosiš v takem primeru če nehaš škatlico na koncu nekje pa imaš spolne odnose potem po tisti krvavitvi?
Kdaj se potem šteje začetek nosečnosti v primeru zanositve in kdaj test pokaže pozitivno?

Tole je res zanimiva temauser posted image  vse sorte situacij mi pada na pamet

Neposredna povezava do sporočila: 16
28.9.2007 21:58:16   
Anonimen
Če prenehaš jemati KT, lahko takoj user posted image . Šteje se pa prvi dan, ko je user posted image  bila.

(odgovor članu shelly)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
28.9.2007 22:06:37   
Anonimen
a to pol pomeni, da lahko zanosim že dones al kako je s tem?? joj, kok sem zelena na tem področju....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
28.9.2007 22:15:23   
shelly
Tudi jaz očitno pa sem že toliko prebrala pa ginekologinjo spraševalauser posted image  pa še kar mi po glavi hodijo razna vprašanja in razne variante. Je pa tako da itak nikoli ne moreš vedeti vsega. In jaz se držim tega da je neumen tisti, ki ne ve pa ne vpraša, ne tisti ki sprašujeuser posted image

Verjetno je res možnost da lahko zanosiš če sem prav razumela. Še vedno pa ne vem kdaj bi potem na primer test pokazal pozitivno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.9.2007 22:18:37   
Anonimen
jz sem tud mal zmedena, ko berem vse te napotke in nasvete. user posted image
shelly, če še ne načrtuješ user posted image  boš pač malo bolj previdna, tako kot jaz, pa bo, ne?? user posted image user posted image
lep večer in prijeten vikend.

(odgovor članu shelly)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?