|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj pomeni...
21.6.2007 14:00:51   
barbi007
Bili smo na testiranju na kravje mleko. Kožni izvidi glede kravjega mleka, jajc in arašidov so mejno pozitivni. Naredili so še krvne preiskave in dobili smo izvid, na katerem piše, da je spec. IgE na mleko 0,74 KU/L, razred II. Kaj zdaj to pomeni? Je to alergija? Na izvidu sicer piše, da do nadaljnega odsvetujejo uvajanje hrane, ki vsebuje kravje mleko, ampak jaz še vedno ne vem, ali je naš user posted image  alergičen na kravje mleko ali ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj pomeni...
21.6.2007 14:05:39   
Anonimen
Ja, žal imate potrjeno alergijo na kravje mleko. Mi imamo alergijo na jajca in kožni odziv na arašide. Pri nas sicer svetujejo dieto tudi za tista živila ki imajo mejne vrednosti.

Bi pa prosila, če je kdo našel mejne vrednosti za razrede alergij/ Ige, če lahko pripopa link oz. prepiše vrednosti, ker jih nikjer nisem še zasledila.

Mislim, da bi to bila koristna informacija za vse.

A se tudi vam zelo slabša koža v teh vročih dneh? Pri nas je samo za zjokatuser posted image !

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 21.6.2007 14:07:32 >

(odgovor članu barbi007)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2007 15:53:35   
URŠA K.
Živjo!

barbi 007

Kar je nad 0,35 je alergija.Moja ima alergijo na mleko že od 3 meseca (5,48), potem se je vmes še zvišala.Sedaj je stara 2,5 leti in ima (7,35).
Tudi jaz mislim da bi se morali še naprej držati diete brez kravjega mleka dokler ne bo negativno, potem pa ti tako svetujejo da ga počasi uvajaš.Upam da vam čimprej uspe.

Moja je imela na krompir 0,43 pa so mi ga odsvetovali.Sedaj je negativen.user posted image

Lp

Bojana 26

Tudi pri nas je za zjokat.Drugače ma včasih tam pa tam kakšno pikico, sedaj pa pod pregibom nog, rok, pod pazduho...čeprav nismo na soncu in se mažemo s sončno kremo ampak ta sparinauser posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2007 11:49:41   
Anonimen
Alergijski razred    IgE-Konzentracija (kU/l)     RAST test*
0                            < 0,35                                0
1                            0,35 - 0,70                          1
2                            0,70 - 3,5                            2
3                            3,5 - 17,5                            3
4                            17,5 - 50                             4
5                            50 - 100                              4
6                            > 100                                  4

*RAST test (Radio-Alergo-Sorbentni-Test) - z njim dokazujemo specifična IgE protitelesa.

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 22.6.2007 11:54:30 >

(odgovor članu barbi007)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2007 16:19:40   
barbi007
Bojana26, hvala za razlago!user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?