|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj pomaga?
15.11.2004 7:06:17   
StBarbara
živjo
upam, da ste preživele vikend?
jest bi se pa morala učit in kej za faks nardit pa sploh nimam časa (tile naši sončki poskrbijo za to) :hudicek: slaba vest me pa tako preganja da tut spat ne morm več.
kako ste ve s tem?
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj pomaga?
15.11.2004 8:15:36   
Jančika_
Haha, slaba vest:hudicek::hudicek::hudicek:. Sploh ne vem več, kako je, če je nimaš:)-:)-:)-. Danes grem na faks dat prošnjo za končanje študija, preden zamudim še ta vlak....

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj pomaga?
15.11.2004 8:16:28   
jagoda
Se ti pridružujem. Jaz se spravljam k pisanju magistrske naloge vsak dan, pa nič od tega. Podnevi me Adam zaposli sto na uro. Preden se dvakrat obrnem je ura že 4 in pride ati domov. Potem se malo pocartamo, se skopamo in Adam ob 18.30 zaspi. Pol pogledam dnevnik in sem že tak zmatrana, da mi niti na kraj pameti ne pride, da bi šla študirat in pisat. Joooj! Ne vem kdaj jo bom napisala. :(:(:(:((:((

ima katera kakšen pameten nasvet????:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj pomaga?
15.11.2004 8:49:13   
Anonimen
Pozdrav....Dekleta,dajmo noooo...saj si lahko privoščite malo egoizma za študij,saj se pri otročkih ne bo nič poznalo,tu gre za vašo boljšo prihodnost:)-:)-Da niso slučajno samo izgovori.kaj?zato,ker se vam ne da učit?:)-:)-:)-Dajmo,veselo nad knjige!!!!!da vam čez leta ne bo žal!!!!!!!(tako kot meni):rozica::rozica::rozica:Srečno pri opravljanju izpitov!!!:rozica:L.P.:rozica:Neva:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj pomaga?
15.11.2004 14:56:36   
lorelei
Joj, Jagoda, kako te razumem. Z mano je isto, le da moja otroka zaspita šele ob devetih. Priznam pa, da če bi ves tisti čas, ki ga preživim na RR porabila za študij, bi že končala. Joj, le kje ste se vzele, da sem postala odvisna?!:):)-

Lp, Lorelei:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj pomaga?
15.11.2004 15:30:37   
jagoda
Sem tudi jaz odvisna. Sam RR je fajn, če maš 5min. časa, skočiš gor in mal pogledaš, pri študiju pa vsaj jaz rabim vsaj pol ure za ogrevanje, da mi možgančki začnejo delat. Tak da čez dan odpade. Je pa res, da bi lahko zvečer in , da sem že stokrat rekla, danes pa res. In prav imaš Neva6, tud lenoba je mal kriva temu, da se ne spravim zraven.

Ampak punce, danes, ko Adam zaspi, pa reeees začnem!

Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj pomaga?
15.11.2004 18:58:56   
StBarbara
ampak punce, če ti otrok zaspi okrog 11h zvečer greš lahko sam še z njim spat.
No saj jest sm tok zmatrana.
ok priznam lenoba; ampak za učenje rabiš nekaj časa, kot je rekla jagoda ne pa tistih prostih 5min, mal je treba pa tut spat:)
lp

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?