|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj podariti vzgojiteljici
21.12.2005 16:08:28   
MIRNA30
Pozdravljene,

imam eno vprašanje glede obdarovanja za Božič oz. Novo leto. Ali vi kaj podarite vzgojiteljici in njen pomočnici v vrtcu ob tej priložnosti?

Meni je namreč sestra povedala, da je pri njih v vrtcu taka navada, zdaj pa niti približno ne vem kaj odnesti v petek.

Mi katera lahko pomaga s kakšnim predlogom?

Hvala,
Mirna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj podariti vzgojiteljici
21.12.2005 17:25:50   
Dejča
Lahko se pozanimaš pri kateri od mamic, kakšna je navada, drugače pa ji nesi kaj simboličnega in ne pretiravaj: kakšno disečo svečko, eterično olje in svečnik, čaj v vrečki z lepo skodelico ali kaj podobnega.

(odgovor članu MIRNA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2005 17:42:55   
Anonimen
Jaz sem vzgojiteljica in že tri leta delam v vrtcu.
Moram rečt, da pri nas nikakor ni v navadi, da bi starši karkoli podarjali ob novem letu, se pa zgodi, da s sodelavko med letom ali pa takrat, ko otrok praznuje rojstni dan dobimo kakšno kavico in sva zelo veseli.user posted image

Drugače pa bi rada povedala, da je bila danes ena punčka zadnji dan v vrtcu(pred počitnicami) in nama je obema prinesla darilno vrečko z rafaelom!

Bili sva zelo veseli in verjamem da bo tudi vaša vzgojiteljica vesela take pozornosti!user posted image

(odgovor članu MIRNA30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2005 7:57:06   
kaja11
Pri nas se pa tri vzgojiteljice menjujejo..... sploh ni nujni, da bo jutri zjutraj prav njegova v vrtcu. A mislite, da bi bilo v redu če prinesemo eno večjo bomboniero in kavico za novo leto... za vse, ki so v sobi???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2005 7:59:13   
Anonimen
Ja, kaja, tudi pri nas so tri, včaish celo štiri. Nikoli ne vem, na katero bom naletela. Tako bom jaz jutri nesla eno škatlo čokoladnih bonbonov pa 30 dkg kave. In bom rekla, da je za vse. Ker da bi pa za vsako posebej kupovala, toliko pa nimam.

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2005 8:01:43   
tejčica
Naša mala bo dala vzgojiteljicama kar vrečko piškotov ki sva jih napekli v zadnjih dveh tednih. Sicer je lansko leto nesla v vrtec celo škatlo, tako da jih je bilo za celo skupino, letos pa smo bili preveč pridni in so piškoti že skoraj skopneli. Mogoče še kaj skupaj vrževa in spečeva še kakšno rundo, da bo za celo skupino. Ampak glede na razpoložljiv čas, je to bolj malo verjetno.user posted image .

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.12.2005 9:18:30   
viv_
Mirna bo dala svojima vzgojiteljicama eno vizitko z lepimi željami, ki jo je naredila "sama".

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.12.2005 9:22:53   
Pajaca
Ojoj, a še to moram napacat do jutri....... najbrž bomo kar v eno škatlo dal mal piškotov (ki jih je babi spekla) pa jih nesli v vrtec. Al pa dve mini škatlci... za vsako eno. Jih je nesla ko se je Pajacek rodil, da je mal počastila, pa so ble vzgojitlce čist adijo kok so dobri...... al pa če hit eno voščilnco spaca skup......

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.12.2005 9:30:52   
bskrle
Moj mož jim je nesel vino, naše vino, saj je njegov oče  dober vinogradnik in so vina res vrhunska. Zdi se nama dovolj osebno, saj pri delu v vinogradu pomagamo tudi mi po svojih močeh.

(odgovor članu MIRNA30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.12.2005 13:07:14   
TARA in MAJ
obdarovanje učiteljev ter osralih je meni osebno čisto mim kajti nekateri si tega nemorejo privoščiti sicer pa je to njihovo delo ki je plačano kdo pa nam v službi kaj da

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.12.2005 9:06:35   
mamci
oj,

mi smo danes odnesli v vrtec za vsako vzgojiteljico eno novoletno svečko, par novoletnih bonbončkov zapakirano v novoletno vrečko. user posted image

Važna je pozornost.

Otrok raste od mleka in hvale.

(odgovor članu MIRNA30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.12.2005 9:09:38   
Anonimen
Ma ne vem, jaz najraje ne bi nič, ker ne bi bilo iskreno.

(odgovor članu mamci)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.12.2005 9:31:39   
viv_
Jaz sem jima včeraj dala voščilnico, na kateri je bila fotka od Mirne pred božičkovo hišo.

In se mi je zdelo tako lepo, ker je potem pomočnica prišla do mene v garderobo, pa je rekla, če bi lahko ona dobila eno slikico, da bi jo rada imela za spomin na Mirno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?