Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 13:44:11
|
|
|
|
Ekaz
|
Jaz sem v podobni situacij kupila dve blazini (povštra) tako bolj starinska sta zgledala in na vsakega je bila izvezena začetnica imena. Bila sta bela - platno ob robovih pa čipka.
|
|
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 13:55:53
|
|
|
|
travica
|
laho dasta nirasat sliko njim pomembnega kraja. npr. London če so bile tam njune 1. počitnice, ali pa grad kjer sta bila na izletu, kraj kjer se bosta poročila.... poznam eno ki ful dobro slika... in to ne navane slike ampk malo moderno, z dodatki das mase tako da 3D izpade... ful dobro
|
|
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 13:59:06
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: travica laho dasta nirasat sliko njim pomembnega kraja. npr. London če so bile tam njune 1. počitnice, ali pa grad kjer sta bila na izletu, kraj kjer se bosta poročila.... poznam eno ki ful dobro slika... in to ne navane slike ampk malo moderno, z dodatki das mase tako da 3D izpade... ful dobro o groza
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 14:02:05
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: travica laho dasta nirasat sliko njim pomembnega kraja. npr. London če so bile tam njune 1. počitnice, ali pa grad kjer sta bila na izletu, kraj kjer se bosta poročila.... poznam eno ki ful dobro slika... in to ne navane slike ampk malo moderno, z dodatki das mase tako da 3D izpade... ful dobro o groza Rija ti imaš dobre predloge. Daj pokaži par idej. Pa uživajte na dopustu.
|
|
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 14:02:21
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
To bi dala jaz eni določi osebi, ki mi vedno postreže toplo vino. Grrrr.
< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 17.7.2009 14:07:43 >
|
|
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 14:03:45
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78** Rija ti imaš dobre predloge. Daj pokaži par idej. Pa uživajte na dopustu. tak uživamo, da se mi niti preveč razmišljat ne ljubi...
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 14:16:52
|
|
|
|
**NiNa**
|
jaz bi jih pa kar vprašala kako je z darili. Mogoče imajo pa odprt TTR in bodo šli s tem denarjem na počitnice ali pa namensko varčujejo za njihovega . Jaz vedno ko sem povabljena na poroko vprašam kako je z darili, ker mi je ful grozno, da prineseš nekaj kar že imajo ali jim gre pa ful na živce (npr, meni gredo slike- jaz bi bila zelo nesrečna če bi dobila sliko) V primeru, da rečejo nič, bi jaz kupila kakšno večjo vazo. Glede na to, da ste v ožjem izboru verjetno veš v kakšnem stilu imajo opremljeno stanovanje in lahko temu primerno vazo tudi kupiš. Ali pa če imajo velik vrt lahko podariš tudi sadiko vrtnice na steblu in jo imajo lahko zasajeno kasneje na vrtu ali pa v loncu. Tudi sadika limone ni slba.
|
|
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 14:19:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: travica laho dasta nirasat sliko njim pomembnega kraja. npr. London če so bile tam njune 1. počitnice, ali pa grad kjer sta bila na izletu, kraj kjer se bosta poročila.... poznam eno ki ful dobro slika... in to ne navane slike ampk malo moderno, z dodatki das mase tako da 3D izpade... ful dobro o groza Jz tut ne vem kaj bi s takim darilom počela ... na steno ga sigurno nebi obesla ... Ma v takem primeru bi jaz razmišljala v tej smeri ... da če si vse lahko kupita, bi jima jaz probala podarit kaj takega kar si ne moreta ... pa glede na to, da ste povabljeni na poroko v ful ozkem krogu, potem morate biti že dobri prijatelji, ki ste dali marsikaj skozi ... tak da mogoče kak album pa notri stare fotke kakih skupnih lumparij ali kaj drugega do česar ne moreš kar tako ... al pa bi šla do kakega pravega umetnika in ga prosila za kak manjši kipec mlade družinice ... ma ne vem no ...
|
|
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 14:20:43
|
|
|
|
rija
|
jaz bi jima podarila gledanje zvezd v dvoje
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 14:36:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija jaz bi jima podarila gledanje zvezd v dvoje Sam a veš da sem enkrat res zasledila, da je nekje pri nas en planetarij in lahko zvečr rezerviraš za romantični zmenek pod zvezdami ... sam šit ko se ne spomnim kje sem to zasledila ...
|
|
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 14:38:29
|
|
|
|
rija
|
gleda se pri nas v prekmurju astronomsko društvo KMICA
< Sporočilo je popravil rija -- 17.7.2009 14:43:15 >
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 14:46:08
|
|
|
|
Oceania
|
Kaj pa kakšen adrenalinski park, da ne bo samo romantika?
|
|
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 14:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa naj imata vsaj okrog poroke nekaj romantike ... adrenalina bo potem v zakonu dosti ... no predvidevam ... še nimam prakse .
|
|
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 14:52:39
|
|
|
|
Lunca1
|
Ali pa kakšen welness za pare. Nekaj takega nudijo na Bledu v Živi.
|
|
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 14:53:12
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija gleda se pri nas v prekmurju astronomsko društvo KMICA uuuu ful dobr tole vedet... sicer pa jaz v takih primerih, ko imajo ljudje vsega dovolj, enostavno vprasam cesa si zelijo. Najrajs podarim kaksno posebno zadevo, tko kot tole gledanje zvezd, to mi je super. Podarjala sem, kar so mi rekli, da bi radi, od knjig do potovanj, ne podarjam pa umetnosti, ker je zelo subjektivna; nekaj kar je vsec tebi, ni nujno da bo tudi drugemu. Jst bi ju vprasala; ce receta, da nic ni treba, pa jima organiziraj kaksen piknik al pa razvajanje v dvoje. A ni bla enkrat ena ideja o Soncni hisi al nekaj takega? jap, TOLE
|
|
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 14:53:56
|
|
|
|
Oceania
|
V adrenalinskem parku so tudi take situacije, kjer se gre na zaupanje in premagovanje ovir, ampak tudi v zakonu je poanta ista.
< Sporočilo je popravil Lady Birdkiller -- 17.7.2009 14:59:30 >
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 21:13:13
|
|
|
|
Anonimen
|
letno karto za živalski vrt? se je razveselijo revni in bogati,...
|
|
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 21:16:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti ljudje imajo vsega v izobilju, hišo poštimano v nulo, denarja na pretek... kaj naj jim nesemo? Nic. Podari jim svojo sproscenost in veselje ob veselem dogodku.
|
|
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 21:20:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 sicer pa jaz v takih primerih, ko imajo ljudje vsega dovolj, enostavno vprasam cesa si zelijo. A ni bla enkrat ena ideja o Soncni hisi al nekaj takega? jap, TOLE To se mi tudi zdi fajn, kar vprasat. Mi je pa vsec tudi paket v Nebesih, npr: http://www.nebesa.si/. Samo ne vem, kaksen okus imata, tako da samo za namig.
|
|
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 23:04:45
|
|
|
|
MAŠKA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ti ljudje imajo vsega v izobilju, hišo poštimano v nulo, denarja na pretek... kaj naj jim nesemo? Nic. Podari jim svojo sproscenost in veselje ob veselem dogodku. Načeloma bi bilo za takšne tole najlepše darilo....Ampak meni se pa zdi, da tisti, ki imajo denarja na pretek, ga vedno želijo še več. Mogoče so res tile svetla izjema, ampak koliko premožnih ljudi poznam jaz... ma vsi imajo najrajši denar.
< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 17.7.2009 23:05:07 >
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 23:05:53
|
|
|
|
Anonimen
|
No ja, jaz imam ravno obratno izkusnje. Ampak nima veze, ljudje smo razlicni.
|
|
|
|
RE: kaj podariti bogatim ljudem? 17.7.2009 23:58:50
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 sicer pa jaz v takih primerih, ko imajo ljudje vsega dovolj, enostavno vprasam cesa si zelijo. A ni bla enkrat ena ideja o Soncni hisi al nekaj takega? jap, TOLE To se mi tudi zdi fajn, kar vprasat. Mi je pa vsec tudi paket v Nebesih, npr: http://www.nebesa.si/. Samo ne vem, kaksen okus imata, tako da samo za namig. o ja, Nebes si pa enkrat želim zase...
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?