Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 11:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Jaz vedno začnem nekaj pospravljat, brisat prah, zalivat rože,..... Zakaj pa to?A se ne oglasiš al kak?
|
|
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 11:42:44
|
|
|
|
higuys
|
se oglasim
|
|
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 11:43:29
|
|
|
|
muška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina IZVIRNO SPOROČILO: muška Jaz vedno začnem nekaj pospravljat, brisat prah, zalivat rože,..... Zakaj pa to?A se ne oglasiš al kak? ne. Ko dvignme telefon in ko čvekam, moram zraven vedno nekaj delat
|
|
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 11:46:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajaaa ampak prej nisi napisala da dvigneš in potem ostalo delaš zraven. Jaz če kaj delam pač delam dalje in se pogovarjam ali pa se vsedem največkrat pa prižgem cigaret poleg.
|
|
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 11:59:16
|
|
|
|
Žaži
|
Oglasim se in pomavadi hodim zraven po stanovanju, velikokrat pa grem gledat skozi okno ali ven na balkon, tudi kadar sem sama doma .
|
|
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 12:02:08
|
|
|
|
Splišni
|
Joooj, meni gre pa vedno na živce, ker vedno nekaj delam, za kar rabim obe roki. V bistvu res zelo malokrat nič ne delam. Prav čudno.
|
|
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 12:02:40
|
|
|
|
anabanana
|
dobro, da vem, da nisem edina čudakinja jaz sem sposobna celo stanovanje pospravit med čvekanjem, skadit čik, celo iti na wc če je sila radkokdaj čvekam in sedim pri miru
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 12:07:32
|
|
|
|
ksenjak
|
Ponavadi imam klic, ravno, ko pomivam posodo. In s tem seveda nadaljujem tudi med samim klicem. lp
|
|
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 12:20:02
|
|
|
|
TomTaylor
|
Odvisno kje sem in s kom govorim. Če sem v službi največkrat kaj čečkam na papir - rišem puščice, piramide, rožice...
|
|
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 12:24:50
|
|
|
|
cukr07
|
Ponavadi se sprehajam po stanovanju, vmes kaj malega pospravim, če ravno kuham s tem opravilom nemoteno nadaljujem, dam cunje prat, včasih zalijem rože.......... skratka nikoli ne sedim pri miru in čvekam.
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 12:26:28
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Oglasim se in pomavadi hodim zraven po stanovanju, velikokrat pa grem gledat skozi okno ali ven na balkon, tudi kadar sem sama doma . se strinjam.. jz isto.. al se pa zleknem na kavč in čvekam.. če pa kej delam dam pa kr na zvočnik in delam naprej ter govorim
|
|
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 12:40:44
|
|
|
|
barika
|
Ponavadi čečkam po paprirju ali se sprehajam . Znorim pa, če sogorovornik nekaj je na drugi strani, takrat pa po hitrem postopku končam ..ker momljača s polnimi usti ne morem poslušati.
|
|
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 12:45:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Ponavadi čečkam po paprirju ali se sprehajam . Znorim pa, če sogorovornik nekaj je na drugi strani, takrat pa po hitrem postopku končam ..ker momljača s polnimi usti ne morem poslušati. ta je pa dobra... jz ponavad če me kdo kliče in mam polna usta rečem da glih jem, pa da bom poklicala nazaj... sicer pa tud mene malo moti če glih neki tazga je da sae ga ne zastopi... ok, sej če je kakšen bonbon, palčko, smoki al pa kej tazga še ni tok moteče
|
|
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 13:22:11
|
|
|
|
pokica_
|
Jaz se običajno zleknem na sedežno in čvekam, če pa kaj delam vmes pa kar zvočnike vključim in delam naprej.
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 14:02:09
|
|
|
|
Ploha
|
kej pospravljam, prekladam, rišem po kakšen papirčku, po ta novem pa še dojim zravn
|
|
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 14:03:46
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Ponavadi čečkam po paprirju ali se sprehajam . Znorim pa, če sogorovornik nekaj je na drugi strani, takrat pa po hitrem postopku končam ..ker momljača s polnimi usti ne morem poslušati. to gre tud men na živce, tisto goltanje mi je grozno
|
|
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 14:04:13
|
|
|
|
Volga
|
vse to je zelo po bontonu, ni kaj.
|
|
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 14:07:29
|
|
|
|
BUŠICA
|
ne čvekam po telefonu..mogoče tu na RR
|
|
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 14:36:26
|
|
|
|
čipka
|
odvisno kdo kliče
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 16:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Čečkam po papirju, vmes vadim svoj podpis, hodim gor in dol po sobi, če pa kaj vneto razlagam pa tud krilim z rokami, včasih pa tud z okami zavijam, ko sem tečna in se mi ni za menit s to osebo.
|
|
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 16:26:24
|
|
|
|
Čupka
|
Vozim avto :-) (takrat se seveda pogovarjam na slušalkico), Edino v avtu imam čas in veselje malo počvekat po telefonu. Sicer pa opravim pogovor tako zelo na hitro, da nimam časa umes počet ranoraznih zadevščin. Skratka, ne čvekam po telefonu.
|
|
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 18:18:34
|
|
|
|
Anonimen
|
nikol ne telefoniram tolk časa, da bi lohk še kej počela zravn
|
|
|
|
RE: kaj počnete, ko vas kdo pokliče ? 23.4.2009 18:20:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Doma se ulezem v posteljo in klepetaaaaaaaaaaaaaaaaam. V avtu samo vozim in kaj preslisim .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 18:28:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?