Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja IZVIRNO SPOROČILO: lukec Naš je sicer že večji, sva pa vse zime hodila plavat, vsaj enkrat na teden, Tole mi bo mogoče redko uspelo (ker malčica hodi ob 19:30 spat pa po vseh pripravah za v bazen in potem oblačenje in sušenje za domov predolgo trajajo) Tole je pa res dost časa za na bazen. Mi hodimo 1x na teden na tečaj plabanja z našo 11-mesečnico. Kaj moram s seboj vzet je že čista rutina (sama se že doma v kopalke oblečem, potem brisačo zame, zanjo, poleg standardne oprave v njeni torbi vzamem s seboj še neoprenček in kako dodatno toplo cunjo. Pred odhodom doma kaj poje. Tja prideva ob 17ih slečem sebe, potem zrihtam tamalo (max. 5 minut) in greva v bazen ... se namakava, skačeva, plavava, poslušava vaditeljico, ... in ena ura vode je za tako male povsem dovolj. nekaj čez 18. uro greva iz vode, jo nesem pod tuš in stuširam, zavijem v brisačo tamalo in sebe, greva v garderobe, jo obrišem in oblečem, dam v vozek, zrihtam še sebe, pred odhodom ven ji posušim še laske, kapa gor in čao ... malo pred 19. uro sva doma, kjer je ne utrujam z umivanjem po celem telesu, ker sem jo že na bazenu. umijemo zobke, zamenjamo plenico, flaša in čao v miževo deželo. Se imamo super in komaj čakamo petke ko gremo na bazen!!! Aja, bazen je pa dobrih 15 minut vožnje od doma.
|