Anonimen
|
Mi jo vzamemo povsod s sabo, ker vedno gledamo tako, da je tudi za njo primerno, ce ne pa se pritozim in jaz ostanem doma (in sem nadvse srecna, da imam malo miru ). Jaz pac ne zaupam nikomur, da bi jo pustila med dopustom in imam vsaj izgovor, da ne morem it nikamor na potovanje No, skratka - mi smo Luno peljali na Pag po 14-ih dneh, ko smo jo dobili iz legla in ni bila stara niti tri mesece (ravno na koncu morja), pa je super prenesla. Na plazo gre z nami, nihce grdo ne gleda, ce pa ze kdo, ga pa jaz se grse nazaj in je mir Ne hodimo npr. na Zrće, ker imajo modro zastavo (ne vem od kje) in so psi prepovedani in ne rine v vodo, ko je v njej ful ljudi, ampak ko ji je do tega, pac gre in je nihce ne omejuje. Jo imamo skoz pri sebi, ni odpeta, ne hodi po tujih brisacah, ne lula tam, kjer folk lezi itd ... Drugace pa bolj, kot jo tlacimo v senco (imamo marele), bolj ona rine na sonce - ji ze pase (isto pocne doma na balkonu). Ko ji je prevroce, gre zaplavat kaka dva metra in potem naprej spat. V restavracije ne hodimo, si lepo skuhamo v apartmaju (nikoli ne jemo zunaj, ker imamo pac predsodke, kot drugo je pa skoda denarja, ce lahko mami trikrat boljse skuha ). Hodimo pa pac v app, kjer so hisne zivali po dogovoru (kjer so dovoljene oz. po dogovoru kar se tice Hrvaske, imas zgoraj pripeto temo pasje destinacije). Aja, ce pa gremo kam na sok/kavo, gre pa pac z nami, ko pa postane sitna, jo pa nekdo pelje en krog in je .. Je pa navajena mnozice in vseh terenov LP, Ribica
|