Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj pa skutke in jogurtki? 20.9.2007 14:20:36
|
|
|
|
anckabancka
|
Jaz sem mu dala po 7 mesecu (7,5 mesecev) jogurt in kasneje tudi skuto. Dajem mu pa še sedaj samo navaden jogurt in navadno skuto. Noter pa zamešam malo frutka in je njami!
|
|
RE: kaj pa skutke in jogurtki? 20.9.2007 17:43:38
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Nam je rekla pediatrinja po 6. mesecu. Dajem mu navadno skuto od lj mlekaren. Baje ima najmanj Ejev.
|
|
RE: kaj pa skutke in jogurtki? 20.9.2007 19:12:35
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Nam je sicer P predlagala po 6m, ampak smo kasneje ugotovili, da ima alergijo na KM, in sedaj pri 9m še vedno ne je ničesar od tega. Standard je nekje po 6m, za skutike in jogurt, za mleko pa po 1letu.
|
|
|
|
RE: kaj pa skutke in jogurtki? 20.9.2007 20:16:13
|
|
|
|
eya
|
Uh, slab iskalnik, tale tema je bil aže ziljonkrat. Mi smo dali skute in jogurte šele pri 8ih mesecih (kislo smetano pa par tednov prej). Najbolje, da mu na začetku daš navadno, pasirano, polnomastno, zraven pa dodaš kako zmiksano sadje.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?