dulcinea
|
Moraš spremenit prehranjevanje za celo življenje. Jaz sem recimo hujšala po Montignacu. In so šle kile res dol. Sicer počasi, ma so šle. Res je, da sem se potem redila nazaj, kjub temu, da sem hujšala, vendar sem ugotovila, da so bile vzroke tablete proti alergiji. Zdaj sem s tabletami prenehala, Montija se pa držim tko-tko. To pomeni, da sem na drugi stopnji. To je tista, kjer ne hujšaš, ampak ohranjaš kile. Krompirja sploh ne jem, sladkorju se včasih prepustim s kakim sokom, al pa mogoče s kakim koščkom navadne čokolade, drugače pa se skušam držat pravila Nič belih smrti (sladkor, mast, bela moka, in čim manj soli). No, zdaj kile stojijo, čeprav jih je mnogo preveč. Vsaj stojijo. Ker dokler sem jemala Aerius, so kar rastle. In vsak dan mi je bilo grozno, ko sem stopila na tehtnico in je bil spet par dag več. Tudi jaz sem nekoč hujšala po 90 dnevni ločevalni, pa so šle kile, ko sem nehala spet gor. Pač, če želiš obdržat težo, moraš še naprej veselo ločevat. Ne sicer tako natančno po dnevih, ampak mislim da je dovolj, da ločuješ. Je pa res, da je meni Monti všeč tudi zato, ker se zjutraj lahko naješ kot kralj. Za kosilo lahko ješ zato normalno (pri 90D sem se pri kosilu nabasala, ker sem bila prestradana), potem pa še za večerjo nekaj lahkega pikneš. Ko dobim voljo, se začnem spet prehranjevat po prvi stopnji, do takrat pa Upam, da nisem zatežila. Na tem forumu najdeš temo Montignac, pa si kaj več preberi. LP, D
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|