|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj pa ko bom star?
26.8.2009 12:34:07   
Anonimen
čisto sem navdušen nad vami drage forumščice... duhovite in odkrite... včasih sem se na glas smejal ko sem vas bral... velika večina od vas ste pozitivke in večinoma spoštujete svoje partnerje in ste pripravljene narediti marsikaj, da bi vaša veza “špilala”... in sem razmišljal kako naj vam vsaj malček vrnem za vse zanimivo branje na teh straneh...
pa sem se odločil da mogoče lahko... ena od glavnih današnjih zmot je ta, da se v starosti ne seksa... in ker sem star šestdeset let in ker boste toliko nekoč tudi ve, bo morda zanimivo prebrati kaj vas čaka; ker če ta en (moj) “case” kej pomeni, vas namreč čakajo lepe reči; midva sva skupaj iz srednje šole... sošolca... vedno sva uživala v spolnosti in bila prepričana tako kot ste mogoče ve, da pri šestdesetih ne bo več seksa... kakšna zmota! ko so se otroci odselili sva čisto podivjala... ni se nama bilo več treba skrivati in ni nama bilo več treba paziti da bi naju kdo slišal ali pa clo zalotil... to zdaj lahko počneva kolikor hočeva dolgo in kolikorkrat hočeva... seks je postal še bolj zabaven in še bolj pester... sva se bala, da bo ženinih orgazmov konec po meni; niti malo jih ni konec! vsakokrat ko se spraviva skupaj pridelava novega; sva se bala da bo z mojo erekcijo problem; niti enkrat še ni bil! na viagro do zdaj še niti pomislila nisva! sva se bala da se bova z leti naveličala drug drugega in da starajoči se telesi ne bosta več zanimivi; zmota! meni je žena enako vznemirljiva kot pred desetletji! tako da vam lahko izdam majhno skrivnost: čisto mogoče je, da vaša starša, za katera mislite da že dolgo ne seksata več, to počneta bolj pogosto kot vi in pri temu tudi uživata bolj kot vi! če ta en (moj) primer seveda kaj šteje... no pojnt je pa ta, da vas najbrž čaka lepa jesen življenja v postelji!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj pa ko bom star?
26.8.2009 12:37:10   
nynna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2009 12:41:03   
pety78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ful dober post! Hvala za upanje....user posted image user posted image

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2009 12:42:01   
Oceania
Zanimiva izpoved.

Sicer si ne predstavljam kako se bom pri šestdesetih utrujena od službe in vsakodnevnih opravkov spravila še k seksu, ampak pustimo času čas.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2009 13:20:41   
Anonimen
Jaz si prav tako ne predstavljam,kako bom stare kosti raztegovala,pa kaksna bo kaj kondicija naju obehuser posted image ....vendar,hvala za upanjeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Oceania)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2009 13:43:08   
mateyka
to je pa prav lepo slišat user posted image men je ful lepo videt starejši par, ki se za roke držita in se imata vidno rada. enkrat sem videla en tak par v galeriji in sem postala prav "mushy" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2009 13:51:15   
Anonimen
Upam da tega ne počenjata v bazenih v navzočnosti družin z otroki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.8.2009 13:58:56   
Anonimen
moram pogledat... vem da sem napisal da so članice foruma duhovite... pa ne vem če sm to napisou tudi za člane

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.8.2009 13:59:03   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ne bluzi. saj je naoisal, da se jima končno ni treba več skrivat. to pomeni, da sta bila pred otroci (svojimi) spodobna. zdaj sta pa sama doma in to ni potrebno. kdo sploh govori o kakih perverzijah?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.8.2009 14:16:55   
soraia
to pa je lepo brat, in že naprej veliko užitkov!!!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.8.2009 14:18:39   
blaža
user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.8.2009 14:23:01   
Anonimen
Kaj pa če je vse to res.....???

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.8.2009 14:32:33   
Anonimen

Kaj pa če je vse to res.....???

Res kaj? oziroma, ne razumem, zakaj zraven kisli obrazi.

Kar se tiče prvotnega spročila, pa je lepo to prebrat, kako bo pri nama, bomo pa videli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.8.2009 16:19:51   
mala zirafa
Zelo spodbudno.Me veseli!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.8.2009 16:53:30   
komarka
JOj, upam da moje dva "tastar" več seksata kot midva..in ker manj se skor ne da...

Ok mal pretiravam...Njabolj zanimivo je da da se nam 60 sliši k da je človek že ful star..dragi moji, hitr bomo tam...

In če je vse tako rožnato, komi čakam!!!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.8.2009 17:14:41   
mojcapr
Zelo dobra izpoved, se že veselim 60 let. Sicer je pa res da sedaj v 30 dosti bolj uživam v seksu in tudi pogosteje user posted image kot v 20 , če se to tako stopnjuje je zakon. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.8.2009 17:34:39   
botrca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 26.8.2009 17:35:24 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.8.2009 17:48:50   
ronja
čisto mogoče je, da vaša starša, za katera mislite da že dolgo ne seksata več, to počneta bolj pogosto kot vi in pri temu tudi uživata bolj kot vi!

hehe, jaz vem, da vsaj fotr seksa večkrat kot mi2. Za mami nisem ziher, me pa ne bi presenetilo. (sta ločena). Jah, dokler mamo male otroke bomo pač bolj bi-seksualci (to je baje ta, ki bi seksal sem se naučila tu goruser posted image ).
Je pa fajn kaj takega slišat, bom dala še lubiju za prebrat, da mu mal upanja vlijem, da bova nekoč dočakala take časeuser posted image . (oz. da bo spet "kot je bilo", recimo...)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.8.2009 22:37:50   
Anonimen
Je pa tale možakar pozabu napisat,kok viagre mora požret preden mu tič vstane,in,koliko vazelina si mora njegova ženska zmasirat v tamalo,da ne pride do trenja.Ah,jebi ga,mi je vseeno boljš,da sem stara 30,kot pa 60.
Drgač pa stari,svaka ti čast.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
26.8.2009 23:09:50   
nadya

Je pa tale možakar pozabu napisat,kok viagre mora požret preden mu tič vstane,in,koliko vazelina si mora njegova ženska zmasirat v tamalo,da ne pride do trenja.Ah,jebi ga,mi je vseeno boljš,da sem stara 30,kot pa 60.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.8.2009 0:28:52   
Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: Lady Birdkiller

Zanimiva izpoved.

Sicer si ne predstavljam kako se bom pri šestdesetih utrujena od službe in vsakodnevnih opravkov spravila še k seksu, ampak pustimo času čas.

Zanimivo razmišljanje. Kot da sedaj nisi utrujena od službe, pa še otroci terjajo svoje, kar na "stara" leta odpade. Takrat imaš časa in energije na voljo samo zase in partnerja oz. za točno to, kar ti srce poželi. In res, pustimo času čas....kako se bo mnenje spreminjalo... o, ja....

Anonimni, sicer imam občutek, da....kaj pa vem...je to vse skupaj za lase privlečeno...tvoja starosti in ostalo, je pa bilo zanimivo bratiuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
27.8.2009 1:09:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
27.8.2009 7:26:10   
Anonimen

Drgač pa stari,svaka ti čast.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma veš kaj je najbolj žalostno? Da se kar pogosto dogaja, da morajo viagre jemat tudi precej mlajši, pa da si morajo z vazelinom tamalo masirat tudi take pod 30 let. No, ne vem, če je to žalostno, ker midva uživava v medsebojnem masiranju tamale in tavelikega, tudi če ni nujno in pri polovici let manj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
27.8.2009 7:30:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
27.8.2009 8:22:16   
Anonimen
Drgač pa stari,svaka ti čast.

Mislim res ne vem, čemu tak cinizem. Res ali ne, naj bo ta zgodba vzpodbudna, vsaj zame je. In moral bi jo prebrat tudi moj partner, ker on že zdej pri 40-ih sam zase kr misli, da je že stareši in ne more več tolk. Vse se naredi v glavi, kaj si mi želimo in v kaj sami sebe prepričujemo.
Anonimnemu ves poklon, da svojo ženo še vedno vidi takšno in na način, kot jo je kot mlado!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?