|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj pa če preveč spi?
5.7.2005 17:30:00   
eva1
Sej vem, da je malo čudno vprašanje, ampak moj mali skoz spi-danes recimo je bil pokonci mogoče 4 ure(v presledkih)-sej k je budn, je dobre volje se smeji, "pogovarja"...sam potem ga kmalu zmanjka-mogoče je tut vreme danes krivo!
no drugeče zdrži pokonci nekje 2 ure in potem spet spi 2-3 ure! Sam danes pa je tole kr mal preveč se mi zdi:zmeden2:
A vaši :duda: tut več spijo kadar je tako vreme?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj pa če preveč spi?
5.7.2005 18:08:27   
spacey
Joj eva1 naš je pa čisto nasprotje od tvojega Lukca. Liam ful (pre)malo spi .. on si v pol urce nafila baterije in pol je spet buden 2,3 ali celo 4 ure. No hvala bogu da je naš sonček zlat in se veliko smeje in pogovarja in telovadi. :bravo: Verjetno, pa danes tvojega sončka kr mal vreme daje, pa jutri je prazna luna, tako da...bodi vesela da ni tečko-pečko. :)-

Lp
:kuza:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj pa če preveč spi?
5.7.2005 18:18:49   
taška30
Joj, da bi se človek zjokal. Jaz pa par postov nižje težim, da mi mala nič ne spi. Bodi vesela, da je tako. Ko je moja enkrat spala eno uro skupaj, sem ji šla v uho merit, če ima vročino. Kaj bi dala da bi bil 2-3 ure mir.:)-

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj pa če preveč spi?
5.7.2005 18:44:02   
Naja31
Ojla Eva,

moj tudi danes vec spi kot ponavadi. Mislim, da je krivo vreme. Saj mene tudi prime spat ob takem vremenu. Samo upam, da to ne pomeni, da bo ponoci bolj buden.

Lp, Naja


(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj pa če preveč spi?
5.7.2005 19:21:15   
ona
Bodi srečnA!!!:):):) moj 6-letni sin je bil glih tak in je ful,ful spal in bil čisto priden!Sem tudi jaz bila v dvomih da je kaj narobe a je bilo vse ok,zato ne se sekirat,pusti ga naj spi in bodi srečna,samo to lahko rečem:bravo::bravo::bravo:Zdaj pa ima 5-mesečno hčerko,ki je pravo nasprotje,čez dan spi 2x 15 minut in ti povem,da ne morem nič nardit z njo.Verjetno dobivam, porcijo za vse nazaj,ko mi je bilo še dolgčas!Nsša tamala se mi zdi,.da me prav zafrkava včasih,kot da bo kaj zamudila,če bi več spala!:duda::duda:Ima pa moja sestra tudi dojenčka fantka,ki je 3 tedne mlajši in tudi ful spi,čez dan tudi 4 ure skupaj!:sloncek::sloncek::bravo:Sem tudi njej rekla da je vse ok in se ne sekira,zato kar uživaj:zajcek:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj pa če preveč spi?
5.7.2005 19:28:15   
annna
Mi smo že malo večji in je naš 8,5 m spal skoraj 5 ur čez dan (ponavadi pa 2 uri). Vreme bi tisto...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj pa če preveč spi?
5.7.2005 21:14:19   
Mateja17
Tudi mi smo pri tej starosti zelo veliko spali. Sem slišala že celo opazke, da ima mogoče slabo kri. Pri devetih mesecih je pa spala samo še 1x na dan in je v budnosti kar nekako prehitela ostale.... Tako, da ti priporočam, da se ne sekiraš ker veliko spi....
Drugače pa pri nas spimo kakšno uro dlje čez dan, če je dež....

lp,
Mateja

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj pa če preveč spi?
5.7.2005 21:40:39   
eva1
Ja bo vrjetno res vreme krivo! Slabo kri pa nima, ker je imel do 2.5 mesecev zlatenico in so mu večkrat vzeli kri za vse mogoče preiskave in je bp!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj pa če preveč spi?
6.7.2005 6:30:35   
Žirafca Helena1
Pa raste to tvoje dete, raste in zato mora telo počivat:bravo::bravo::bravo:
:miska:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kaj pa če preveč spi?
6.7.2005 7:08:16   
srki
Bodi srečna, da spi!! Lahko si v 9nebesa! Moj Aljaž je, dokler nismo šli v vrtec, dopoldne spal vsega skupaj po 2 uri, kar je sicer kar O.K., popoldne pa največ 1 uro, pa še to se je vsem enkrat ali celo dvakrat zbudil, da me je že prav jezilo vse skupaj:grrr:, ko je bil buden, dokler ni znal plezati in se kobacati, je bilo pa katastrofa, tako da sem lahko kaj delala samo takrat, ko je spal, saj je hotel drugače vse dalat kot jaz, ampak na žalost ne more likat pa pospravljat :zmeden2: Ponoči pa še zdaj ne spi kot bi moral, saj ima zelo nemiren spanec, tako da v eni noči zamenja 100 položajev, dudo zgubi pa začne malo jokcat, tako da sem zjutraj jaz zelo zaspana :zaspan:, moj piki pa tudi, ker mora vstat ob 5.10 minut. Pa kaj čmo, upam da bo enkrat boljše, vem pa tudi za hujše primere. :ups:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kaj pa če preveč spi?
6.7.2005 7:30:19   
BARBARA R.
Je.Kristina se kvalitetno spočije ob deževnih dneh.Vročino slabo prenaša.Sedaj pa se komaj dobro nahraniva, ko vstane, pa že zeha :zaspan:.

:muca:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kaj pa če preveč spi?
6.7.2005 21:05:36   
HuAnita
Naša je tudi zaspanka, ponavadi veliko spi čez dan, če je prevroče, pa ne gre in je sto na uro sitna, potem pa še jaz...:ups:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Ali bi se kljub zdravstvenim težavam odločili imeti otroke?
sonček08



da (68%)

ne (32%)


Število vseh glasov: 362

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!