Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:14:15
|
|
|
|
ZARA
|
Ja, to je zelo narobe...sploh če se za nobeno ceno ne morš zadržat 8)!
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:17:01
|
|
|
|
DaisyE
|
Resno razmisli...mislim kakšna neodgovornost! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Pridna pupa. Evo rožice :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:18:23
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Obstaja nevarnost, da se ti znuca in da se njemu vname;)
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:22:13
|
|
|
|
meeryana
|
Kaj pa če,......se mu res znuca? GROZA!
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:23:09
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Dobr, da obema! Hudič bi bil, če bi sam enmu...
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:25:16
|
|
|
|
tempelj
|
:)-:)-:)-:)-, ful ste face! Še dobr, da mava v spalnici ventilator :)-:)-:)- Zdaj pa šalo na stran. Resno vprašanje :)-, joj ne morem se zadržat........:rozica:, glede na to da delava na :duda:, je morda vsak dan res preveč :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:27:59
|
|
|
|
emaa
|
nč ni preveč, dajta si duška
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:29:37
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Večji hudič bi bil, če bi rada bebico pa neč sexa.Tako, da si vidva kar privoščita:sloncek: Čez 30 let boš pa jamrala, da ti ne da in obratno.
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:32:05
|
|
|
|
DaisyE
|
Mislim, da na dva dneva svetujejo samo tistim, ki imajo slab spermiogram. Ostali lahko pa ko :zajcek::zajcek::zajcek:
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:33:06
|
|
|
|
meeryana
|
ja, že čez 10 let se lahko znuca, če tak intenzivno...... PA daj no, razmisli malo sama,...kaj res misliš, da bi to lahko bilo narobe, če vsak dan seksata? Daj no,....
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 9:59:42
|
|
|
|
Anitka
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- O marija, kaj pa če se vama znuca in pokvari? Ne vem kako je z dobavo rezervnih delov :)-:)-8)8)
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 10:12:19
|
|
|
|
Pia73
|
Tole je pa res preveč! Pa dajta se malo zadržat, no,.... :)-
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 10:15:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Veselo na delo :sloncek::sloncek::sloncek:! Imam pa eno VELIKO prošnjo: A mi lahko pošlješ ta virus, ki sta ga staknila? Plačal, ni blema:)-:)-:)-
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 10:28:45
|
|
|
|
tempelj
|
dolenjka :)-:)-:)-..... Zase vem, da zjutraj sam odgrnem kovter pa oba vstaneta :)-:)-:)- , kaj pa mojga napele na to :zmeden2:, aja, VERJETNO JAZ NJEGOVA SEXICA :)-:)-:)-, :love:jaz
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 10:38:01
|
|
|
|
dolenjka
|
A vstajate s kurami, da imate tlk cajta? Jaz moram bit ob 7.30 na šihtu, pa vstanem ob 6.15 in se komaj privlečem zadnjo minuto. da bi pa še :sloncek: zjutraj, bi pa verjetn mogla sred noči vstat??:zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 10:46:41
|
|
|
|
gojska
|
jest vem samo to , da je imel moj :miska: boljši sprmiogram ko se pred tem dva dni zadržal.
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 10:51:40
|
|
|
|
tempelj
|
ja ja, vstajamo z kuram :)-:)-:)-, sam ne za :sloncek::sloncek::sloncek:, za na šiht ob 5.30 pol pa iz dolenjske proti LJ, da sem tudi jaz na šihtu 7.30. :sloncek::sloncek::sloncek: pol zvečer, al me pa že kr na vratih, ko dam pridem napade :)-:)-:)-
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 10:56:00
|
|
|
|
dolenjka
|
Mater si me nakurla! Zdej sem pa čist paf! Se mi ful :sloncek::sloncek:! A mislš da bo držal do pozn popoldan, ko ga bom spet vidla??:zmeden2:
|
|
|
|
kaj pa če.............. 18.7.2005 11:07:10
|
|
|
|
tempelj
|
jojjjjjjjjj, dolenjka, nehi tko govort, ker bom jaz kr mojga zdele poklicala, naj se pripelje :)-:)-:)- :sloncek::sloncek::sloncek:, s tem še mene kurš. Veš, da bo počakal, sam upam, da ne bo tvojmu :love: prevroče za :sloncek::sloncek::sloncek: (ventilator je zakon :)-:)-:)-). Men se že kr neki vrti od tega vremena, pa čist sem mehka pa čudna pa nič se mi ne da.........
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?