Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj ponudite zraven polente? 24.3.2005 20:26:30
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem mu dala zelenjavo, mislim, da kolerabico:zmeden:. Ampak mu je polenta zaenkrat pregroba, ni šla dol. Potem se jo še dodatno zmiksala s paličnim, pa je bila očitno še vedno pregroba. Okus mu je bil všeč, ampak dol pa ni mogel pojesti, revež.
|
|
|
|
kaj ponudite zraven polente? 24.3.2005 20:28:26
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja, moja sestrična kar na mleku naredi tako bolj redko polento kot samostojen obrok in tamala dva jo ful zmažeta.
|
|
|
|
kaj ponudite zraven polente? 24.3.2005 20:45:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ravno danes naredila polento in zraven tak zelenjavni golaž. Prepražila sem nekaj na majhne koščke narezanega svinjskega mesa, potem dodala zmrznjeno mešano zelenjavo, zalila z vodo in dodala začimbe (česen in čebulo v prahu - manj smrdi, majaron, lovor in sol), še malo pokuhala, na koncu pa zgostila s podmetom (moka in voda). Ti lahko podobno narediš za otroka, samo da mu pač ne daš mesa, zelenjavo lahko malo zmiksaš, če pa ne smeš dati moke, pa lahko zanj vzameš malo preč in zgostiš z zdenka sirom ali pa z gresom.
|
|
|
|
kaj ponudite zraven polente? 24.3.2005 20:48:52
|
|
|
|
ZARA
|
oj LARA...jst ji dam telecji golaz, al pa paprikas,ma oboje full rada... Sem ji enkrat dala z mlekom,je pojedla 2 zlici pol pa tema! NIC!! Aja se to... jst instant polento kuham na vodi... lp
|
|
|
|
kaj ponudite zraven polente? 24.3.2005 20:51:00
|
|
|
|
babylove
|
Polento lahko narediš na mleku, enako kot pšenični zdrob - gris. To tudi jaz rada jem, mleko malo sladkam in pol še čez benkota posipam.
|
|
|
|
kaj ponudite zraven polente? 24.3.2005 21:44:38
|
|
|
|
Gina
|
Jaz pa ne maram polente na vodi kuhane, jo zmeri naredim na mleku. Mi je ful boljša.
|
|
|
|
kaj ponudite zraven polente? 24.3.2005 21:49:10
|
|
|
|
Blink1
|
Jaz sem k poletnk kuhane na vodi (z maslom in soljo, seveda) zmiksala cvetačko ali bučke, pa dodala malo kisle smetane.... je jedla ko velika:bravo:
|
|
|
|
kaj ponudite zraven polente? 24.3.2005 21:58:25
|
|
|
|
pepe
|
Lahko v polento zamešaš mal blitve ali špinače,daš v pekač in zapečeš v pečic 200.c za 15minut ali pa dodaš drugo zelenjavo.Zraven pa piščanca,purana, teletino v omaki.
|
|
|
|
kaj ponudite zraven polente? 25.3.2005 8:31:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Polento skuham na mleku, dodam malo masla in ponudim z jogurtom. Ena redkih jedi, da jo zmaže :)-
|
|
|
|
kaj ponudite zraven polente? 25.3.2005 9:25:19
|
|
|
|
Alika
|
jz bi jo tud skuhala na mleku,pa našmu :duda:še ne dajem kravjega.A lohk tou na aptamilu skuham polento?:zmeden:
|
|
|
|
kaj ponudite zraven polente? 25.3.2005 9:26:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj pa ne na vodi? Je zelo dobra. Zakaj komplicirat, če ni treba.
|
|
|
|
kaj ponudite zraven polente? 25.3.2005 10:21:24
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Jaz tako pšenični kot koruzni zdrob skuham na vodi.Posebej pripravim adaptirano mleko on zmešam skupaj.....Drugače je še nisem delala za Kristino. :muca:
|
|
|
|
kaj ponudite zraven polente? 25.3.2005 12:26:06
|
|
|
|
polona2
|
Polento skuham na vodi, v soparniku pa mešano zelenjavo, zelenjavo potem "napadem"s paličnim mešalnikom, jo primešam polenti, ter dodam dve žlički kisle smetane, mnjami, ali pa polenti dodam na mini koščke narezanega pečenega piščanca in zopet dodam kislo smetano,tudi mnjami...
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.