Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj obuti na bombažno lanene hlače? 14.5.2008 14:45:58
|
|
|
|
Majuska
|
morda kake luštne casual čeveljce... sem zadnjič videla ene res luštne rjave, kot športen copat, s paščkom in nekim vzorcem rožic. Mislim da sem jih našla v Humanicu.
|
|
|
|
RE: kaj obuti na bombažno lanene hlače? 14.5.2008 15:11:23
|
|
|
|
kofetek2010
|
po moje je model oz. kroj hlač tud pomemben imam črne s ful visokim pasom - elegantne lanene in zraven nosim salonarje (špičake)
|
|
|
|
RE: kaj obuti na bombažno lanene hlače? 14.5.2008 15:15:48
|
|
|
|
felicia
|
Sem jih v H&M kupla so malce bolj športne večje žepe imajo spredaj, so pa nekako ne nizek ne ful visok pas tak ravno prav, pa široke so hlačnice!
|
|
|
|
RE: kaj obuti na bombažno lanene hlače? 14.5.2008 18:53:45
|
|
|
|
helloKitty
|
Ful dobr pridejo kakšni sandalčki z visoko peto zakaj pa ne. Jst sm si tud glih kupila bele lanene hlače in komaj čakam da jih probam s špičaki.
|
|
RE: kaj obuti na bombažno lanene hlače? 14.5.2008 20:21:43
|
|
|
|
Magi*
|
če so bolj športne, pa nikar salonarjev zraven. potem kak bolj športen čevelj, sandal, flip-flop.
|
|
RE: kaj obuti na bombažno lanene hlače? 14.5.2008 21:51:13
|
|
|
|
Mišni
|
Ja, tiste cokelce s petko in rjava majčka bi bilo čisto v redu.
|
|
|
|
RE: kaj obuti na bombažno lanene hlače? 14.5.2008 22:23:18
|
|
|
|
BUŠICA
|
če so hlače športne z velikimi žepi in še široke zraven ti elegantni čeveljci ali sandali ne bojo pasali zraven. bi pa šlo npr. kakšne bolj elegantno-športne japonke(ne kake plastične ampak usnjene)!
|
|
|
|
RE: kaj obuti na bombažno lanene hlače? 15.5.2008 0:05:37
|
|
|
|
* Mateja *
|
jaz imamo čisto športne zele vojaške hlače s polno žepi in si dam vedno na noge črne špičake in zgleda huuudoooo! Tako da provej mal doma pomerit in praši koga za nasvet ko boš promerjavala! tako boš najbolj videla!!
|
|
|
|
RE: kaj obuti na bombažno lanene hlače? 15.5.2008 8:23:24
|
|
|
|
Nyah*
|
Jaz bi na to skoraj ziher obula cokelce (v tem primeru bele s kako rjavo rozico in podplatom v barvi majcke priblizno) z lesenim podplatom, ki so letos full in! Imajo jih povsod!
|
|
|
|
RE: kaj obuti na bombažno lanene hlače? 15.5.2008 9:21:53
|
|
|
|
felicia
|
Nyah- no to sem mislila take coklce sej sem hotla link prpopat al slikco pa nikjer ne dobim kakšne. Hvala za nasvete- bom šla v sprobavanje!
|
|
|
|
RE: kaj obuti na bombažno lanene hlače? 15.5.2008 12:54:29
|
|
|
|
iva01
|
js mam ene par takih lanenih hlač..navadn jih nosim ob toplem vremenu-poleti, tko da obujem zraven kr japonke al pa kake športne natikače
|
|
|
|
RE: kaj obuti na bombažno lanene hlače? 15.5.2008 13:05:20
|
|
|
|
Mišni
|
Kakšne take coklce, ane? Meni je to fajn za na lanene hlače. Paše skupaj, ker je oboje iz navarnega materiala.
|
|
|
|
RE: kaj obuti na bombažno lanene hlače? 15.5.2008 13:06:23
|
|
|
|
felicia
|
ja približen takšne sam na mal višjo peto bi sem majhna ženica
|
|
|
|
RE: kaj obuti na bombažno lanene hlače? 15.5.2008 13:07:01
|
|
|
|
Nyah*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Kakšne take coklce, ane? Meni je to fajn za na lanene hlače. Paše skupaj, ker je oboje iz navarnega materiala. MMMMM jaaaaaa!
|
|
|
|
RE: kaj obuti na bombažno lanene hlače? 15.5.2008 13:09:02
|
|
|
|
Mišni
|
Evo, te imajo malo višjo peto, so pa obojne od Alpine:
|
|
|
|
RE: kaj obuti na bombažno lanene hlače? 15.5.2008 13:11:29
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Evo, te imajo malo višjo peto, so pa obojne od Alpine: te pa niso lepe.
|
|
|
|
RE: kaj obuti na bombažno lanene hlače? 15.5.2008 13:40:30
|
|
|
|
Mišni
|
Jah, malo so res kičaste, ampak meni so še kar O.K.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?