Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj oblečt na take čevlje? 30.7.2010 10:59:39
|
|
|
|
vaney
|
Ok, kupila sem si tele čeveljčke...meni so fullllll hudi, na nogi super stojijo, zgledajo mi tudi res lepi. Kaj pa naj oblečem na njih? Ok, ozke jeans hlače ali miniko iz jeansa, to mi nekako najbolj "sede" zraven. Kaj pa zgoraj? Mora biti nujno majčka v istem vzroci oz. rjavi, bež ali zlati barvi ali lahko recimo tudi temno vijolično. Ker imam gliih ene ful lepo že v omari, na naramnice, pod prsnim delom ima en svetlikajoč trak. A to barvno gre skupaj? Ker vidim na tv in v revijah, pa v živo tudi, da imajo ene ženske čisto kontra barvo čevljev kot pa so oblečene. Uf, sem zakomplicirala, ampak če so mi bili pa takooo lepi, da sem jih morala kupit (pa čeprav sem 90% leta v teniskah, ti čevlji bodo samo za do avta, iz avta v kino, na pijačo...za sedet, ne za stat )
|
|
RE: kaj oblečt na take čevlje? 30.7.2010 11:04:04
|
|
|
|
kakadoo
|
Hja kaj pa vem... js osebno bi vrjetn kr v teh odtenkih ostala... Oblečeš loh kiklco al pa kavbojke... Vse paše zravn. Lahko pa tud vijolčno majco, če boš mela še kakšen pas al pa torbico čez v vzorčku čevljev. Ne vem. Tko js mislm.
|
|
|
|
RE: kaj oblečt na take čevlje? 30.7.2010 11:37:55
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: kakadoo Hja kaj pa vem... js osebno bi vrjetn kr v teh odtenkih ostala... Oblečeš loh kiklco al pa kavbojke... Vse paše zravn. Lahko pa tud vijolčno majco, če boš mela še kakšen pas al pa torbico čez v vzorčku čevljev. Ne vem. Tko js mislm. Jst bi se kar strinjala s tem. IZVIRNO SPOROČILO: vaney Ok, ozke jeans hlače Ker vidim na tv in v revijah, pa v živo tudi, da imajo ene ženske čisto kontra barvo čevljev kot pa so oblečene. Lahko ti povem, da v Londonu vidis svega i svasta, tko da kar pogumno kombiniraj. Bolj je odvisno od tvoje drze, ce se dobro pocutis v taksnih kombinacijah jih bos tudi uspesno nosila, drugace pa zna bit dizaster. Cevlji so pa super jst bi poleti belo zraven nosila, jeseni pa jesenske barve, tud temno rdeca zna dobr izpast.
|
|
|
|
RE: kaj oblečt na take čevlje? 30.7.2010 11:46:06
|
|
|
|
Arwenko
|
Zgoraj lahko kombiniraš s katerokoli barvo, ki se v čevljih pojavlja, se pravi v tvojem primeru, sem jih bolj na hitrco pogledala, belo, bež, rjavkasto, črno. Jaz bi ob takšnih čevljih izbrala čim bolj enobarvna oblačila, da čevlji dejansko pridejo do izraza, ker drugače se zgubijo. Fajn bi pa bilo, če bi recimo dobila torbico ali pas v isti barvi, pol je super npr kakršnakoli enobarvna oblekca.
|
|
|
|
RE: kaj oblečt na take čevlje? 30.7.2010 12:57:14
|
|
|
|
darja.mark
|
kolk so lepiii....sem si mislila 'kaj kupuješ čevlje in ne pomisliš kam jih boš obula' no ja, vidim zakaj, so mi ful ful všeč :) Ja tut jaz ti svetujem da nosiš zraven kaj čim manj pisanega, pač enobarvne stvari, jeans hlače kriolo, kakšna črno-bela oblekca bi tut pasala zraven, al pa kakšne druge hlače pa da maš pas v tem vzorcu kot so čevlji...vglavnem pa ne obremenjuj se preveč. Če jih boš znala nosit ne bo tolk velik pomembno kako si oblečena. Predstavljaj si eno ki se noro spedena, barvno uskladi pol pa tega ne zna nosit-čisti polom
|
|
RE: kaj oblečt na take čevlje? 8.8.2010 15:23:58
|
|
|
|
majch
|
kaj pa hot pink obleka pa zapestnica v istem vzorcu?
|
|
RE: kaj oblečt na take čevlje? 8.8.2010 20:00:39
|
|
|
|
posh
|
Čevlji so res kul. Jaz sem fan džinsa, torej hlače in gor enobarvna majčka- vijolična super, ma skoraj katerikoli barve. Še torbica, ki paše k čevljem-mega!
|
|
|
|
RE: kaj oblečt na take čevlje? 8.8.2010 20:10:47
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
meni se pa zdi, da ti cevlji prav klicejo po eni totalno odf***ni barvni in stilski kombinaciji
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?