Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj obleči ponoči in nemirne noči 19.8.2008 14:05:13
|
|
|
|
cambi
|
Pozdravljeni! Doma imamo 4 mesece staro frčafelo, ki ji je zelo vroče. Pa še las ima toliko, da je prava atrakcija, tko da ima ponoč vedno mokre. Zvečer jo oblečem v en bombažen pajacek (dolg rokav in dolg hlače) al pa bodi in hlače, to pa zato, ker noče bit pokrita z deknico. ( jo zbrca s sebe v eni minuti). Ampak ko jo ponoči dvignem je vedno čisto mokra po hrbtu, rokice ima pa mrzle. V spalnici imamo okrog 24 - 25 stopinj. Sploh ne vem v kaj jo naj oblečem, da ne bo takoj mokra, pa da je ne bo zeblo. A mate kakšno idejo kaj narediti? Imamo pa tud drug problem-nemirno spanje. V spanju dviguje noge in jih z vso močjo vrže nazaj na jogi in to je zmožna počet tud pol ure skupaj. Tud na splošno preden zaspi mora vedno brcati z nogami. Zdaj ji noge podložim z mehko deknico, da ji noge bolj na mehko padejo, vendar ne vem če je to rešitev. Hvala!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2008 15:00:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj obleči ponoči in nemirne noči 19.8.2008 15:06:44
|
|
|
|
sazi
|
Kaj pa kakšna zelo tanka spalna vreča? Te ne bo zbrcala s sebe. Naš mali pa je bil pri 5ih mesecih (pri 3 je bil še maj in ni bilo tako vroče) samo v bodiju s kratkimi rokavi in prekrit z bombažno pleničko. Je pa spal na trebuhu in zelo mirno - brez brcanja.
|
|
|
|
RE: kaj obleči ponoči in nemirne noči 19.8.2008 15:48:41
|
|
|
|
jajula
|
tanke spalne vreče za kr normalno ceno majo v HMu. mi pa našo damo spat samo v bodiju , potem pa ji ko gremo spat oblečem še hlačke, nogavičke in majčko. če jo že ko gre spat tok oblečem pol ful joka in dokler je ne slečem ni miru, če jo pa pustim v bodiju je pa itak premrzlo.
|
|
|
|
RE: kaj obleči ponoči in nemirne noči 19.8.2008 16:28:33
|
|
|
|
Kaja08
|
Naš je star 2.5 meseca in spi v tanki pižamici z dolgimi rokavi in hlačami. Sicer ga pokrivam, ampak itak vedno zbrca tisto dekco, ker ne prenese, da ima kaj na nogah - tako ima potem tisto dekco zrolano na trebuhu Ko je bilo ful vroče, je spal tudi samo v bodiju, pa tetra pleničko čez, ki je pristala na istem mestu kot sedaj dekca. Brca pa tudi naš ko zmešan preden zaspi....Podlagam nič, sej jogi ni tako trd, da bi se mu lahko kaj zgodilo. Računam na to, da bo minilo
|
|
RE: kaj obleči ponoči in nemirne noči 19.8.2008 19:35:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Jaz bi jo dala v čisto tanek bodi z dolgimi rokavi in kratke hlače. Tako prakticiramo pri nas in se obnese prov fajn.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: kaj obleči ponoči in nemirne noči 19.8.2008 20:09:06
|
|
|
|
Tisana
|
Mi jo zdaj (8 mesecev), ko je ful vroče, dajemo samo v body s kratkimi rokavi, prej smo jo pa v tanek body z dolgimi rokavi in dolge tanke hlačke s stopalkami. Pokrijemo jo pa samo s kapno (brez kovtra). Itak se pa pri nas toliko zbuja, da bi hitr s tipanjem vidl, če jo zebe ali če ji je vroče. Do sedaj ji je blo prej vroče. Ima pa tudi naša pogosto mrzle rokice in obraz, ampak do sedaj še ni imela smrkavega nosu
|
|
RE: kaj obleči ponoči in nemirne noči 19.8.2008 20:23:50
|
|
|
|
madasa
|
Jaz mojo 5.5m skopam in ji oblečem tanek body s kratkimi rokavi in nič ne pokrijem. Kasneje okoli23-24 pač ko grem spat, pa ji oblečem tanko pižamo s stopalkami in nič ne pokrijem ker se tudi zbrca. Glede podalaganja pa mislim da ni potrebno, saj jogi ni trd in je tudi najbrž ne boli, saj bi drugače jokala. Lp
|
|
|
|
RE: kaj obleči ponoči in nemirne noči 19.8.2008 21:57:16
|
|
|
|
blaža
|
Naš ima šest mesecev in mu damo ponoči dolgega pajacka iz tanjšega bombaža, da se ne poti, ker itak vse ostalo zbrca dol, in ni pokrit nikoli. drugače se pa tudi naš že od treh mesecev dalje ful poti in ko zvečer pije po flaški mleko, brca z nogami in miga z rokami. Spi zrlooo nemirno, kar mene zelooo moti in se non stop zbujam. lačen ni, le spi tako slabo. Ko mu ponoči dam čaj, me večkrat gleda z velikimi učki in bok nedaj da mu kaj rečeš, ki se takoj nasmeje in je že pripravljen na debato. Drugače je cel dan dobrovoljček, čeprav ponoči tako spi, jaz pa imam krvave učke!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?