|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj obleči ko je hladno
11.11.2008 20:24:02   
candy22
lep pozdrav

imam eno vprašanje kaj oblečejo vaši fantje ko postane hladno pod hlače, sej novembra še gre z nogavičkami in dokolenkami sam potem decembra pa vem da bo postalo že preveč hladno, imam pa sina starega 11 let in že 2 leti noče več nositi ne žab in ne smučarskih spodnjih hlač ki sem mu jih kupila v veri da jih bo nosil, ker pa živimo malo izven mesta in mora tudi kar nekaj peš prehoditi in pozimi je res hladno in nato da ga ne bodo zafrkavali raje zmrzuje, in vem da bo letos ista zgodba pa bi rada to rešila, sej vem da so fantje bolj vroči kot punce sam pri nas je ravno obratno je sin bolj zmrzljive sorte......., res ne vem kaj je tako smešega pri vrstnikih če nekdo nosi pajkiceuser posted image ,sej so samo kos obleke, kako pa imate to pri vas ali so vaši fantje vsi vroče krvi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj obleči ko je hladno
11.11.2008 20:38:31   
Petraa
Meni otrok ne bo govoril kaj bo in kaj ne bo.Nosi žabe izpod hlač in tako tudi bo,če hoče ali nočeuser posted image

(odgovor članu candy22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2008 20:40:38   
frutka_
Kupi debelejše hlače. Recimo žametke ali pa iz daftina hlače. Banetton jih ima. Če ima dokolenke pa puhovko preko riti ga ne bo zeblo. Če bi ga zeblo bi oblekel žabe. Zoher.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2008 20:42:34   
K_a_t_i
dokolenke in debelejše, podložene hlače

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2008 20:44:13   
ALWAYS LARA
termo hlače, oz če bi vidla da ga res zebe al pa da je stalno prehlajen bi nosil dolge gate pa če so mu všeč al pa ne me sploh ne briga!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.11.2008 20:52:21   
želva
sicer smo še daleč od teh problemov, sploh pa imamo punco, ampak samo za primer

Mene niso spravli v žabe, ni šans. Me ni zeblo in pika,pa sem imela daleč za v šolo.Da kape ne omenjamo. Sem preživela.
Saj je star 11 let, če bi ga grozn zeblo, ni že povedal. Pusti ga, naj se sam odloči in oblači. Saj bo njemu vroče ali mrzlo.

Vedno več nas je!

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.11.2008 20:54:18   
candy22
ŽELVA  ko bi bilo tako enostavno , ko je pa prehlajen se pa sam ne rihta, ampak jaz na bolniški

(odgovor članu candy22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.11.2008 21:04:49   
sanja nk.
ja to zna bit tečno če je nato skoz prehlajen , debelejše hlače, podložene pa dokolenke to bi pomagalo, drugače pa mora jih obleči kaj se bo zmišljeval, sam je to res ,sej so samo kos obleke.............kaj je tukaj smešno

pri nas starejši(14) nosi pozimi dokolenke pa žametne hlače z žepi , kot hoče sam ,
mlajši pa hoče poleg teh hlač nositi kdaj še kavbojke, sam imava takrat dogovor , da ko gre v kavbojkah nosi smučarske sp. hlače (pajkice) vspodaj , in to dela brez problema in tut nikol še ni rekel nič o zafrkavanju, ker vem da jih potem nebi nosil.....

(odgovor članu candy22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2008 13:58:50   
Lianna
Jaz nikoli nisem nosila žab. Tudi sedaj jih ne. Nosim celo zimo navadne nogavice, nikoli dokolenke. In nisem zaradi tega nič bolj bolna. Mislim, da sploh ni point v tem, da je prehlajen ker ne nosi žab. Ker potem bi bilo polovica ljudi ves čas bolna, ker ne nosijo žab. Pa sej ni 1l star otrok, ki se vozi v vozičku in rabi žabe. Sej hodi do šole ane. Pusti mu lastno izbiro.

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kaj je pri m_m novega?
m_m

pripravlja se ohcet (35%)

pakiramo za selitev (11%)

prihaja nov član (41%)

ata odpotuje za 6m (6%)

moram na operacijo (6%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!