Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj obleči ko je hladno 11.11.2008 20:38:31
|
|
|
|
Petraa
|
Meni otrok ne bo govoril kaj bo in kaj ne bo.Nosi žabe izpod hlač in tako tudi bo,če hoče ali noče
|
|
|
|
RE: kaj obleči ko je hladno 11.11.2008 20:40:38
|
|
|
|
frutka_
|
Kupi debelejše hlače. Recimo žametke ali pa iz daftina hlače. Banetton jih ima. Če ima dokolenke pa puhovko preko riti ga ne bo zeblo. Če bi ga zeblo bi oblekel žabe. Zoher.
|
|
|
|
RE: kaj obleči ko je hladno 11.11.2008 20:42:34
|
|
|
|
K_a_t_i
|
dokolenke in debelejše, podložene hlače
|
|
RE: kaj obleči ko je hladno 11.11.2008 20:44:13
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
termo hlače, oz če bi vidla da ga res zebe al pa da je stalno prehlajen bi nosil dolge gate pa če so mu všeč al pa ne me sploh ne briga!
|
|
|
|
RE: kaj obleči ko je hladno 11.11.2008 20:52:21
|
|
|
|
želva
|
sicer smo še daleč od teh problemov, sploh pa imamo punco, ampak samo za primer Mene niso spravli v žabe, ni šans. Me ni zeblo in pika,pa sem imela daleč za v šolo.Da kape ne omenjamo. Sem preživela. Saj je star 11 let, če bi ga grozn zeblo, ni že povedal. Pusti ga, naj se sam odloči in oblači. Saj bo njemu vroče ali mrzlo.
|
|
RE: kaj obleči ko je hladno 11.11.2008 20:54:18
|
|
|
|
candy22
|
ŽELVA ko bi bilo tako enostavno , ko je pa prehlajen se pa sam ne rihta, ampak jaz na bolniški
|
|
|
|
RE: kaj obleči ko je hladno 11.11.2008 21:04:49
|
|
|
|
sanja nk.
|
ja to zna bit tečno če je nato skoz prehlajen , debelejše hlače, podložene pa dokolenke to bi pomagalo, drugače pa mora jih obleči kaj se bo zmišljeval, sam je to res ,sej so samo kos obleke.............kaj je tukaj smešno pri nas starejši(14) nosi pozimi dokolenke pa žametne hlače z žepi , kot hoče sam , mlajši pa hoče poleg teh hlač nositi kdaj še kavbojke, sam imava takrat dogovor , da ko gre v kavbojkah nosi smučarske sp. hlače (pajkice) vspodaj , in to dela brez problema in tut nikol še ni rekel nič o zafrkavanju, ker vem da jih potem nebi nosil.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Kaj je pri m_m novega?m_mpripravlja se ohcet (
35%)
pakiramo za selitev (
11%)
prihaja nov član (
41%)
ata odpotuje za 6m (
6%)
moram na operacijo (
6%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!