frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Meni pa tunike takoooo niso za debele. Oziroma se mi zdi,d aso tunike res samo za suhe. Druge pa vsaj noseče izgledamo v njih. Jaz si je "ne upam" obleci, se mi zdi, da so samo za tiste z idealno postavo . Saj verjetno niso, ampak obcutek imam tak. Ja, po mojem so tudi res samo za suhice. Ma kakšna mašna v pasu za tiste z bolj širokim pasom. Bi bile kot eni baročni angeli, še malo, pa bodo poletele. Še kakšne volance zraven, pa je še bolje. Pa "fajn" je tunika za tiste ritaste, ko se (seveda malo širša) fajn na riti razširi in zavalovi. Uf, super, pa tista debela rit spodaj, da je vse skupaj še širše. Preverjeno zelo fletno. Ne, ne frutka, res smo močnejše že brez tunik čisto dovolj baročne. No, vsaj moje mnenje. Mogoče pa kateri paše, kaj pa vem. Močna ženska mora po moje imeti bolj ravne linije, ampak še vedno ženstvene, pa ne sme biti vrečasto, mora biti tajlirano, samo ne preozko. No, pri pentlji nisem imela v mislih velikega mašla ampak bolj na tunike, ki imajo že tiste ozke paščke všite in jih skupaj potegneš na strani. V bistvu je bolj dekorativno. Poleg tega pa tudi z večjim nakitom dosežeš veliko. Recimo s kakšno daljšo debelo ogrlico. Pa puli dolgi spodaj. Sicer pa res ja. Če se v tem dobro ne počutiš ne moreš tega nositi. Jaz imam drugi problem. Sem visoka in bolj med suhimi pa mi je vse prekratko. Rokavi, hlačnice na hlačah...katastrofa. En cajt mi je šivilja morala šivati hlače, ker nisem imela več apetita hoditi po trgovinah. Imela sme pa krasno šiviljčko, ki se je potem daaaleč odselila in sem ostala brez nje.
|