Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj oblečete v teh dneh? 8.6.2009 7:27:49
|
|
|
|
fusia
|
Ti kar napravi tako, kot se zdi tebi primerno. Ni treba prav nič pretiravat z oblačenjem. Po mojem mnenju je v hiši še primerno, da ima dva bodija, za zunaj pa vidiš sproti, kako toplo je. Dojenčka na prsih potipaš, če ga mogoče zebe. Meni je bilo v takem letnem času zelo priročno oblačiti kratke majčke čez dolg bodi.
|
|
|
|
RE: kaj oblečete v teh dneh? 8.6.2009 8:00:32
|
|
|
|
tasa_m
|
Tudi mi oblačimo kr. majčko čez dolg body. Ko gremo ven pa oblečemo še jopo..in če imam občutek da ji je v vozičku pretoplo ji jopo slečem. Ker je še vedno pol pokrita z koco v vozičku. Moji kolegici ki ima 4. tedne staro je patronažna rekla, da ko je toplo vreme ji lahko kamot obleče samo kr. rokave. Jaz sicer moji dam kr. rokve ko je res full vroče, drugače pa če imam občutek da ni full toplo pa jo dam sam v body z dol. rokavi in pol hlače spodaj. Sicer pa je itak najbolje da delaš po svojem občutku. Lp,N.
|
|
|
|
RE: kaj oblečete v teh dneh? 8.6.2009 8:05:31
|
|
|
|
anika87
|
Kaj pa je to koca
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: kaj oblečete v teh dneh? 8.6.2009 8:09:50
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: anika87 Kaj pa je to koca deka
|
|
|
|
RE: kaj oblečete v teh dneh? 9.6.2009 6:51:29
|
|
|
|
anika87
|
Hvala hope2 (saj v bistvu sem mela predstavo, da to mora bit nekakšna deka, samo sem misnla, če je to kakšna določena vrsta deke - blago, oblika...)
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: kaj oblečete v teh dneh? 9.6.2009 9:23:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: anika87 samo sem misnla, če je to kakšna določena vrsta deke - blago, oblika...) ne, tako rečemo štajerci
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?