sxy
|
Uf ste lahko srečne, naš pa ne je nič, oz. je samo rižolino, grisolino, ovseno kašo, kašo iz 7 žit mešane z AM, ponoči še dojenje. O sadju in zelenjavi ne duha ne sluha. Se je že zgodilo da je pojedel kakšno hippovo kašico sadno ali zelenjavno brez problema, a to je tako redko, kot prazniki , drugače pa samo pod prisilo spravim kakšno žlico v njega. Tako da sem že kr obupala in ga niti ne silim, ker se mi zdi da pol bi pa še bolj zasovražu sadje in zelenjavo. No tudi govejo juho mu poskušam vsake tolk dni dat, pa nč, par žličk in konec. Včasih se mi že zdi da že ko vidi hrano, ve da ni nekaj kar ima on rad in niti ust ne odpre, ko mu 5min po tistem nardima kašen rižolino, grisolino, "drekolino" pa usta veselo odpira in vse poje. Včasih mu v rižolino mešam sadje in zelenjavo, da poje vsaj nekaj drugih okusov. Tako da sem vam kr fauš ko vaši vse jejo, ker pri nas je hranjenje projekt. Najprej mu skuham kakšno juhico, ali pa pire ali pa korenček in mu poskušam dat, zraven pa že grejem vodo za rižolino,... da v primeru da ne bo jedel 1 hrane, da mu naredim njegove "specialitete". Stari smo 7m in 14dni, uvajama Gh pa že od 5m in 3t, pa se mi zdi da smo še vedno na začetku ali pa sploh nikjer!!!
< Sporočilo je popravil sxy -- 15.1.2009 19:28:12 >